Saagojen Islanti 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymälennot Helsinkiin Kuopiosta ja Oulusta. Jatkolento lähtee Reykjavikiin klo 07.45 ja saapuu perille paikallista aikaa klo 8.35. Bussi ja suomenkielinen opas ovat vastassa Reykjavikin kentällä. Reitti Keflavikin lentoasemalta kulkee Reykjanesin niemimaan autioiden laavakenttien läpi Siniseen Laguuniin. Pysähdymme uimaan ja rentoutumaan maailmankuulun Laguunin geotermisissa mineraalialtaissa. Uinti laavalohkareiden keskellä turkoosinsinisessä, noin 35-asteisessa vedessä on unohtumaton elämys. Veden väri tulee erilaisista mineraaleista, kvartsista ja levistä ja se on terveellistä iholle. Vesi laguuniin johdetaan syvältä maan uumenista. Altaan reunoilla oli isoja tynnyreitä, jotka ovat täynnä mineraalipitoista mutaa kasvonaamiota varten. Päärakennuksessa on ravintola ja kahvila. Uimapuvun voi vuokrata paikanpäältä. Sinisen Laguunin retkeen sisältyvät pyyhe, 2 eri kasvonaamiota ja yksi juoma. Noin 1,5 tunnin (noin klo 10.30-12.00) uinnin jälkeen bussikuljetus kohti Reykjavikia ja majoittuminen Arnarhvoll Center hotelliin noin klo 13.15. Bussi jättää pysäkille nro 5, josta 2-3 minuutin kävelymatka hotellille (kadun toisella puolella). Ilta omatoimista aikaa.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio
Kokoontuminen hotellin aulaan, johon opas tulee vastaan. Klo 09.00 lähtö bussipysäkiltä nro 5. Kokopäiväretkellä pääsemme ihastelemaan Islannin tunnetuimpia luonnonihmeitä: Thingvellirin luonnonpuistoa, Gullfossin putousta ja kuumien lähteiden aluetta geyshireineen. Kävelemme Thingvellirin luonnonpuistossa, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Siellä maailman vanhin parlamentti kokoontui jo 900-luvulla. Thingvellirin luonnonpuisto on yksi Islannin kiinnostavimmista kohteista: se sijaitsee Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaattojen erkanemiskohdassa. Alueella on upea hautavajoama, joka on muodostunut kahden mannerlaatan ajautuessa hitaasti erilleen toisistaan. Jatkamme kuuluisalle Geyshirin geotermiselle alueelle, jossa voi ihmetellä kuplivia muta-altaita ja höyryäviä maanalaisia lähteitä. Alueen päänähtävyys on Islannin aktiivisin geysir, Strokkur. Strokkur suihkuttaa kuumaa vettä ilmaan 7-10 minuutin välein jopa 30 metrin korkeuteen. Matka jatkuu Gullfossin ”kultaiselle putoukselle”, joka on yksi Euroopan mahtavimmista putouksista. Tuhansia tonneja vettä ryöppyää kapeaan kanjoniin eri tasolla olevilta kielekkeiltä. Päivän aikana käymme myös Fridheimarin kasvihuoneilla, missä nautimme heidän kasvihuoneensa satoa: tomaattikeittoa leivän kera. Retkellä on suomenkielinen opastus ja se kestää noin 8 tuntia. Retki ei sisällä isompaa lounasta, mutta päivän aikana pidetään lounas-/kahvitauko. Paluu bussilla Reykjavikiin.  Retki päättyy noin klo 17.00 bussipysäkille nro 5. Ilta omatoimista aikaa.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti Reykjavikiin tai osallistua muille kansainvälisille retkille. 

4. matkapäivä
Varhainen, kevyt aamukahvi/tee ja croissant hotellissa. Bussikuljetus bussipysäkiltä nro 5 klo 05.45 Keflavikin lentoasemalle. Lento Helsinkiin lähtee paikallista aikaa klo 09.25 ja saapuu perille klo 15.50. Jatkolennot Kuopioon ja Ouluun.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta) Finnairin lennoin

Pe 17.4.
- AY450 Oulu - Helsinki 05.50-06.50
- AY376 Kuopio - Helsinki 06.00-07.00
- AY991 Helsinki - Reykjavik 07.45-08.35
Ma 20.4.
- AY992 Reykjavik - Helsinki 09.25-15.50
- AY369 Helsinki - Kuopio 16.30-17.15
- AY443 Helsinki - Oulu 17.00-18.00

Huom! Kysy Oulun lentoja toimistostamme!

Hinta
- 1050 €/hlö Kuopiosta tai Oulusta
- 875 €/hlö Helsingistä

Hintaan sisältyy
- lentomatkat Kuopio-Helsinki-Reykjavik-Helsinki-Kuopio Finnairin reittilennoilla
- 1 matkalaukku max 23 kg + käsimatkatavaraa 1 laukku max 8 kg
- majoitus keskustahotellissa kahden hengen huoneessa kolme yötä
- buffet-aamiaiset hotellissa                                                                                                                       
- lentokenttäkuljetukset Reykjavikissa meno suomenkielisen oppaan kanssa, paluu ilman opasta
- Kultaisen kolmion päiväretki ja tomaattikeitto
- Sinisen Laguunin uintiretki sis. pyyhkeen, 2 eri kasvonaamiota ja yhden juoman
- retkiin sisältyvät bussikuljetukset, suomenkielinen opas ja sisäänpääsymaksut

Lisämaksusta
- yhden hengen huone 270 €
- muut retket ja opastukset
- muut ruokailut

Huom!
Islantiin matkustavan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

1. Soveltamisala
Pohjolan Matkan järjestämiin kaupunkilomamatkoihin sovelletaan oheisia erityisehtoja, sekä lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkojen erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, matkojen erityisluonteesta johtuvien matkaohjelmaehtojen ja matkakohteiden erityisolojen vuoksi sovellamme yleisten matkapakettiehtojen kohdista 4.1.-4.3. sekä 7. poikkeavia peruutus-, muutos- ja luovutusehtoja; matkan peruutuksen, muutoksen tai luovutuksen syystä riippumatta. Varattua ja maksettua matkaa ei yleensä voi peruuttaa, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kuluitta.

2. Ilmoittautuminen ja maksut
Matkan varaus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun 300 €/henkilö, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta. Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy Matkapakettiehdot sekä Pohjolan Matkan erityisehtoihin sisältyvät määräykset, jotka Pohjolan Matka saattaa hänen tietoonsa matkan vahvistamisen yhteydessä. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vrk ennen matkan alkua, 17.3.2020 mennessä.

3. Hinnat
Matkanjärjestäjällä on kuljetusmuodon erityisluonteen vuoksi (YME8) oikeus korottaa hintojaan sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli näissä viranomaisen vahvistamissa lentohinnoissa tapahtuu korotuksia. Valuuttakurssien muutoksista johtuva mahdollinen erotus matkan hintaan hinnoitellaan 6 vkoa ennen lähtöpäivää.

4. Matkaliput ja vahvistus
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet ovat niin kuin ne ovat passissa, ja lähtöpäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Matkaliput postitamme noin 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

5. Nimenmuutokset ja peruutukset
Yleisistä matkapakettiehdoista poiketen noudatetaan seuraavia ehtoja:
Jo aloitettuun matkaan ei voi tehdä muutoksia. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa seuraavin ehdoin:
- viimeistään 14.02.2020, peruutuskulut ovat 300 €/henkilö
- myöhemmin kuin 14.02., mutta viimeistään 17.3.20, peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin peruutuskulut ovat 95 % matkan hinnasta
- lipunkirjoituksen jälkeen perimme mahdollisissa nimenmuutostapauksissa toimistokuluina 100 €/henkilö
- Lisäksi perimme myöhäisestä muutoksesta/peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut, jotka palveluntuottaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli, matkanjärjestäjältä perii.
- peruutuksen yhteydessä perimme aina lisäksi etukäteen tilatuista ja vahvistetuista lisäpalveluista aiheutuneet kustannukset (esim. konsertti- tai teatteriliput).

Kehotamme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan erityisesti peruutus-, muutos- ja luovutusturvaehtokohdat, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.

6. Muutokset
Pohjolan Matka ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

7. Virhe ja virheilmoitus
Matkustaja ei saa vedota virheeseen matkan jälkeen, ellei hän ilmoita virheestä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.  Ellei virheen välitön korjaaminen ole tarpeen, matkustajan on asetettava kohtuullinen aika virheen korjaamiselle. Kohtuullista aikaa arvioitaessa tulee ottaa huomioon matkan kesto, kohde ja muut matkan luonteeseen liittyvät seikat.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 15 matkustajaa. Asiasta ilmoitetaan 14.3.20 mennessä. Nämä erityisehdot ovat voimassa toistaiseksi tai kunnes uudet erityisehdot julkaistaan.

Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Arnarhvoll Center Hotel ***

Arnarhvoll Center Hotel
Ingólfsstræti 1 101, Reykjavik
+354 595 8540

Hotelli sijaitsee Harpa Reykjavik -konserttitalon vastapäätä. Kävelymatkan päässä hotellista on Reykjavikin historiallinen keskusta, josta löytyvät baarit, kahvilat, ravintolat, kaupat ja museot.

Hotellin aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan buffet-ravintola SKÝ:ssa. Ravintola sijaitsee hotellin ylimmäisessä kerroksessa ja sieltä on huikea merinäköala kaupungin keskustan ja Harpakonserttitalon yli.

Kaikissa huoneissa on minibaari, puhelin, taulutelevisio, tallelokero, suihku, hiustenkuivaaja sekä ilmainen WIFI.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.