Visby-risteily / Europa

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

Ruusujen kaupunkina tunnettu Visby on Unescon maailmanperintökohde. Vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuista kirkot ja vanhat talot tekevät kaupungista lumoavan kauniin. Visbyssä on paljon tekemistä ja näkemistä sen ollessa yhdistelmä luonnonkauneutta ja historiaa. Kesällä 2020 Visbyn risteilyitä on tarjolla neljä lähtöä. Risteilymatkan yhteyteen voi ostaa lisäpalveluna mielenkiintoisia retkiä, joiden myötä kohteesta saa vielä enemmän irti oppaan kertossa historiaa ja kohdetietoutta.

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Helsingin Länsisatamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Helsingistä tulevat noutavat maihinnousukortit terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 15.15. Laivaannousu alkaen klo 15.45. Europa lähtee Helsingistä klo 16.30. Laivamatka kuluu mukavasti nauttien ravintoloiden tarjoamista herkuista, laivan viihdetarjonnasta sekä shoppaillen laivan myymölöissä. Lapsille laivalla on touhua ja mukavaa tekemistä pelien ja pallomeressä sukeltelun merkeissä.

2. matkapäivä
Laiva saapuu Visbyhyn klo 07.30 (Ruotsin aikaa). Gotlannin saarella voit osallistua erilaisille retkille (retket lisämaksullisia). Retkipaikat kannattaa varata etukäteen, sillä ne ovat suosittuja. Osallistumalla retkille saat kaiken irti Visbyssä viettämästäsi ajasta ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita niin menneistä ajoista kuin nykypäivästäkin. Opastukset ovat suomenkielisiä. Mikäli haluat tutustua omatoimisesti Visbyn kaupunkiin, tarjoaa tämä viehättävä ja eläväinen kaupunki kävijälleen paljon nähtävää. Visby on oikea elävä pala historiaa: se on sijainnut paikallaan satoja vuosia ja kaupungin vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1100-luvulta. Visbyn vanhat puu- ja kivitalot ovat hurmaavasti hieman vinksallaan ja kukkivat ruusut tuoksuvat huumaavasti läpi kesän. Kahvilat ja ravintolat tarjoavat mutkatonta saaristolaisruokaa kohtuuhintaan. Pienet putiikit kutsuvat kiertelemään ja tekemään vaikkapa sisustuslöytöjä. Kävelyretken päätteeksi on mukava istahtaa levähtämään johonkin kaupungin monista puistoista tai hypätä pienen turistijunan kyytiin. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen paluu satamaan ja laivaan, joka lähtee Visbystä klo 20.30. Laivalla tulee olla viimeistään klo 20.00. Rento lomatunnelma jatkuu Europalla ostosten, laivan viihteen ja ravintoloiden tarjoamien makunautintojen merkeissä. 

3. matkapäivä
Viimeinen matkapäivä aloitetaan Europalla tarjoiltavalla maukkaalla meriaamiaisella. Merellä vietettävän päivän aikana ehtii tehdä ostoksia ja viihtyä laivan tunnelmassa. Europa saapuu Helsinkiin 16.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle.

Huom! Helsinki-Visby-reitti liikennöidään Tallinnan kautta. Matkalle tarvitaan mukaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.

Hintaan sisältyy
- risteily valitussa hyttiluokassa
- ateriapaketti: 2 x päivällinen, 2 x aamiainen
- Shuttle-bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin


Kattausajat
1. matkapäivä
Buffet-kattaukset
klo 16.30 Buffet
klo 17.30 Fast Lane
klo 19.00 Buffet
klo 20.00 Fast Lane
klo 21.15 Buffet

2. matkapäivä
Buffet-kattaukset
klo 17.15 Buffet
klo 18.00 Fast Lane
klo 19.30 Buffet
klo 20.30 Fast Lane
klo 21.45 Buffet

3. matkapäivä
Buffet-kattaukset (lisämaksusta)
klo 13.00-16.00

Lisämaksusta
- liittymäkuljetukset satamaan (hinnat Hintatiedot-välilehdellä)
- retket (suosittelemme ennakkovarausta)
- 3. matkapäivän lounas
 

Retkipaikkoja varattavissa rajallinen määrä - mikäli suosikkiretkeäsi ei ole saatavilla, otathan yhteyttä toimistoomme!

Bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin

Shuttle-bussikuljetus sisältyy risteilyn hintaan. Bussit kulkevat satamsta Österportiin ja takaisin 8.30-19.30 välisenä aikana. Viimeinen paluu Österportista on klo 19.30 ja laivalla on oltava viimeistään klo 20.00.

Karun kaunis Luoteis-Gotlanti ja Visbyn kaupunkikävely
Retkellä ihastellaan Luoteis-Gotlannin karuja ja kauniita maisemia rantoineen ja katajametsineen. Pysähdytään vierailulle keskiaikaiseen kirkkoon sekä tunnelmalliseen Lickershamnin kalastajakylään. Gotlanti on kuuluisa erikoisista kalkkikivimuodostelmistaan ja tällä retkellä nähdään niistä korkein ja tunnetuin "Jungfrun" eli neito. Seuraavaksi suunnataan viehättävälle Krusmyntan puutarhalle, joka sijaitsee aivan merenrannalla. Täällä voit kuljeskella tuoksuvassa yrttitarhassa ja ostaa mukaan siellä kasvatettuja yrttejä sekä teetä. Alueella on myös kahvila/ravintola. Kierroksen jälkeen pysähdymme Visbyn keskiaikaisen kaupungin kehämuurin itäiselle puolelle (Dalmansport) ja teemme lyhyen kaupunkikävelyn, jonka aikana pääsemme mm. ihastelemaan maisemia Visbyn tuomiokirkon yläpuolelta. Siirrymme lopuksi vielä bussilla vehreään Almedalen-puistoon, jossa lyhyt pysähdys ennen paluuta takaisin satamaan. Retken kesto noin 4 tuntia. Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Soveltuu osittain lievästi liikuntaesteisille.
Lähdöt satamalaiturilta klo 09.30
Retken hinnat: 38 €/aikuiset, 26 €/lapset 3-16v., ilmainen/lapset 0-2v. (paikkavaraus tarvitaan).

Panorama-kiertoajelu 
Suomeksi opastettu bussikiertoajelu viehättävässä Visbyssä sekä kaupungin lähiympäristössä. Retki kulkee Visbyn kaupungin kehämuurin viertä ja
suuntaa tämän jälkeen rannikkoa pitkin Brissundin pitäjään, Krusmyntan puutarhalle, jossa voi kuljeskella hurmaavan tuoksuvassa yrttitarhassa ja ostaa
mukaan siellä kasvatettuja yrttejä sekä teetä. Alueella on myös kahvila/ravintola. Seuraavaksi käydään ihastelemassa maisemia Galgbergetin
luonnonsuojelualueen näköalapaikalla, jonka jyrkänteeltä on kauniit näkymät Visbyn vanhaan kaupunkiin. Tämän jälkeen vierailemme Visbyn upeassa
kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on todellinen runsauden keidas. 1850-lvuulla perustetun puutarhan kokoelmiin kuuluu kuuluisien ruusujen lisäksi udeita puita ja kasveja, jotka eivät yleensä näillä leveyspiireillä viihdy: viikuna, jalopähkinäpuu, kyyhkyspuu, magnolia ja lännentulppaanipuu. Ennen paluuta satamaan tehdään vielä lyhyt pysähdys Almedalenin puistossa. Retken kesto noin 3 tuntia. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille.
Lähdöt satamalaiturilta klo 09.30 ja 14.30
Retken hinnat: 29 €/aikuiset, 21 €/3-16v., ilmainen/lapset 0-2v. (paikkavaraus tarvitaan).

Luoteis-Gotlanti ja Lummelundan tippukiviluolat
Suomeksi opastetulla retkellä suunnataan kohti pohjoista ja saaren maalaismaisemia, läpi metsien ja niittyjen, jossa lampaat laiduntavat vuoden ympäri.
Teemme opastetun aikamatkan 400 vuoden taakse, Lummelundan tippukiviluoliin, jotka ovat taatusti ainutlaatuinen elämys kaikenikäisille. Seuraavaksi pysähdymme Brissundin kylän maalauksellisessa Krusmyntan puutarhassa, joka sijaitsee aivan meren rannalla. Täällä voit kierrellä yrttipuutarhassa ja ostaa yrttejä, teetä, matkamuistoja pienestä puutarhamyymälästä. Alueella on myös kahvila/ravintola. Käy kävelyllä kapeaa polkua pitkin alas puutarhan takana olevalle hiekkarannalle. Upota paljaat jalkasi hiekkaan ja nauti merinäköalasta. Retki päättyy Visbyn kaupungin kautta takaisin satamaan. Kesto noin 3 tuntia. Ei sovellu liikuntaesteisille. Suosittelemme mukavia jalkineita sekä luolavierailun ajaksi myös takkia (lämpötila n. +8°C).
Lähtö satamalaiturilta klo 09.30 ja 14.30.
Retken hinnat: 40 €/aikuiset, 27 €/3-16v., 0-2 v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Gotlannin kaunis länsirannikko
Suomeksi opastetulla retkellä suunnataan kohti Gotlannin länsirannikon upeita luonto- ja merimaisemia ajaen pienten ja historiallisten pitäjien (Vall,
Mästerby, Sanda) kautta Fröjelin rannikkokylään. Fjörelissä vierailemme kauniille sijainnille rakennetussa keskiaikaisessa kirkossa ja ihailemme merellä siintäviä Stora Karlsön ja Lilla Karlsön lintusaaria. Matka jatkuu kohti pronssikauden aikaista kivistä koottua Gannarven hautalaivaa. Pysähdystauko Västergarnissa, 1800-luvulla rakennetussa Stelorin kartanossa, jossa nautitaan kahvia ja korvapuustia (sis. retken hintaan). Retki päättyy Visbyn keskiaikaisen kaupungin kehämuurin kautta (Dalmansport) takaisin satamaan. Retken kesto noin 4 tuntia. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille. Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita.
Lähtö satamalaiturilta klo 09.30
Retken hinnat: 45 €/aikuiset, 28 €/3-16v., 0-2v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Keskiaikaisen Visbyn makuja ja kaupunkikierros
Unescon maailmanperintökohde Visby on elävä pala historiaa; kaupungin vanhimmat rakennukset ovat peräisin jopa 1100-luvulta. Tällä kaupunkikierroksella tutustutaan keskiaikaisen Visbyn makuihin ja sen mielenkiintoisiin tarinoihin. Kierros alkaa Visbyn tunnetuimmasta puistosta Almedalenista, joka toimi keskiajalla merkittävänä satamana, pääsisäänkäyntinä Visbyn kaupunkiin. Almedalenista jatkamme lammen viertä kohti kehämuurin Visbyn vanhinta puolustustornia, Kruttornetia. Kapeita ruusukujia ja mukulakivikatuja pitkin matkaamme Visbyn kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa on nähtävillä ruusulajeja aina 1600-luvulta saakka ja mitä erikoisimpia kasveja neidonhiuspuusta villitulppaaneihin sekä nenäliinapuuhun. Jatkamme kierrosta tunnelmalliseen keskiaikaravintola Kapitelshusgårdeniin, jossa pääsemme kokeilemaan keskiaikaisia makuelämyksiä ja kuulemaan tarinoita menneiltä ajoilta. Ennen paluuta Almedaleniin vietämme vielä makean kahvihetken(sis. paikallista, orgaanisista raaka-aineista valmistettua jäätelöä) yhdellä Visbyn upeimmalla näköalapaikalla. Kuljetus takaisin satamaan. Retken kesto noin 3 tuntia. Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Ei sovellu liikuntaesteisille.
Lähtö satamalaiturilta klo 09.30 ja 14.30
Retken hinnat: 43 €/aikuiset, 31 €/3-16v., 0-2v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Kneippbyn, Peppi Pitkätossun kesämaa ja huvipuisto
Peppi Pitkätossun teemamaassa on noin 50 erilaista aktiviteettia kuten Huvikumpu, huvipuistolaitteita sekä vesipuiston puolella lämmitettyjä altaita ja
vesiliukumäkiä. Retken hintaan sisältyy kuljetus satama-Kneippbyn-satama sekä sisäänpääsyranneke. Paluubussit Kneippbysta iltapäivällä klo 14:00-
18:00. 
Lähtö satamalaiturilta klo 09.45-11.30
Retken hinnat: 43 €/hlö 3-vuotiaasta alkaen, 0-2v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Fårö - luonnonkaunis raukkien saari - Huom! Opastus englanniksi!
Tämä ainutlaatuinen retki vie satamasta hienojen maisemien siivittämänä kohti Gotlannin pohjoisosaa. Unikkopeltoja, matalia käkkärämäntyjä, pörröisiä lampaita, tuulimyllyjä ja valkoiseksi rapattuja maataloja. Ylitämme Fårösundista lossilla pienelle Fårön saarelle, kesto noin 10 min. Ylityksen jälkeen tutustumme saaren kiehtoviin raukkeihin, jotka ovat tuulen ja suolaveden ajansaatossa muovaamia kalkkikivimuodostelmia. Lounaisrannikolla Langhammarin ja Digerhuvudin rantamatalikoilla on nähtävissä kenties hienoimmat ja kuvauksellisimmat raukit, jotka ovat muinaisten koralliriuttojen jäänteitä ja joista koko Gotlannin rannikko on kuuluisa. Tämän jälkeen nautimme lounan paikallisista antimista (sisältyy hintaan) ja vierailemme Fårön vanhassa osittain jopa 1100-luvulta peräisin olevassa kirkossa. Kirkon alueelta on kaunis näköala merenpoukamaan. Paluu takaisin Visbyn satamaan.
Fårö oli myös kuuluisan ruotsalaisen elokuvaohjaajan, Ingmar Bergmanin kotipaikka. Saaren kauneus inspiroi häntä kuvaamaan täällä useita elokuvistaan. Retkellä mahdollista nähdä useita kuvauspaikoista. Kesto noin 6 tuntia. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille.
Lähtö satamalaiturilta klo 10.00
Retken hinnat: 58 €/aikuiset, 40 €/3-16v., 0-2v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

 

Peruutusehdot
- Ennakkomaksu 100 €/hlö on maksettava viimeistään 7 vrk varauksen jälkeen, matka on maksettava kokonaisuudessaan viimeistään 36 vrk ennen lähtöä.
- Maksetun matkan voi peruuttaa kuluitta 32 vrk ennen lähtöä, jolloin maksut palautetaan asiakkaalle takaisin.
- Myöhemmin kuin 32 vrk ennen lähtöä perutut matkat veloitetaan kokonaan.
- HUOM! 14 vuorokautta tai myöhemmin ennen lähtöä perutuista retkipaikoista veloitetaan 100%, myös mahdolliset muutokset tehtävä ennen 14 vuorokauden aikarajaa.


HUOM! Club One -hintaisia hyttejä varatessa tulee varaukselle syöttää Club One -kortin numero!

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Europa Visbyn risteily

Laivan tiedot

Europalla risteillään viihtyisissä tunnelmissa. Monipuoliset ravintolat, valoisa Sauna Beach -kylpyläosasto ja viihtyisät yleiset tilat tarjoavat miellyttävät puitteet matkalle. Laivan myymälöissä shoppaillaan edullisin merihinnoin.

Ravintolat Grande Buffet, Tavolàta Ristorante Italiano, Grill House, Fast Lane, Coffee & Co.
Ostokset Tax Free Superstrore, Perfume & Fashion, Kids & Toys, Gifts ja Electronics.
Hyvän olon palvelut Hera Salongid Beauty Salon, Sauna Beach.

Europa/aikataulu Visbyn risteilylle

Menoaikataulu

Helsinki Länsiterminaali Lähtöaika 16:30
Visby Saapumisaika 09:00

Paluuaikataulu

Visby Lähtöaika 20:30
Helsinki Länsiterminaali Saapumisaika 16:00

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 1993
Telakka Meyer Werft, Saksa
Kotisatama Maarianhamina
Pituus 202 m
Leveys 32 m
Syväys 6,8 m
Nopeus 21,5 solmua
Matkustajamäärä 3013
Hyttejä 1152
Henkilöautoja 340

Hytit

De Luxe

Uusittu raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Lisäksi yön yli kestävillä matkoilla hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Family

Tämä uusittu hyttiluokka on kokonaan varattu perhematkailuun. Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu vähintään viidelle, enintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä (väliovea ei saa lukkoon). Hyteissä on tv.

A2

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 2 hengelle merinäköalalla. Hyteissä alavuoteet. Hyteissä on televisio. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

A4

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 4 hengelle merinäköalalla kansilla 5 ja 9. Hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyteissä on televisio. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

B2

Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 2 henkilölle. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B22

Uusittu ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

B4

Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 4 hengelle kansilla. Neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

C4

Mukava, ikkunaton 8,1 m2 hytti 4 hengelle kannella 2. Hyttejä on myös lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

3B: Vaajakoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki


Vaajakoski Vesmanninmäki 10.00
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 10.15
Keljonkangas ABC piha 10.25
Muurame Shell piha 10.30
Korpilahti keskustan pysäkki 10.40
Jämsänkoski linja-autoasema 11.05
Jämsä linja-autoasema 11.20
Kuhmoinen Neste piha 11.35
Padasjoki ABC piha 12.35
Vääksy vanha tori 13.00
Lahti Marolankatu turistipys. 13.35
Lahti Moisionkatu pikav.pys. 13.40
Laune Citymarket pikav.pys. 13.45
Orimattila Tuuliharja piha 14.00
Mäntsälä linja-autoasema 14.15
Helsinki 15.15

2C: Kuopio-Mikkeli-Kouvola-Helsinki


Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.35
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.50
Oravikoski pikav.pys. 8.10
Leppävirta Unnukka piha 8.20
Varkaus ABC piha 8.40
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 8.55
Juva ABC piha 9.55
Mikkeli Matkakeskuksen tilausajo 10.30
Mikkeli Tuukkala ABC piha 10.40
Ristiina pikav.pys. 10.55
Ristiina Neste pys. 11.00
Rantinhovi pikav.pys. 11.05
Tuohikotti ABC piha 11.30
Valkeala ABC piha 12.35
Kouvola linja-autoasema 12.55
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 13.10
Koria ABC pys. 13.20
Elimäki Alppiruusu pys. 13.30
Pukaron Paroni piha 13.45
Lapinjärvi Teboil piha 13.50
Helsinki 15.15

06J: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 8.10
Joensuu linja-autoasema laituri 8.15
Reijola ramppi 8.25
Honkavaara Gulf pys. 8.35
Onkamo th 8.45
Tolosenmäki Neste piha 9.00
Kitee ABC piha 9.10
Puhos th VT6 pys. 9.20
Kesälahti Pivanka piha 9.55
Saari SEO piha 10.10
Särkisalmi ABC piha 10.20
Parikkala rautatieasema 10.30
Simpele Teboil piha 10.45
Rautjärvi Pirholan th 11.00
Imatra Vuoksenniska SEO piha 11.10
Imatra keskusliikenneasema 11.20
Joutseno linja-autoasema 11.35
Lappeenranta ABC Viipurinportti 12.20
Lappeenranta Peltolan koulu 12.30
Sammonlahti pikav.pys. 12.40
Taavetti Satun Makiat piha 13.00
Utti ABC piha 13.30
Kouvola linja-autoasema 13.50
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 14.05
Elimäki Alppiruusu piha 14.25
Pukaron Paroni piha 14.55
Helsinki 16.30
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.