Avoimet työpaikat

Pohjolan Matka on valtakunnallisesti toimiva perheyritys. Toimintamme kivijalkana ovat linjaliikenne, tilausliikenne sekä matkapalvelut. Vuosittainen liikevaihtomme lähenee 30 milj. ja työllistämme lähes 400 henkilöä kokoaikaisesti. Työskentelemme monipuolisesti koti- ja ulkomaan matkailijoiden parissa. Keskeiset arvomme ovat vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus sekä kotimainen perheyrittäjyys.Pohjolan Matka etsii VANTAAN tai JYVÄSKYLÄN toimipisteeseensä AJOJÄRJESTELIJÄÄ.

Työhösi kuuluu ajojärjestelytehtävät eteläisen Suomen alueella yhdessä työparin kanssa. Suunnittelualueeseen kuuluvat pääkaupunkiseutu, Keski-Suomi, Savo ja Pohjois-Karjala eli käytännössä näiden alueiden varikkopaikkakuntamme.  

Toimenkuva on linja-autoliikenteen (pääasiassa tilausliikenne) ajojärjestelijän työtä.

Ajojärjestely tehdään osana isompaa suunnittelukokonaisuutta ja työtehtäviin kuuluu myös päivystykseen osallistuminen alueellisessa liikennetiimissä.  Kuljettajien lähiesimiehenä (osalla alueesta) toimiminen on osa toimenkuvaa ja edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ sisältää satunnaista matkustamista eteläisen Suomen alueella.

Lopullinen toimenkuva ja suunnittelualue muokataan valitun henkilön mukaisesti.

Edellytämme:

  • kokemusta henkilöliikenteen (tai raskaan liikenteen) ajojärjestelystä sekä lainsäädännön tuntemusta
  • pääkaupunkiseudun tuntemusta
  • sujuvaa englannin kielen osaamista (suullinen ja kirjallinen)
  • vuorovaikutuksellista, positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
  • D-ajo-oikeus sekä kokemus henkilöliikenteessä työskentelystä ovat positiivinen lisä
     

Lisätietoja Risto Mäkelä, p. 0201 303 533.

Kirjalliset hakemukset sisältäen palkkatoiveen 08.03.2020 mennessä johanna.lehtonen@pohjolanmatka.fi
 Etsimme OULUN toimipisteeseemme itsenäiseen työhön kykenevää LINJA-AUTONASENTAJAA.

C-ajokortti välttämätön, D-ajo-oikeus katsotaan eduksi. Eduksi luetaan kokemus autosähköstä sekä vikadiagnostiikasta.

Työhön kuuluu perus- ja kausihuoltojen lisäksi kaikenlaiset korjaustoimet, Volvo- ja Scania-kokemus on etu. Työssä edellytetään sujuvaa suomenkielen taitoa sekä kykyä käyttää tietokoneohjelmistoja.

Hakemukset sähköpostitse pekka.hatunen@pohjolanmatka.fi 
 Korjaamomme tarvitsee lisävahvistusta bussien kunnossapitoon joko raskaan kaluston ammattilaisesta tai OPPISOPIMUKSELLA oppimaan. Pystymme tarjoamaan paikkoja KUUSAMOSSA ja VANTAALLA.

Hakijoilta edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, C-ajokortti välttämätön. Eduksi luetaan kokemus autosähköstä sekä vikadiagnostiikasta sekä D-luokan ajo-oikeus.

Työhön kuuluu perus- ja kausihuoltojen lisäksi kaikenlaiset korjaustoimet, Volvo- ja Scania-kokemus on etu. Työssä edellytetään sujuvaa suomenkielen taitoa sekä kykyä käyttää tietokoneohjelmistoja. 

Hakemukset sähköpostitse pekka.hatunen@pohjolanmatka.fi