Naantali ja Muumimaailma 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

"Kukaan ei saa minua tänään kiinni! Minä viuhun kuin myrskytuuli!" – Pikku Myy
Koko perheen suosikkimatkalla riemu raikaa ja hauskaa riittää, kun matkataan Naantaliin ja Muumimaailmaan. Naantali Spa hemmottelee niin pieniä kuin isompiakin majoittujia viihtyisällä miljööllä ja kylpylällä. Muumimaailmassa voi viettää aikaa rauhassa omaan tahtiin tuttujen suosikkihahmojen seurassa ja tällä matkalla ehtii myös tutustua Naantaliin, jossa palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kiva koko perheen kesäkaupunki parhaimmillaan!

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Turkuun ja edelleen Naantaliin, jossa majoittuminen upean Naantali Span kahden hengen huoneisiin, perheille vaihtoehtona myös DeLuxe-huoneita. Naantali Spa tarjoaa vierailleen vähän enemmän; ylellinen ympäristö takaa viihtymisen ja kylpylä rentoutumisen. Naantali Spassa viihtyy koko perhe, sillä tarjolla on lukuisia leikkimahdollisuuksia. Kylpylän leikkihuoneesta löytyy pelejä, leluja ja piirustusvälineitä. Ilta aikaa piipahtaa iltakävelyllä Naantali Span ympäristössä ja nauttia kesäisestä kaupungista.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00 alkaen. Maittavan aamiaisen ja hyvin nukutun yön jälkeen odottaa mielenkiintoinen päivä Naantalissa. Muumimaailma on lapsiperheiden suosikkikohde, jossa tapaat tutut hahmot ja pääset halaamaan Muumia ja seikkailemaan Muumitaloon. Naantali Spasta pääsee kätevästi vanhaan kaupunkiin kylpylän pihasta lähtevällä kaupunkijunalla. Vanhasta kaupungista on lyhyt kävelymatka Muumimaailmaan. Muumimaailmassa riemukkaita hetkiä riittää ja nälän yllättäessä voi suunnata Muumimaailmasta löytyviin ravintoloihin tai kahviloihin - herkkuja löytyy aina kotiruoasta maukkaisiin välipaloihin. Vauhdikkaan päivän jälkeen paluu Naantali Spahan jokaisen omalla aikataululla. 

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00 alkaen. Koko päivä aikaa kuljeskella hurmaavan Naantalin kaduilla, tehdä ostoksia ja nauttia kaupungin tunnelmasta ja kesäisistä hetkistä. Jäikö jokin kolkka Muumimaailmasta vielä tutkimatta? Matkan hintaan sisältyvä Muumimaailman lippu on voimassa kaksi peräkkäistä päivää, joten Muumimaailmassa voi vierailla uudelleenkin! Naantalista löytyy useita ihastuttavia ravintoloita, joissa voit nauttia lounasta kaupunkiin tutustumisen ohessa. Voit kierrellä Naantalissa oman aikataulusi mukaan tai viettää päivän Naantali Spassa sauna- ja allasosastolla rentoutuen. 

4. matkapäivä
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja paluu lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetus matkaohjelman mukaisilta lähtöpaikkakunnilta
- majoitus Naantali Spassa kahden hengen huoneissa (päärakennus)
- aamiainen hotellissa
- sauna- ja allasosaston vapaa käyttö
- sisäänpääsy Muumimaailmaan (voimassa kaksi peräkkäistä päivää)

Lisämaksusta
- yhden hengen huone (H1-lisämaksu 174€)

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Naantali Spa Hotel

Naantali Spa Hotel
Matkailijantie 2, 21100, Naantali
+358 2 44 550

Hotelli sijaitsee Naantalin kaupungissa, merellisessä miljöössä. Hotellissa kylpylä, kampaamo, altaat, saunat, ravintoloita. Erilliset vuoteet, parkettilattia, tv, WiFi, puhelin, suihku, hiustenkuivain, kylpytakit.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5IA: Iisalmi-Jyväskylä-Turku


Iisalmi linja-autoasema 10.05
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 10.25
Alapitkä pikav.pys. 10.35
Siilinjärvi linja-autoasema 10.50
Vuorela ramppi 11.00
Kuopio linja-autoasema tilausajo 11.10
Kuopio Pitkälahti ABC piha 11.55
Suonenjoki Teboil piha 12.30
Hankasalmi Jari-Pekka piha 13.05
Lievestuore Shell pys. 13.20
Vaajakoski Vesmanninmäki 13.35
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 13.50
Keljonkangas ABC piha 14.00
Muurame Shell piha 14.10
Korpilahti linja-autoasema 14.25
Jämsänkoski linja-autoasema 14.50
Jämsä linja-autoasema 15.00
Orivesi ABC Oritupa 16.25
Ruutana Shell pikav.pys. 16.40
Tampere linja-autoasema 16.55
Humppila Lasitorni 17.55
Loimaa linja-autoasema 18.20

6T: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki-Turku


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 8.20
Joensuu linja-autoasema laituri 8.30
Reijola ramppi 8.40
Honkavaara Gulf pys. 8.50
Onkamo th 9.00
Tolosenmäki Neste Piha 9.15
Kitee ABC piha 9.25
Puhos th VT6 pys. 9.35
Kesälahti Pivanka piha 9.55
Saari SEO piha 10.10
Särkisalmi ABC piha 10.20
Parikkala rautatieasema 10.30
Simpele Teboil piha 11.20
Rautjärvi Pirholan th 11.35
Imatra Vuoksenniska SEO piha 11.45
Imatra keskusliikenneasema 11.55
Lappeenranta ABC Viipurinportti 12.30
Lappeenranta Peltolan koulu 12.40
Sammonlahti pikav.pys. 12.50
Taavetti Satun Makiat piha 13.10
Utti ABC piha 14.10
Kouvola linja-autoasema 14.25
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 14.35
Helsinki Mikonkatu turistipys. 16.20
Lohja ABC piha 17.15
Sammatti liittymä pys. 17.30
Suomusjärvi TB Kivihovi 18.20
Salo ABC Piihovi 18.45
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.