Keväinen Krakova 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Lento Kuopiosta Helsinkiin lähtee klo 17.45. Lento Krakovaan lähtee klo 20.25. Saapuminen Krakovaan klo 21.25 ja lentokentällä suomenkielinen opas bussin kanssa vastassa.  majoittuminen hotelliin.

2.-3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Klo 9.00. opastettu kävelykierros Krakovan vanhassa kaupungissa suomenkielisen oppaan johdolla. Loppupäivä aikaa tutustua kaupunkiin.

4. matkapäivä
Aamiainen. Klo 8.30 lähtö bussilla lentoasemalle (ei opasta). Finnairin lento lähtee klo 10.25 ja saapuu Helsinkiin klo 13.15. Jatkolento Kuopioon lähtee klo 16.30 ja saapuu Kuopioon klo 17.15.

Hinta
- 836 €/hlö Kuopiosta
- 99 €/hlö H1-lisä

Hintaan sisältyy
- lentomatkat Kuopio-Helsinki-Krakova meno-paluu Finnairin reittilennoilla
- 1 matkalaukku max 23 kg + käsimatkatavaraa 1 laukku max 8 kg
- lentokenttäkuljetukset Krakovassa, saapuessa oppaan kanssa ja lähtiessä ilman opasta
- majoitus kahden hengen huoneessa, 3 yötä
- buffet-aamiainen hotellissa
- opastettu kävelykierros Krakovan vanhassa kaupungissa suomenkielisen oppaan johdolla


Lentoaikataulu (sitoumuksetta)

To 11.4.19
- Kuopio-Helsinki AY370 17.45-18.30
- Helsinki-Krakova AY1163 20.25-21.25

Su 14.4.19
- Krakova-Helsinki AY1162 10.25-13.15
- Helsinki-Kuopio AY369 16.30-17.15 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

1. Soveltamisala
Pohjolan Matkan järjestämiin kaupunkilomamatkoihin sovelletaan oheisia erityisehtoja, sekä lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkojen erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, matkojen erityisluonteesta johtuvien matkaohjelmaehtojen ja matkakohteiden erityisolojen vuoksi sovellamme yleisten matkapakettiehtojen kohdista 4.1.-4.3. sekä 7. poikkeavia peruutus-, muutos- ja luovutusehtoja; matkan peruutuksen, muutoksen tai luovutuksen syystä riippumatta. Varattua ja maksettua matkaa ei yleensä voi peruuttaa, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kuluitta.

2. Ilmoittautuminen ja maksut
Matkan varaus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun 200 €/henkilö, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta. Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy Matkapakettiehdot sekä Pohjolan Matkan erityisehtoihin sisältyvät määräykset, jotka Pohjolan Matka saattaa hänen tietoonsa matkan vahvistamisen yhteydessä. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 35 vrk ennen matkan alkua, 7.3.2019 mennessä.

3. Hinnat
Matkanjärjestäjällä on kuljetusmuodon erityisluonteen vuoksi (YME8) oikeus korottaa hintojaan sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli näissä viranomaisen vahvistamissa lentohinnoissa tapahtuu korotuksia. Valuuttakurssien muutoksista johtuva mahdollinen erotus matkan hintaan hinnoitellaan 6 vkoa ennen lähtöpäivää.

4. Matkaliput ja vahvistus
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet ovat niin kuin ne ovat passissa, ja lähtöpäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Matkaliput postitamme noin 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

5. Nimenmuutokset ja peruutukset
Yleisistä matkapakettiehdoista poiketen noudatetaan seuraavia ehtoja:
Jo aloitettuun matkaan ei voi tehdä muutoksia. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa seuraavin ehdoin:
- viimeistään 11.2.19, peruutuskulut ovat 200 €/henkilö
- myöhemmin kuin 11.2.19, mutta viimeistään 7.3.19 peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin peruutuskulut ovat 95 % matkan hinnasta
- lipunkirjoituksen jälkeen perimme mahdollisissa nimenmuutostapauksissa toimistokuluina 100 €/henkilö
Lisäksi perimme myöhäisestä muutoksesta/peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut, jotka palveluntuottaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli, matkanjärjestäjältä perii.
- peruutuksen yhteydessä perimme aina lisäksi etukäteen tilatuista ja vahvistetuista lisäpalveluista aiheutuneet kustannukset (esim. konsertti- tai teatteriliput).

Kehotamme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan erityisesti peruutus-, muutos- ja luovutusturvaehtokohdat, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.

6. Muutokset
Pohjolan Matka ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

7. Virhe ja virheilmoitus
Matkustaja ei saa vedota virheeseen matkan jälkeen, ellei hän ilmoita virheestä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.  Ellei virheen välitön korjaaminen ole tarpeen, matkustajan on asetettava kohtuullinen aika virheen korjaamiselle. Kohtuullista aikaa arvioitaessa tulee ottaa huomioon matkan kesto, kohde ja muut matkan luonteeseen liittyvät seikat.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 20 matkustajaa. Asiasta ilmoitetaan 11.2.19 mennessä.

Nämä erityisehdot ovat voimassa toistaiseksi tai kunnes uudet erityisehdot julkaistaan.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotel Wyspianski

Hotel Wyspianski
Westerplatte 15 St. 31-033, Krakova
+48 1242 29 566

Perinteikäs ja suosittu hotelli erinomaisella paikalla ydinkeskustassa. Sekä Vanhakaupunki nähtävyyksineen, että juutalaiskaupunginosa Kazimierz, Wawelin kukkula ja Krakovan suurin ostoskeskus Galeria Krakowska, ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Lähellä on paljon ravintoloita ja kahviloita.

Hotellissa on ravintola, aulabaari, kokoustilat, kuntosali ja matkamuistomyymälä. Rakennettu 1963, uudistettu 2016, 5 kerrosta, hissi.

Tietoja

Huoneita 231

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.