Kylpylä- ja hemmottelulomat Virossa 4 pv/ XPRS

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

Viihtyisä Viking XPRS vie matkustajat parissa tunnissa Tallinnaan! Laivamatkan jälkeen matka jatkuu valintasi mukaan Saarenmaalle Kuressaareen tai Länsi-Viron Haapsaluun. Viihtyisät kylpylähotellit tarjoavat erilaisia paketteja olipa mielessäni kuntouttava kylpyläloma tai rentouttava hemmotteluloma. Haapsalun perinteikäs Laine kylpylä on tunnettu mutahoidoistaan ja Fra Mare Thalasso perinteisiin pohjautuvista hoidoista. Saarenmaalla valkoimassamme palvelevat Saaremaa Spa Hotel Rüütli ja Grand Rose Spa Hotel.

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Helsingin Katajanokan satamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Helsingistä tulevat noutavat maihinnousukortit terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 09.15. Matkatavarakuljetus liitymäkuljetuksen ostaneille laivamatkan aikana. Mikäli käyttämänne liittymäkuljetuksen bussi ei lähde Tallinnaan/Tallinnasta takaisin, ohjeistaa kuljettaja menomatkalla matkatavaroiden siirrosta toiseen bussiin. Viking XPRS lähtee Helsingistä klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 13.00. Kuljetus kohdekylpylään suomenkielisen oppaan johdolla (pienryhmillä vain kuljettajan johdolla) lähtee terminaalin edessä olevalta parkkialueelta (Huom! auto voi olla odottamassa myös kaupungin puoleisessa päädyssä parkkialuetta, matkaa n. 200m). Auton tuulilasissa on kyltti "Pohjolan Matka" ja kylpylän/kaupungin nimi. Majoitus. Ruokailut kylpylän ohjelman mukaan. Osassa kylpylöistä lääkärin tulotarkistukset alkavat jo saapumisiltana.

2.-3. matkapäivä
Aamiainen. Ohjelma jatkuu valitun kylpylän, matkan pituuden sekä jokaisen henkilökohtaisen hoito-ohjelman mukaan. Ruokailuista, lisämaksullisista retkistä, iltaohjelmista ja kaikesta muusta kylpylälomaanne liittyvistä asioista saatte tiedot kylpyläoppaalta tai kylpylän ilmoitustaululta.

4. matkapäivä (paluupäivä)
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Opas ilmoittaa tarkan lähtöajan kylpylästä. Tieto lähtöajasta on myös kylpylän ilmoitustaululla. Kuljetus Tallinnan satamaan. Matkatavarakuljetus liittumäkuljetuksen ostaneille laivamatkan aikana. Bussi odottavat Matkapoikien kyltein A-terminaalin ja Sadamarketin välisellä parkkialueella klo 13.30-14.00. Huom! Paluumatkalla tupakat ja tupakkatuotteet sekä Tallinnasta ostetut alkoholijuomat tulee aina kuljettaa itse laivamatkan aikana. Viking XPRS lähtee Tallinnasta klo 15.30 ja saapuu Helsinkiin klo 18.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.
 

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Fra Mare Thalasso Spa ***

Fra Mare Thalasso Spa
Ranna tee 2, Haapsalu
+372 472 4600

Hotelli sijaitsee meren ja hiekkarannan äärellä. Uimarantaan n. 50 m, keskustaan kävelymatkaa n. 1,5 km. Hotelli on rakennettu/uusittu 1997, uusittu 1999 ja 2006. Myös vuonna 2014 ja 2017 uusittiin 77 huonetta. 96 kolmen tähden vaatimukset täyttävää kahden hengen hotellihuonetta, 2 invahuonetta, 5 perhehuonetta, 3 sviittiä. Lisäksi 20 tilavaa parvekkeellista Thalasso-luokan huonetta. Huoneissa suihku, wc, TV, puhelin. Erilliset vuoteet. Laminaattilattia, sviiteissä kokolattiamatto. Hotellissa ei ole hissiä, joten hotelli soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.. Ensimmäisessä kerroksessa näköalaravintola, jossa sekä buffet että Thalasso á la carte -ravintola Bergfeldt. Pääaulassa 1. kerroksessa aulabaari ja myymälä. Hoito-osasto sijaitsee hotellin 1.kerroksessa. Thalasso Day Spa – uima-altaiden ja erikoissaunojen osastolla merivesiallas, vesihierontapisteet, porekylpy lepotuoleilla, ulkoallas ja terassi. Thalasso suolasauna, höyrysauna, sanarium, infrapunasauna sekä kaksi löylysaunaa.

Tietoja

Rakennusvuosi 1997
Huoneita 116
Kerroksia 2
Keskustaan n. 1,5 km

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tallelokero Kyllä

Grand Rose Spa Hotel ****

Grand Rose Spa Hotel
Tallinna 15, Kuressaari
+372 666 700

Sijaitsee Kuressaaren keskustassa. Uimarannalle matkaa n. 800 m. 3 kerrosta. Hissi. Grand Rose Spa:ssa yhdistyvät uusi ja vanha tyyli.1800-luvulla rakennettu talo on peruskorjattu ja siihen on 2006 avattu uudisosa. Kylpylässä on 65 eri tyylistä huonetta, joiden koko vaihtelee. Huoneissa wc, suihku tai kylpyamme, LCD tv, kaapeli tv, WiFi, puhelin, hiustenkuivain, kylpytakki, erilliset vuoteet tai kaksoisvuode, osassa huoneita kokolattiamatto, osassa laminaattilattia, osassa huoneista pieni parveke ja ilmastointi. Kaikki huoneet

ovat savuttomia. Kellariravintola, aulabaari ja tyylikkäät oleskelutilat. Tunnelmallinen Rosaarium spa- ja saunaosasto, 4 erilaista saunaa, uima-allas (13x9m), poreallas, japanilainen kuumavesiallas, hierovia vesisuihkuja, kylmävesiallas, lastenallas, lepotuoleja, allasbaari, hierontatilat, suolahuone ja rentoutumistilat. Hoitotilat allasosaston yhteydessä. Kauneussalonki, kampaamo. Lasten leikkihuone ja pieni kokoustila n. 10:lle henkilölle. Vastaanotossa tallelokerot, polkupyörien ja kävelysauvojen vuokraus.

Tietoja

Huoneita 65
Vuoteita 130
Kerroksia 3
Keskustaan 0 km

Varustelu

Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tallelokero Kyllä
Leikkihuone Kyllä

Spa Hotel Rüütli ***

Spa Hotel Rüütli
Pargi 12, Kuressaari
+372 454 8100

Spa Hotel Rüütli valmistui v. 2002. Kylpylä sijaitsee vain muutaman askeleen päässä kuvankauniista Merenlahdesta, Piispanlinnan ja linnanpuiston kupeessa. Matkaa keskustaan n. 1 km. 91 huonetta. 3 kerrosta. Hissi. Huoneissa suihku, wc, puhelin, tv, radio, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, laminaattilattia. 1 lisävuode/huone lapselle. Osassa huoneita erilliset vuoteet, parveke (1 parvekkeeton). Myös perhehuoneita ja sviittejä. Perhehuoneissa normaalit vuoteet kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Aulabaari, hienostunut a la carte ravintola Marski 70 paikkaa, 14-paikkainen salonki Bridge ja 120-paikkainen ravintola Ritter. Kokoustilat, kauppa, optikkoliike, parturi-kampaamo, kauneushoitola, kuntosali, crossing, sauna, höyry- ja infrapunasauna, porealtaat, uima-allas (25 m), lasten allas, 52-metrinen vesiliukurata, 1 squash-kenttä,uudistettu lasten leikkihuone, golfsimulaattori. Mannerheimin muistomerkki. Vastaanotossa valuutanvaihto ja tallelokerot. Vastaanotosta voi vuokrata kylpytakkeja, pyyhkeitä, kahvinkeittimiä, polkupyöriä ja kävelysauvoja.

Tietoja

Rakennusvuosi 2002
Huoneita 93
Kerroksia 3
Keskustaan n. 1 km

Varustelu

Hissi Kyllä
Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tallelokero Kyllä
Leikkihuone Kyllä

Spa Hotell Laine ***-

Spa Hotell Laine
Sadama 9/11, Haapsalu
+372 472 4400

Hotelli sijaitsee meren lahden rannalla, keskustaan on matkaa n. 800 m ja uimarantaan n. 600 m. Hotelli on rakennettu 1986, uusittu 1994-2009-2012. Hotellissa on 98 huonetta. Standard+ -huoneet ovat standard-luokan huoneita, joiden kylpyhuoneet on remontoitu alkuvuodesta 2017. 4 kerrosta. Hissi. Ravintola, á la carte -ravintola Blu Holm, kahvila, myymälä, lasten leikkihuone, pieni kirjasto, kokoustila. Sauna-ja allasosastot vasta kunnostettu: uusi löylysauna, aromaattinen höyrysauna ja infrapunasauna. Uima-allas (20x5m), poreallas ja lepoalue kauniilla merinäköalalla. Kauneushoitola. Hotellin ala-aulassa kahviautomaatti. Ilmainen internet-piste kahvilan tiloissa. Hotellissa portaita, ei sovellu liikuntaesteisille. Vuokrattavana kävelysauvoja, polkupyöriä, kylpytakkeja, kylpypyyhkeitä ja kesällä lepotuoleja. Rahanvaihto ja tallelokerot vastaanotossa. Kylpylä järjestää lisämaksullisia iltaohjelmia ja retkiä. Kylpylä on savuton!

Tietoja

Huoneita 98
Kerroksia 4
Keskustaan n. 800 m

Varustelu

Hissi Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tallelokero Kyllä
Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Viking XPRS - reittivuoro

Laivan tiedot

Nopeista mukavin! Viking XPRS vie sinut mukavimmin keskustasta keskustaan. Viking XPRS tarjoaa parhaat puitteet päiväristeilylle, reitti- ja automatkalle, hotellimatkalle, ooppera- ja teatterimatkalle, kokousmatkalle sekä shoppailuun ja herkutteluun. Ystävällinen palvelu sisältyy hintaan.

Viking XPRS/reittiaikataulut

Menoaikataulu

Helsinki Katajanokka Lähtöaika 10:30
Tallinna A-terminaali Saapumisaika 13:00

Paluuaikataulu

Lähtöaika
Tallinna A-terminaali su 3.4.-12.6. 15:30
Tallinna A-terminaali 17:00
Saapumisaika
Helsinki Katajanokka su 3.4.-12.6. 18:00
Helsinki Katajanokka 19:30

Tekniset tiedot

Rakennusvuosi 2007
Rakennustelakka Aker Yards, Suomi
Pituus 185 m
Leveys 27,7 m
Matkanopeus 25 solmua
Matkustajia 2500
Hyttejä 236
Henkilöautoja 230

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

B4X: Heinola-Lahti-Helsinki


Heinola ABC piha 7.10
Heinola Kirkkokatu turistipys. 7.25
Vierumäki ramppi pikav.pys. 7.30
Lahti Marolankatu turistipys. 7.55
Lahti Moisionkatu pikav.pys. 7.58
Laune Citymarket pikav.pys. 8.00
Orimattila Tuuliharja piha 8.15
Mäntsälä Shell pohjoinen 8.40

B5X: Valkeala-Kouvola-Porvoo-Helsinki


Valkeala ABC piha 7.05
Kouvola linja-autoasema 7.25
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 7.40
Koria ABC piha 7.45
Elimäki Alppiruusu pys. 7.55
Pukaron Paroni piha 8.05
Lapinjärvi Teboil piha 8.10
Porvoo Shell Kuninkaanportti pih 8.45

B6X: Imatra-Lappeenranta-Hamina-Helsinki


Imatra Vuoksenniska SEO piha 4.40
Imatra keskusliikenneasema 4.50
Imatra Olavinkatu kaukoliikennep 4.55
Imatra Vesivalo pikav.pys. 5.00
Joutseno linja-autoasema 5.10
Ahvenlampi pikav.pys. 5.15
Lauritsala Karjalantien pikav.py 5.20
Lappeenranta Peltolan koulu 5.30
Lappeenranta Kourulan pikav.pys. 5.35
Lappeenranta Skinnarila pikav.py 5.40
Luumäki Jurvalan pikav.pys. 5.50
Taavetti lomakeskus th pikav.pys 5.55
Taavetti linja-autojen lähtöpaik 6.00
Pyhältö pikav.pys. 6.15
Hamina linja-autoasema 7.10
Karhula linja-autoasema 7.25
Kotka linja-autoasema 7.35
Sutela pikav.pys. 7.45
Siltakylä liittymä 71 pikav.pys. 7.50
Pyhtää kk. liittymä 70 8.00
Ruotsinpyhtää liittymä 68 pikav. 8.05
Loviisa linja-autoasema 8.20
Porvoo Shell Kuninkaanportti pih 8.45
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.