Keväinen Gdansk 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on Puolan pohjoisrannikon suurin ja merkittävin kaupunki. Se on myös maan rannikon suosituin vierailupaikka, ja sinne saavutaan sankoin joukoin ympäri Euroopan ja maailmankin. Kaupungin valttikortteihin kuuluvat pieni, kaunis ja monipuolinen vanha keskusta, jonka alueella sijaitsee lähes kaikki tarpeellinen. 

1. matkapäivä

Lento Kuopiosta Helsinkiin lähtee klo 06.00. Lento Gdanskiin lähtee klo 07.50. Saapuminen Gdanskiin klo 08.50 ja lentokentällä suomenkielinen opas bussin kanssa vastassa. Opastettu kiertoajelu oppaan johdolla, kesto n. 3-4 tuntia. Kierroksen päätteeksi majoittuminen hotelliin.

2.-3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutustua kaupunkiin.

4. matkapäivä
Aamiainen. Huoneidenluovutus klo 12.00 mennessä. Matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen.  Klo 17.00 lähtö bussilla lentoasemalle (ei opasta). Finnairin lento lähtee klo 20.05 ja saapuu Helsinkiin klo 23.05. Jatkolento Kuopioon lähtee klo 23.40 ja saapuu Kuopioon seuraavan päivän puolella klo 00.25.

Hinta
- 595 €/hlö Kuopiosta
- 105 €/hlö H1-lisä

Hintaan sisältyy
- lentomatkat Kuopio-Helsinki-Gdansk meno-paluu Finnairin reittilennoilla
- 1 matkalaukku max 23 kg + käsimatkatavaraa 1 laukku max 8 kg
- lentokenttäkuljetukset Gdanskissa, saapuessa oppaan kanssa ja lähtiessä ilman opasta
- noin 3-4 tunnin opastettu kierros kaupungissa suomenkielisen oppaan kanssa
- majoitus kahden hengen huoneessa, 3 yötä
- buffet-aamiainen hotellissa

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)

La 27.4.19
- Kuopio-Helsinki AY376 06.00-07.00
- Helsinki-Gdansk AY1171 07.50-08.50

Ti 30.4.19
- Gdansk-Helsinki AY1174 20.05-23.05
- Helsinki-Kuopio AY379 23.40-00.25 (seuraavan päivän puolella 1.5.)

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

1. Soveltamisala
Pohjolan Matkan järjestämiin kaupunkilomamatkoihin sovelletaan oheisia erityisehtoja, sekä lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkojen erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, matkojen erityisluonteesta johtuvien matkaohjelmaehtojen ja matkakohteiden erityisolojen vuoksi sovellamme yleisten matkapakettiehtojen kohdista 4.1.-4.3. sekä 7. poikkeavia peruutus-, muutos- ja luovutusehtoja; matkan peruutuksen, muutoksen tai luovutuksen syystä riippumatta. Varattua ja maksettua matkaa ei yleensä voi peruuttaa, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kuluitta.

2. Ilmoittautuminen ja maksut
Matkan varaus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun 250 €/henkilö, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta. Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy Matkapakettiehdot sekä Pohjolan Matkan erityisehtoihin sisältyvät määräykset, jotka Pohjolan Matka saattaa hänen tietoonsa matkan vahvistamisen yhteydessä. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vrk ennen matkan alkua, 27.3.2019 mennessä.

3. Hinnat
Matkanjärjestäjällä on kuljetusmuodon erityisluonteen vuoksi (YME8) oikeus korottaa hintojaan sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli näissä viranomaisen vahvistamissa lentohinnoissa tapahtuu korotuksia. Valuuttakurssien muutoksista johtuva mahdollinen erotus matkan hintaan hinnoitellaan 6 vkoa ennen lähtöpäivää.

4. Matkaliput ja vahvistus
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet ovat niin kuin ne ovat passissa, ja lähtöpäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Matkaliput postitamme noin 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

5. Nimenmuutokset ja peruutukset
Yleisistä matkapakettiehdoista poiketen noudatetaan seuraavia ehtoja:
Jo aloitettuun matkaan ei voi tehdä muutoksia. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa seuraavin ehdoin:
- viimeistään 22.2.19, peruutuskulut ovat 250 €/henkilö
- myöhemmin kuin 22.2.19, mutta viimeistään 27.3.19 peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin peruutuskulut ovat 95 % matkan hinnasta
- lipunkirjoituksen jälkeen perimme mahdollisissa nimenmuutostapauksissa toimistokuluina 100 €/henkilö
Lisäksi perimme myöhäisestä muutoksesta/peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut, jotka palveluntuottaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli, matkanjärjestäjältä perii.
- peruutuksen yhteydessä perimme aina lisäksi etukäteen tilatuista ja vahvistetuista lisäpalveluista aiheutuneet kustannukset (esim. konsertti- tai teatteriliput).

Kehotamme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan erityisesti peruutus-, muutos- ja luovutusturvaehtokohdat, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.

6. Muutokset
Pohjolan Matka ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

7. Virhe ja virheilmoitus
Matkustaja ei saa vedota virheeseen matkan jälkeen, ellei hän ilmoita virheestä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.  Ellei virheen välitön korjaaminen ole tarpeen, matkustajan on asetettava kohtuullinen aika virheen korjaamiselle. Kohtuullista aikaa arvioitaessa tulee ottaa huomioon matkan kesto, kohde ja muut matkan luonteeseen liittyvät seikat.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 25 matkustajaa. Asiasta ilmoitetaan 27.3.19 mennessä.

Nämä erityisehdot ovat voimassa toistaiseksi tai kunnes uudet erityisehdot julkaistaan.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Novotel Gdansk Centrum ***

Novotel Gdansk Centrum
Ul. Pszenna 1 80749, Gdansk
+48 (0) 58 300 2750

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhasta kaupungista. Gdanskin päärautatieasema sekä kauppakeskus ovat 1,5 km:n päässä hotellista. Gdanskin lento-kentälle on 14 km:n matka.

Novotelin huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja. Kaikissa moderneissa huoneissa on kaapeli-TV, minibaari,

käytettävissä ilmainen WiFi ja työpöytä. Jokaisessa niissä on myös oma kylpyhuone.

Henkilökunta palvelee 24 h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Vastaanotto antaa mielellään tietoa monista kaupungin tapahtumista ja auttaa asiakkaita matkajärjestelyissä heidän ollessaan Gdańskissa.

Novotel Gdańsk Centrumissa on kuntokeskus. Asiakkaat voivat myös vuokrata polkupyörän ja rentoutua tilavassa puutarhassa tai terassilla. Hotellin Novo Square -loungebaari toimii baarina ja ulkoilmaravintolana, jossa voit maistella kansainvälistä ruokaa.

Tietoja

Huoneita 158
Rautatieasemalle 1,5 km
Lentokentälle 14 km

Varustelu

Baari Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.