Kylpylämatka Haapsalu 8 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Helsinkiin. Klo 15.15 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Helsingistä Tallinnaan. Klo 17.30 laiva Tallinnassa, josta matka jatkuu omalla bussilla Haapsaluun. Saapuminen Spa Hotel Laineeseen, päivällinen hotellin ravintolassa ja majoittuminen. Yöpyminen.

2.-7. matkapäivä
Päivittäiset ateriat aamiainen, lounas ja päivällinen. Aamu-uinti ja sauna klo 06.00-09.00. Aamuvoimistelu klo 08.00 (ma-pe valittuina päivinä, tarkentuu perillä). Sauna- ja allasosasto käytettävissä klo 13.00-22.00. Kuntosali käytettävissä klo 06.00-22.00. Lääkärin määräämät hoidot hoito-ohjelman mukaan max. 18 hoitoa, hoitopäivät ma-la). Yhtenä päivänä opastettu kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla Haapsalussa.

8. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Bussimatka Tallinnaan. Klo 12.00 laivamatka Eckerö Linen m/s Finlandialla Tallinnasta Helsinkiin. Klo 14.15 laiva Helsingissä, josta matka jatkuu lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussimatkat ohjelman mukaisesti, oma bussi mukana Virossa
- laivamatkat Hel-Tal, Tal-Hel kansipaikoin
- opastettu kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla Haapsalussa
- 7 vrk hoitopaketti Spa Hotel Laineessa sis.:
                      - majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa (su-su)
                      - täysihoitoruokailut: aamiainen (7 kpl), lounas (6 kpl), päivällinen (7 kpl)
                      - aamu-uinti ja löylysaunan käyttö klo 6.00-9.00
                      - aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00 valittuina päivinä (tarkentuvat perillä)
                      - lääkärintarkastus
                      - 12-18 hoitoa lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaan (ma-la) 
                      - saunan- ja allasosaston käyttö ma-la klo 13.00-22.00, su klo 09.00 alkaen
                      - kuntosalin käyttö klo 6.00-22.00
                      - kävelysauvojen käyttö
                      - suomea puhuvan kylpyläoppaan palvelut kylpylässä

           Hoitopaketin hoidot:
           - klassinen hieronta 25 min.
           - Haapsalun mutahoito 15 min.
           - yrttiporekylpy 15 min.
           - vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta 15 min. 
           - sähköhoito 5-15 min.
           - parafiinihoito 10-20 min.
           - inhalaatio 10 min.
           - suolahoito 30 min.
           - Hydro Jet hierova vesivuode 20 min.
           - musiikkihoito 25 min.
           - valohoito 25 min.
           - jalkojen pyörrekylpy 15 min.
           - Charcot suihku 10 min.
           - venytyshoito 10-15 min.
           - kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.
           Hoitovalikoima ja aukioloajat sitoumuksetta.

Lisämaksusta
- buffet-lounas laivalla menomatkalla 28 eur/hlö
- buffet-lounas laivalla paluumatkalla 24 eur/hlö       

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Spa Hotell Laine ***-

Spa Hotell Laine
Sadama 9/11, Haapsalu
+372 472 4400

Hotelli sijaitsee meren lahden rannalla, keskustaan on matkaa n. 800 m ja uimarantaan n. 600 m. Hotelli on rakennettu 1986, uusittu 1994-2009-2012. Hotellissa on 98 huonetta. Standard+ -huoneet ovat standard-luokan huoneita, joiden kylpyhuoneet on remontoitu alkuvuodesta 2017. 4 kerrosta. Hissi. Ravintola, á la carte -ravintola Blu Holm, kahvila, myymälä, lasten leikkihuone, pieni kirjasto, kokoustila. Sauna-ja allasosastot vasta kunnostettu: uusi löylysauna, aromaattinen höyrysauna ja infrapunasauna. Uima-allas (20x5m), poreallas ja lepoalue kauniilla merinäköalalla. Kauneushoitola. Hotellin ala-aulassa kahviautomaatti. Ilmainen internet-piste kahvilan tiloissa. Hotellissa portaita, ei sovellu liikuntaesteisille. Vuokrattavana kävelysauvoja, polkupyöriä, kylpytakkeja, kylpypyyhkeitä ja kesällä lepotuoleja. Rahanvaihto ja tallelokerot vastaanotossa. Kylpylä järjestää lisämaksullisia iltaohjelmia ja retkiä. Kylpylä on savuton!

Tietoja

Huoneita 98
Kerroksia 4
Keskustaan n. 800 m

Varustelu

Hissi Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tallelokero Kyllä
Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Eckerö M/S Finlandia

Laivan tiedot

Laivassa on 400-paikkainen Buffet Eckerö, joka tarjoaa kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja eri sesonkien mukaan kaikilla lähdöillä, ostosmahdollisuuksia 700 neliön verran Eckerö Marketissa ja Parfymeriassa. Cafeteria Satama on tehty hetken nautintoja varten. Tarjolla on voileipiä, lämpimiä ruoka-annoksia grillikeittiöstä, salaatteja, leivonnaisia sekä juomia. Cafeteriassa on leikkinurkkaus. Lisäksi laivalta löytyy 3 baaria ja 2 pubia. Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat sekä kokousmatkustajille että risteileville ryhmille. Sinne on oma sisäänkäynti, oma rauha ja omat tilat. M/S Finlandia seilaa Suomen lipun alla.

Eckerö Finlandia/aikataulut

Menoaikataulu

Helsinki Länsiterminaali T2 Lähtöaika 15:15
Tallinna A-terminaali Saapumisaika 17:30

Paluuaikataulu

Tallinna A-terminaali Lähtöaika 12:00
Helsinki Länsiterminaali T2 Saapumisaika 14:15

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 2001
Matkustajia noin 2000
Henkilöautoja 650

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5AC: Vaala-Kajaani-Helsinki


Vaala tori 3.45
Paltamo Neste piha 4.30
Kontiomäki pys. 4.40
Kontiomäki Neste piha 4.45
Kajaani linja-autoasema 5.15
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.