Ähtärin pandat ja Tuurin kyläkauppa 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Mitähän Pyrylle ja Lumille kuuluu tällä hetkellä? Mitä nämä pandakaverukset tarhassaan touhuavat? Näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun lähdet mukaan matkallemme Ähtäri Zoohon! Matkalla yövytään OnnenTähti-hotellissa ja tehdään edullisia ostoksia Tuurin kyläkaupassa. Tämä matka kutsuu talvilomalaisia mukaansa!

1. matkapäivä
Bussimatka Tuuriin, jossa majoittuminen hotelli OnnenTähteen. Matkan ensimmäisen illan voit viettää oman ohjelmasi mukaisesti. Tuurin Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo, joten shoppailun ystävälle se on oikea paratiisi! Jokainen löytää varmasti jotain ostettavaa ja jo pelkästään Tuurin Kyläkaupassa kiertely on elämys sinänsä - toista samanlaista ei ole. Alueelta löytyy myös perheen nuoremmille matkustajille mielenkiintoista ja hauskaa puuhaa. Voitte kisailla perheen kesken minigolf-mestaruudesta ja AKU PARKissa voi pelailla nostalgisia klassikkovideopelejä (mm. Hydro Thunder, Sega Rally, Sega Virtual Tennis 3, Sega Virtual Fighter 4, Sega Virtual Striker 4), leikkiä peräti 80m2 kokoisella seikkailuradalla. Seikkailuradalta löytyy esimerkiksi liukumäki, kiipeilyä, pallomeri ja trampoliini. Seikkailurata on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille. Hauskuutta ei täältä puutu! Perheen nuoremman väen viihtyessä touhuissaan voi vanhemmat istahtaa kahvikupposen ääreen.

2. matkapäivä
Makoisien yöunien jälkeen nautitaan maittava aamiainen. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja bussimatka Ähtäriin (n. 30 km). Ähtäri Zoossa voit ihastella lukemattomia eläimiä ilveksistä lumileopardiin ja nähdä tietenkin suloiset pandakaverukset Lumin ja Pyryn. Puistokierroksella on mahdollista nauttia kahvion tarjonnasta ja kierroksen päätteeksi voi nauttia ruokaa ja virvokkeita Pandatalon ravintolassa sekä Hotelli Mesikämmenessä. Päivän päätteksi bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiainen hotellissa
- Ähtäri Zoo sisäänpääsy (Pandatalo, eläinpuisto ja kotieläintila)

Lisämaksusta
- yhden hengen huone 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli OnnenTähti

Hotelli OnnenTähti
OnnenTie 7, 63610, Tuuri
+358 10 770 7001

Hotelli OnnenTähdessä on 43 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa on erityisesti niihin suunnitellut huonekalut ja kristallikruunut. Huoneissa suihku, wc, televisio, silitysrauta, vedenkeitin, minijääkaappi, hiustenkuivaaja, kylpytakit, langaton internet-yhteys.

Tietoja

Huoneita 43

Varustelu

Hissi Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUS: Joensuu-Kuopio-Jyväskylä


Joensuu linja-autoasema 8.05
Ylämylly Shell piha 8.25
Tuusniemi matkahuolto 9.15
Riistavesi linja-autoasema 9.40
Vuorela ramppi 10.15
Kuopio linja-autoasema tilausajo 10.35
Kuopio ABC Pitkälahti piha 10.50
Suonenjoki matkahuolto 12.25
Hankasalmi Jari-Pekka piha 12.40
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 13.20
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.