Vappumatka Rooma 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Lento Kuopiosta Helsinkiin lähtee klo 14.15. Lento Roomaan lähtee klo 16.20. Saapuminen Roomaan klo 18.45 ja lentokentällä suomenkielinen opas bussin kanssa vastassa. Kuljetus kentältä auringonlaskun aikaan hotelliin ja majoittuminen.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamulla tapaaminen suomenkielisen oppaan kanssa ja lähtö opastetulle kävelykierrokselle ikuisen kaupungin nähtävyyksiin kuten mm. Trevin suihkulähteeseen, jonne tradition mukaan tulee heittää kolikko Roomaan palaamisen varmistamiseksi ja vaikuttavaan Pantheonin temppeliin, joka on säilynyt meidän päiviimme saakka 2000 vuoden takaa. Kierroksen aikana käydään myös roomalaisten olohuoneeksi kutsutulla Navona-aukiolla, jota koristavat suihkulähteet. Niistä kuuluisin on Berninin ”neljä virtaa” ja kierros päättyy värikkäälle Campo de Fiorin torille. Lisämaksusta mahdollisuus lounaaseen retken päätteeksi suositussa trattoriassa. Loppupäivä omaa aikaa tutustua kaupunkiin.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutustua kaupunkiin.

4. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Klo 08.00 lähtö bussilla lentoasemalla (ei opasta). Finnairin lento lähtee klo 11.20 ja saapuu Helsinkiin klo 15.40. Jatkolento Kuopioon lähtee klo 16.30 ja saapuu klo 17.30.

Hinta
- 785 €/hlö Kuopiosta
- 159 €/hlö H1-lisä

Hintaan sisältyy
- lentomatkat Kuopio-Helsinki-Rooma meno-paluu Finnairin reittilennoilla
- 1 matkalaukku max 23 kg + käsimatkatavaraa 1 laukku max 8 kg
- lentokenttäkuljetukset Roomassa, saapuessa oppaan kanssa ja lähtiessä ilman opasta
- majoitus kahden hengen huoneessa, 3 yötä
- buffet-aamiainen hotellissa
- opastettu kävelykierros Roomassa 

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)

Ke 1.5.19
- Kuopio-Helsinki AY366 14.15-15.15
- Helsinki-Rooma AY1763 16.20-18.45

La 4.5.19
- Rooma-Helsinki AY1762 11.20-15.40
- Helsinki-Kuopio AY369 16.30-17.30

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

1. Soveltamisala
Pohjolan Matkan järjestämiin kaupunkilomamatkoihin sovelletaan oheisia erityisehtoja, sekä lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkojen erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, matkojen erityisluonteesta johtuvien matkaohjelmaehtojen ja matkakohteiden erityisolojen vuoksi sovellamme yleisten matkapakettiehtojen kohdista 4.1.-4.3. sekä 7. poikkeavia peruutus-, muutos- ja luovutusehtoja; matkan peruutuksen, muutoksen tai luovutuksen syystä riippumatta. Varattua ja maksettua matkaa ei yleensä voi peruuttaa, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kuluitta.

2. Ilmoittautuminen ja maksut
Matkan varaus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun 250 €/henkilö, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta. Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy Matkapakettiehdot sekä Pohjolan Matkan erityisehtoihin sisältyvät määräykset, jotka Pohjolan Matka saattaa hänen tietoonsa matkan vahvistamisen yhteydessä. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 45 vrk ennen matkan alkua, 15.3.2019 mennessä.

3. Hinnat
Matkanjärjestäjällä on kuljetusmuodon erityisluonteen vuoksi (YME8) oikeus korottaa hintojaan sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli näissä viranomaisen vahvistamissa lentohinnoissa tapahtuu korotuksia. Valuuttakurssien muutoksista johtuva mahdollinen erotus matkan hintaan hinnoitellaan 6 vkoa ennen lähtöpäivää.

4. Matkaliput ja vahvistus
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet ovat niin kuin ne ovat passissa, ja lähtöpäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Matkaliput postitamme noin 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

5. Nimenmuutokset ja peruutukset
Yleisistä matkapakettiehdoista poiketen noudatetaan seuraavia ehtoja:
Jo aloitettuun matkaan ei voi tehdä muutoksia. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa seuraavin ehdoin:
- viimeistään 14.2.19, peruutuskulut ovat 250 €/henkilö
- myöhemmin kuin 14.2.19, mutta viimeistään 15.3.19 peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin peruutuskulut ovat 95 % matkan hinnasta
- lipunkirjoituksen jälkeen perimme mahdollisissa nimenmuutostapauksissa toimistokuluina 100 €/henkilö
Lisäksi perimme myöhäisestä muutoksesta/peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut, jotka palveluntuottaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli, matkanjärjestäjältä perii.
- peruutuksen yhteydessä perimme aina lisäksi etukäteen tilatuista ja vahvistetuista lisäpalveluista aiheutuneet kustannukset (esim. konsertti- tai teatteriliput).

Kehotamme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan erityisesti peruutus-, muutos- ja luovutusturvaehtokohdat, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.

6. Muutokset
Pohjolan Matka ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

7. Virhe ja virheilmoitus
Matkustaja ei saa vedota virheeseen matkan jälkeen, ellei hän ilmoita virheestä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.  Ellei virheen välitön korjaaminen ole tarpeen, matkustajan on asetettava kohtuullinen aika virheen korjaamiselle. Kohtuullista aikaa arvioitaessa tulee ottaa huomioon matkan kesto, kohde ja muut matkan luonteeseen liittyvät seikat.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 20 matkustajaa. Asiasta ilmoitetaan 27.3.19 mennessä.

Nämä erityisehdot ovat voimassa toistaiseksi tai kunnes uudet erityisehdot julkaistaan.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Nord Nuova Roma ***

Nord Nuova Roma
Via G. Amendola 3 00185, Rooma
+39 06 488 5441

Nord Nuova Roma sijaitsee lähellä rautatieasemaa, ja toisella suunnalla on heti kulman takana Rooman ooppera sekä Montin kortteli, jossa on paljon ravintoloita ja iltaelämää. Se on 5 min. kävelymatkan päässä rautatiease-malta, josta on erinomaiset julkisetyhteydet eri puolille kaupunkia. Sekä Trevin suihkulähde että Espanjalaiset portaat ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotel Nordin asiakkaat voivat nauttia aperitiivin hotellin kesäisin avoinna olevalla tilavalla aurinkoterassilla, jolta

avautuvat näkymät Rooman keskustaan. Hotellin 7. kerroksessa on myös täysin varustettu kuntosali.

Lisäksi käytettävissä on kokoushuone. Nord Nuova Roma on klassinen 1930-luvun tyyliä edustava hotelli,

jonka äänieristetyissä huoneissa on satelliitti-tv, ilmainen WiFi sekä hyvin varusteltu marmorikylpyhuone.

Tietoja

Varustelu

Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.