Pärnun kylpylälomat Pohjolan Matkan omalla bussilla syksyllä 2019

Syksyn aikana Pärnun kylpylämatkoille Pohjolan Matkan omalla tilausajobussilla - ja jo pienille ryhmille lisäetu samaan hintaan!

Syksyllä 2019 kylpylämatkauudistuksena jatkamme keväällä suosiota saavuttanutta palveluamme, jossa Pohjolan Matkan tilausajobussi ja kuljettaja vie matkustajat Pärnuun saakka. Lähdöt lauantaisin 21.9., 12.10. ja 9.11. sekä keskiviikkoisin 25.9., 16.10. ja 13.11. Myös suomenkielinen oppaamme on asiakkaidemme saavutettavissa koko matkan ajan.

Matkan hintaan sisältyy suomenkielisen oppaamme johdolla tehtävä kaupunki-/ostosretki. Lisämaksusta mahdollisuus lähteä Latvian rajaretkelle. Retkellä oppaamme kertoo elämästä Virossa ja Latviassa. Retkeen sisältyy myös ostosaikaa rajalla. Latvian rajaretki n. 3h, hinta 5 €/hlö (retken toteutuminen vaatii min. 10 henkilöä).

Ryhmäetu jo 10 henkilön ryhmille

Pohjolan Matkan Pärnun kylpylälomilla jo 10 henkilön porukka on ryhmä! Saatte veloituksetta käyttöönne bussin ja kuljettajan 3-4h ajaksi. Halusittepa lähteä ostoksille tai tutustua paikallisiin käyntikohteisiin – valinta on teidän. Suunnitellaan yhdessä ryhmällenne sopiva ohjelma!

Lue lisää kylpylämatkoistamme täältä