Reittivuorolla elämyksiä kohti

Tiesitkö, että reittivuoroillamme saavutat monta upeaa kohdetta vaivattomasti? Kokosimme muutaman esimerkin reittiemme varrelta. Hyppää kyytiin ja lähde viettämään aikaa luonnosta ja erilaisista aktiviteeteista nauttien.

Karhunkierros
Kuusamo-Ruka-Salla -lentokenttävuoromme palvelee päivittäin Karhunkierrokselle suuntaavia. Vuorossa pääsee joko kierroksen lähtöpisteeseen Hautajärvelle tai matkan varrelle Ristikalliolle. Karhunkierros-reitti voidaan jakaa neljään osuuteen, joissa on sekä helppoja että vaativia osuuksia - lähes kaikentasoisilla liikkujilla on siis mahdollista nauttia näistä upeista Karhunkierroksen maisemista. Reitin varrella ympäröivä luonto luo uudenlaisia näkymiä tämän tästä. Karhunkierroksella luonnon moninaisuus lumoaa kulkijan; kierroksella näkee niin suota, kallioita, lehtoja kuin kuivia mäntykankaita, niittyjä ja vaarojakin.


Kolin kansallispuisto
Ehkäpä Suomen tunnetuimpaan kansallismaisemaan pääsee päivittäin Oulu-Kajaani-Joensuu -vuorollamme. Kolinportista perille tähän häikäisevän kauniiden maisemien kohteeseen hoituu etukäteen tilattavalla taksipalvelulla. Upeat maisemat lumoavat niin kesällä kuin talvellakin. Mieli lepää Ukko-Kolin huipulta alas Pieliselle katsellessa ja hiljentyessä. Ei ihme, että maamme kuuluisat taiteilijat Jean Sibelius ja Eero Järnefelt ovat luoneet mestariteoksiaan näissä maisemissa. Huippujen valloitusten lisäksi voit rentoutua Koli Relax Span saunapolulla.  


Puukarin pysäkki
Oulu-Kajaani-Joensuu -reitin varrella sijaitsee myös Puukarin pysäkki. Ravintola ja majatalo Puukarin Pysäkki tarjoaa idyllistä majoitusta ja ruokaelämyksiä karjalaiseen tapaan. Karjalaista vieraanvaraisuutta, aitoa ja puhdasta lähiruokaa sekä kauniita maisemia - tähän vierailukohteeseen on helppo ihastua!


Himos
Oulu-Jyväskylä-Tampere -vuoromme kulkee aktiivisen Himos-Jämsä alueen kautta. Himos-Jämsä tarjoaa vapaa-ajan tekemistä ympärivuotisesti. Alueella yhdistyvät rauhallinen koskematon luonto, suomalaiset metsät ja kansallispuistot, paikallinen ruoka- ja käsityökulttuuri sekä runsaasti unohtumattomia matkailuelämyksiä kesän festivaaleista talvisiin rinnetapahtumiin. Olitpa rauhallisemman loman viettäjä tai vauhdikkaamman menon ystävä, löydät Himos-Jämsä -alueelta varmasti mielestä tekemistä!
 

Kuusamo ja Rukatunturi
Oulu-Kuusamo -vuoromme vie matkaajat päivittäin Kuusamoon, josta voi talvikautena jatkaa Skibusseillamme Rukatunturille. Rukatunturi tarjoaa huippuhyvät laskumahdollisuudet ja rinnepäivän päätteeksi tai ihan vaikka loman kohteeksi sopii Kuusamon Tropiikki, jonka lämmössä on ihana nautiskella kylpylästä tai vaikkapa Harmony Span hoidoista.


Vuokatti
Oulu-Kajaani-Joensuu -vuorossamme pääset nauttimaan Holiday Club Katinkullan kylpylästä, tuhlaamaan ylimääräistä energiaa SuperParkissa tai nauttimaan laskemisen riemuista 13 hyvin hoidetussa rinteessä. Holiday Club Katinkullassa tekemistä riittää jokaiseen makuun! Kylpylä on monipuolinen tarjoten useita erilaisia altaita ja lasten kestosuosikki kylpylässä on liukumäki! Katinkullan ympäristössä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet; voit lähteä tutustumaan ympäristöön pyöräillen, pelata erilaisia pallopelejä, golfata tai haastaa vaikka kaverisi futisgolfissa! Superpark on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, jossa sadepäiväkin tuntuu aurinkoiselta vauhdikkaiden pelien, leikkien ja seikkailujen parissa.

 

Kaikki reittiliikenteen aikataulumme löytyvät osoitteesta: https://www.pohjolanmatka.fi/fi/reittiliikenne/aikataulut