Pietari-risteily / Europa

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

Pietari on Venäjän toiseksi suurin kaupunki ja maailman pohjoisin miljoonakaupunki! Pietarin upea, historiallinen keskusta on UNESCOn maailmanperintökohde. Pohjolan Venetsiaksi kutsuttu Pietari sijaitsee Neva-joen suistossa ja kaupunki on rakentunut yli 40 saarelle. Näitä alueen saaria yhdistää peräti yli 340 siltaa! Pietarin pääkatu on Nevski Prospekt ja sen varrelta löytyy kauppoja, ravintoloita ja kaupungin keskeisimmät nähtävyydet.

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Helsingin Länsisatamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Helsingistä tulevat noutavat maihinnousukortit terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 16.45. Europa lähtee Helsingistä klo 18.00. Laivamatka kuluu mukavasti nauttien ravintoloiden tarjoamista herkuista, laivan viihdetarjonnasta sekä shoppaillen laivan myymölöissä. Lapsille laivalla on touhua ja mukavaa tekemistä pelien ja pallomeressä sukeltelun merkeissä.

2. matkapäivä
Laiva saapuu Pietariin klo 08.00 (paikallista aikaa). Maihinnousu Pietarissa n. klo 8.30 alkaen. Pietarissa voit osallistua erilaisille retkille (lisämaksusta), joilla nähdään mielenkiintoisia ja tunnettuja kohteita. Retkipaikat kannattaa varata etukäteen, sillä ne ovat suosittuja. Osallistumalla retkille saat enemmän irti Pietarin matkasta ja kuulet mielenkiintoisia asioita niin menneestä ajasta kuin nykypäivästäkin. Opastukset ovat suomenkielisiä. Mikäli ostat Pietarin risteilylle retken ennakkoon, on Pietarin risteily Europalla viisumivapaa! Mikäli tutustut mieluummin omatoimisesti Pietariin, tarjoaa kaupunki paljon mielenkiintoista nähtävää, upeita makuja ravintoloissa ja shoppailun ystäville ostospaikkoja. Pietari itsessään on jo näkemisen arvoinen, joten aika kuluu sen kaduilla ja kujilla kuljeskellen, välillä kahvilaan piipahtaen. Omatoimisesti Pietariin tutustuvien tulee muistaa, että matkalle tarvitaan voimassa oleva viisumi! Kaupungilla retkillä tai omatoimisesti vietetyn päivän jälkeen paluu satamaan, josta Europa lähtee paluumatkalle kohti Helsinkiä klo 20.30. Rento lomatunnelma jatkuu Europalla ostosten, laivan viihteen ja ravintoloiden tarjoamien makunautintojen merkeissä. 

3. matkapäivä
Viimeinen matkapäivä aloitetaan Europalla tarjoiltavalla maukkaalla meriaamiaisella. Merellä vietettävän päivän aikana ehtii tehdä ostoksia ja viihtyä laivan tunnelmassa. Europa saapuu Helsinkiin 13.30. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle.

Matkustusasiakirjat
Jokaisella matkustajalla on oltava mukana matkan ajan (omalla viisumilla vielä 6 kk matkan jälkeen) voimassaoleva passi sekä voimassaoleva matkavakuutus.


Hintaan sisältyy
- risteily valitussa hyttiluokassa
- ateriapaketti: 2 x päivällinen, 2 x aamiainen

Kattausajat
1. matkapäivä
Buffet-kattaukset
klo 17.30 Buffet
klo 18.00 Fast Lane
klo 20.00 Buffet
klo 20.30 Fast Lane
klo 22.15 Buffet

2. matkapäivä
Aamiaiskattaukset
klo 8.00 Buffet
klo 9.00 Buffet

Buffet-kattaukset
klo 17.15 Buffet
klo 18.00 Fast Lane
klo 19.30 Buffet
klo 20.30 Fast Lane
klo 21.45 Buffet

3. matkapäivä
Aamiaiskattaukset
klo 8.00 Buffet
klo 9.00 Buffet

Buffet-kattaukset (lisämaksusta)
klo 13.00-16.00

Lisämaksusta
- liittymäkuljetukset satamaan (hinnat Katso hinnat -välilehdellä)
- retket (suosittelemme ennakkovarausta) 
- 3. matkapäivän lounas

HUOM! Pietarin risteilymatka on viisumivapaa, mikäli matkustajalla on ostettuna lisäpalveluna retki kohteessa. Mikäli retkeä ei ole ostettu, tulee matkustajalla olla matkalla viisumi! Myös kuljetukset keskustaan tulee tässä tapauksessa huolehtia omatoimisesti.

Retkipaikkoja varattavissa rajallinen määrä - mikäli suosikkiretkeäsi ei ole saatavilla, otathan yhteyttä toimistoomme!

Kaupunkikiertoajelu

Suomeksi opastetulla Pietarin kaupunkikiertoajelulla tutustutaan keisarillisen Venäjän entisen pääkaupungin historiaan, arkkitehtuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Kierros alkaa satamalaiturilta ja reitti kulkee läpi historiallisen sekä nykyaikaisten kaupunginosien, joiden aikana nähdään lukuisia Pietarin päänähtävyyksiä. Ensimmäisenä pysähdytään Vasilinsaaren itäkärjen, Strelkan, Rostra-pylväille, jotka ovat yksi Pietarin kuuluisimmista symboleista. Täältä näemme Nevajoen yli Eremitaasin sekä Pietari-Paavalin linnoituksen. Vasilinsaarelta kierros jatkuu roomalaista Pyhän Pietarin kirkkoa muistuttavalle Iisakin kirkolle, jonka rakentamisessa kesti jooa 40 vuotta. Iisakin kirkon kupolin, yhden maailman suurimmista, pinnoituksessa on käytetty yli 90 kiloa aitoa kultaa. Pysähdys Iisakin aukiolla, josta matka jatkuu maailmankuululle Verikirkolle. Ortodoksikirkko rakennettiin Aleksanteri III:n käskystä paikalle, jolla hänen isänsä ja edeltäjänsä Aleksanteri II murhattiin vuonna 1881. Kirkon rakentaminen venyi lähes neljännesvuosisadan mittaiseksi, mutta siitä tuli todellinen arkkitehtuurin mestariteos, jonka interiöörit on koristeltu lukuisin mosaiikkikuvin ja jonka kupolit hämmästyttävät värikkyydellään. Kierroksen aikana nähdään ulkoapäin myös Pörssitalo, Mikaelinlinna, Pietari I:n Kesäpuisto, Palatsisilta, Venäläinen teatteri, Amiraliteetti, Vaskiratsastaja ym. keskeisiä nähtävyyksiä. Kierros päättyy Taiteiden aukiolle, jonka jälkeen on noin 2 tuntia omatoimista vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ennen paluukuljetusta takaisin satamaan. Retken kesto noin 5 tuntia. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille.
Lähtö satamalaiturilta klo 09.30
Retken hinnat: 25 €/aikuiset, 13 €/lapset 5-12v., ilmainen/lapset 0-4v. (paikkavaraus tarvitaan).

Kaupunkikiertoajelu ja Eremitaasi
Suomeksi opastetulla Pietarin kaupunkikiertoajelulla tutustutaan keisarillisen Venäjän entisen pääkaupungin historiaan, arkkitehtuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Kierros alkaa satamalaiturilta ja reitti kulkee läpi historiallisten ja nykyaikaisten kaupunginosien, joiden aikana nähdään ulkoapäin lukuisia Pietarin päänähtävyyksiä; muun muassa Iisakin kirkko, Mikaelinlinna, Amiraliteetti, Vaskiratsastaja, Pörssitalo, Venäläinen museo, Pietari I:n Kesäpuisto. Kiertoajelun aikana pysähdytään Vasilinsaaren Rostra-pylväillä, maailmankuululla Verikirkolla ja Iisakin aukiolla. Kaupunkikierroksen jälkeen tutustutaan maailman kuuluisimman taide- ja kulttuurihistoriallisen museon, Eremitaasin, upeisiin tiloihin ja sen henkeäsalpaavan monipuolisiin kokoelmiin. Eremitaasista löytyy lähes 3 miljoonaa näyttelyesinettä kivikaudelta nykyaikaan, lähes 400 näyttelysalissa. Eremitaasissa on huoneita, jotka on koristeltu mm. Tizianin ja Leonardo Da Vincin kaltaisten italialaisten renessanssiajan mestareiden teoksilla sekä Rubensin ja Rembrandtin flaamilaisilla barokkityylisillä teoksilla. Upeudellaan hämmästyttävät myös valtavat parkettilattiat, marmoriportaat, katot maalauksineen ja kipsikoristeineen, kullatut
huonekalusteet ja koristeellinen malakiitti. Museo on todella kuin kaunein koru – sekä sisältä että ulkoa!
Eremitaasin kierroksen jälkeen siirrymme Taiteiden aukiolle, jonka jälkeen on n. 2 tuntia omatoimista aikaa tutustua kaupunkiin ennen paluukuljetusta takaisin satamaan. Retken kesto 7,5 tuntia. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille. Retki sisältää kävelyä.
Lähdöt satamalaiturilta klo 09.00
Retken hinnat: 52 €/aikuiset, 27 €/lapset 5-12v., ilmainen/lapset 0-4v. (paikkavaraus tarvitaan).

Eremitaasin museo ja kanavaristeily
Suomeksi opastetulla retkellä tutustumme yhteen maailman kuuluisimmista taide- ja kulttuurihistoriallisista museoista, Neva-joen rannalla sijaitsevaan Eremitaasiin. Eremitaasi koostuu viidestä yhteen liitetystä rakennuksesta – Talvipalatsista, Pienestä Eremitaasista, Vanhasta Eremitaasista, Uudesta Eremitaasista ja Eremitaasin teatterista. Niistä tärkein on Talvipalatsi, joka toimi aikaisemmin keisarillisena palatsina. Eremitaasin kokoelmat ovat henkeäsalpaavan monipuoliset; lähes 3 miljoonaa näyttelyesinettä kivikaudelta nykyaikaan, lähes 400 näyttelysalissa. Eremitaasissa on huoneita, jotka on koristeltu mm. Tizianin ja Da Vincin kaltaisten italialaisten renessanssiajan mestareiden teoksilla sekä Rubensin ja Rembrandtin flaamilaisilla barokkityylisillä teoksilla. Upeudellaan hämmästyttävät myös valtavat parkettilattiat, marmoriportaat, katot maalauksineen ja kipsikoristeineen, kullatut huonekalusteet ja koristeellinen malakiitti. Museo on todella kuin kaunein koru – sekä sisältä että ulkoa. Eremitaasin kierroksen jälkeen ohjelma jatkuu opastetulla jokiristeilyllä. Tunnin kestävä risteily on erinomainen mahdollisuus tutustua paremmin Pietarin historiaan ja nauttia kaupungin ainutlaatuisesta arkkitehtuurista veden ääreltä käsin. Jokiristeilyltä siirrymme vielä Taiteiden aukiolle, jossa on n. 2 tuntia omatoimista aikaa tutustua kaupunkiin ennen paluukuljetusta takaisin satamaan. Retken aikana näet myös ulkoapäin muun muassa Pietari-Paavalin linnoituksen, Palatsisillan, Amiraliteetin, Vaskiratsastajan, Pietari I:n Kesäpuiston, Iisakin tuomiokirkon, Verikirkon ja Mikaelinlinnan. Retken kesto 7,5 tuntia. Retki sisältää kävelyä.
Lähtö satamalaiturilta klo 10.45
Retken hinnat: 62 €/aikuiset, 32 €/5-12v., 0-2v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Pietarhovin palatsi ja alapuisto
Suomeksi opastetulla retkellä teemme kierroksen Pietarhovin Suuressa Palatsissa ja suurenmoisessa alapuistossa. Matkalla näemme mm. Vaskiratsastajan, Mariinski teatterin ja Mihailovski-teatterin. Suomenkielisen oppaan johdolla lähdemme Pietarhoviin, joka sijaitsee n. 30 km päässä Pietarista kauniin Suomenlahden rannalla. Tämä upea Venäjän keisareiden kesäresidenssi on 1700-luvun alussa perustettu Versaillesin kilpailijaksi Pietari Suuren toimesta. Pietarhovin upeasti sisustetut salit säihkyvät prameudellaan. Puisto on suunniteltu ranskalaisen puutarhan tyyliin, jossa kauniit kukkaistutukset, veistokset, patsaat, huvimajat ja useat suihkulähteet on sijoitettu ihailtavan geometrisesti. Pietarhovista matka jatkuu takaisin Pietariin Taiteiden aukiolle, jolloin on n. 2 tuntia vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin. Opas antaa vinkkejä läheisistä mielenkiintoisista käyntikohteista. Retken päätteeksi bussi vie teidät satamaan. Retken kesto 7,5 tuntia. Retki sisältää kävelyä, ei suositella liikuntaesteisille.
Lähtö satamalaiturilta klo 10.00
Retken hinnat: 84 €/aikuiset, 40 €/5-12v., 0-4v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Kaupunkikiertoajelu, kanavaristeily ja Pietari-Paavalin linnoitus (sis.lounaan)
Suomeksi opastetulla Pietarin kaupunkikiertoajelulla tutustutaan keisarillisen Venäjän entisen pääkaupungin historiaan, arkkitehtuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Kierros alkaa satamalaiturilta ja reitti kulkee läpi historiallisten ja nykyaikaisten kaupunginosien, jonka aikana nähdään ulkoapäin lukuisia Pietarin päänähtävyyksiä; muun muassa Eremitaasi, Iisakin kirkko, Mikaelinlinna, Amiraliteetti, Vaskiratsastaja, Kesäpuisto. Kiertoajelun aikana pysähdytään Vasilinsaaren Rostra-pylväillä, maailmankuululla Verikirkolla, Iisakin aukiolla, Pyhän Nikolaoksen merikatedraalilla sekä matkamuistomyymälässä. Kaupunkikierroksen jälkeen nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa (sis. hintaan), jonka jälkeen ihaillaan Pietarin arkkitehtuuria veden ääreltä tunnin kestävällä jokiristeilyllä. Jokiristeilyltä siirrymme tutustumaan Nevan rannalla sijaitsevaan Pietari-Paavalin linnoitukseen, jonka Pietari Suuri rakennutti 1703 suurta Pohjan sotaa varten. Linnoitus on toiminut sittemmin myös poliittisten vankien säilytyspaikkana. Vierailemme myös Pietari-Paavalin katedraalissa, jonne on haudattu kaikki Venäjän keisarit Pietari I:stä lähtien. Retki päättyy bussilla takaisin satamaan. Retken kesto noin 7,5 tuntia. Soveltuu myös lievästi liikuntaesteisille. Sisältää kävelyä.
Lähtö satamalaiturilta klo 10.30
Retken hinnat: 75 €/aikuiset, 38 €/5-12v., 0-4v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Majesteettinen Katariinan palatsi ja kanavaristeily
Suomeksi opastetulla retkellä lähdemme lyhyen bussimatkan päähän Pietarista etelään Pietari Suuren vaimon ylelliseen kesäasuntoon, Katariinan palatsiin. Tämän jälkeen teemme opastetun kanavaristeilyn. Lähdemme suomenkielisen oppaan johdolla lyhyen bussimatkan päähän Pietarista etelään, Tsarskoje Seloon, joka tunnetaan myös nimellä Pushkin. Kaupunki oli aikoinaan toinen tsaariperheen ja hovin kesänviettopaikoista. Täällä sijaitsee Pietari Suuren vaimon, Katariina Suuren, ylellinen kesäasunto, Katariinan palatsi. Teemme kierroksen tässä henkeäsalpaavan loisteliaassa palatsissa, jossa käydään muun muassa Elisabetin Kultagalleriassa, Meripihkasalissa sekä Suuressa salissa. Palatsia ympäröivät koristeelliset, ranskalaistyyliset puistopuutarhat, kukka- ja pensasistutukset, lammet ja viehättävät paviljongit. Palatsi vierailun jälkeen palataan takaisin Pietariin ja ohjelma jatkuu opastetulla kanavairisteilyllä. Tunnin kestävä risteily on erinomainen mahdollisuus tutustua paremmin Pietarin historiaan ja nauttia kaupungin ainutlaatuisesta arkkitehtuurista veden ääreltä. Kanavaristeilyltä siirrymme vielä Taiteiden aukiolle, jossa on n. 2 tuntia omatoimista aikaa tutustua kaupunkiin ennen paluukuljetusta takaisin satamaan. Huom. Kaupunkiin ei voi jäädä retken jälkeen muuten omatoimisesti, retki päättyy aina ryhmän mukana retkibussilla satamaan.
Retken aikana nähdään myös ulkoapäin muun muassa Mikaelinlinna, Kesäpuisto, Egyptiläinen silta, Verikirkko ja Venäläinen museo.
Retken kesto 8 tuntia. Retki sisältää kävelyä, ei sovellu liikuntaesteisille.
Lähtö satamalaiturilta klo 08.45
Retken hinnat: 84 €/aikuiset, 42 €/5-12v., 0-4v/ilmainen (paikkavaraus tarvitaan).

Peruutusehdot
- Ennakkomaksu 100 €/hlö on maksettava viimeistään 7 vrk varauksen jälkeen, matka on maksettava kokonaisuudessaan viimeistään 36 vrk ennen lähtöä.
- Maksetun matkan voi peruuttaa kuluitta 32 vrk ennen lähtöä, jolloin maksut palautetaan asiakkaalle takaisin.
- Myöhemmin kuin 32 vrk ennen lähtöä perutut matkat veloitetaan kokonaan.
- HUOM! 14 vuorokautta tai myöhemmin ennen lähtöä perutuista retkipaikoista veloitetaan 100%, myös mahdolliset muutokset tehtävä ennen 14 vuorokauden aikarajaa.


HUOM! Club One -hintaisia hyttejä varatessa tulee varaukselle syöttää Club One -kortin numero!

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Europa Pietarin risteily

Laivan tiedot

Uudistetulla Europalla risteillään joulukuusta 2016 alkaen entistä ehommissa puitteissa. Laiva on uudistettu autokannen yläpuolelta kölistä perään, ja uuden ilmeen ovat saaneet sekä yleiset tilat että hytit. Shoppaile uudistetun laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy raikkaasti sisustetuissa hyteissä.

Ravintolat Grande Buffet, Tavolàta Ristorante Italiano, Grill House, Fast Lane, Coffee & Co.
Ostokset Tax Free Superstrore, Perfume & Fashion, Kids & Toys, Gifts ja Electronics.
Hyvän olon palvelut Hera Salongid Beauty Salon, Sauna Beach.

Europa/Pietarin risteily

Menoaikataulu

Helsinki Länsisatama Lähtöaika 18:00
Pietari Marine Facade Saapumisaika 08:00

Paluuaikataulu

Pietari Marine Facade Lähtöaika 20:00
Helsinki Länsisatama Saapumisaika 13:30

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 1993
Telakka Meyer Werft, Saksa
Kotisatama Maarianhamina
Pituus 202 m
Leveys 32 m
Syväys 6,8 m
Nopeus 21,5 solmua
Matkustajamäärä 3013
Hyttejä 1152
Henkilöautoja 340

Hytit

De Luxe

Uusittu raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Lisäksi yön yli kestävillä matkoilla hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Family

Tämä uusittu hyttiluokka on kokonaan varattu perhematkailuun. Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu vähintään viidelle, enintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä (väliovea ei saa lukkoon). Hyteissä on tv.

A2

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 2 hengelle merinäköalalla. Hyteissä alavuoteet. Hyteissä on televisio. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

A4

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 4 hengelle merinäköalalla kansilla 5 ja 9. Hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyteissä on televisio. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

B2

Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 2 henkilölle. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B22

Uusittu ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

B4

Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 4 hengelle kansilla. Neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

C4

Mukava, ikkunaton 8,1 m2 hytti 4 hengelle kannella 2. Hyttejä on myös lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

06J: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 8.25
Joensuu linja-autoasema laituri 8.30
Reijola ramppi 8.40
Honkavaara Gulf pys. 8.50
Onkamo th 9.00
Tolosenmäki Neste piha 9.15
Kitee ABC piha 9.25
Puhos th VT6 pys. 9.35
Kesälahti Pivanka piha 10.10
Saari SEO piha 10.25
Särkisalmi ABC piha 10.35
Parikkala rautatieasema 10.45
Simpele Teboil piha 11.00
Rautjärvi Pirholan th 11.15
Imatra Vuoksenniska SEO piha 11.25
Imatra keskusliikenneasema 11.35
Joutseno linja-autoasema 11.50
Lappeenranta ABC Viipurinportti 12.35
Lappeenranta Peltolan koulu 12.45
Sammonlahti pikav.pys. 12.55
Taavetti Satun Makiat piha 13.15
Utti ABC piha 13.45
Kouvola linja-autoasema 14.05
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 14.20
Elimäki Alppiruusu piha 14.40
Pukaron Paroni piha 15.10
Helsinki 16.45
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.