Suomen Lappi ja Murmansk 5 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Rovaniemelle. Majoitus Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi. Klo 18.00 päivällinen.

2. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Matka kohti Murmanskia alkaa. Rajan ylitys ja tullimuodollisuudet Raja-Joosepissa. Majoitus Hotel Azimut. Klo 18.00 päivällinen. Illalla aikaa tutustua Murmanskiin omatoimisesti. Hotelli sijaitsee Murmanskin keskustassa joten kaupungin kulttuuri- ja liikekeskukset ovat kävelymatkan päässä.

3. matkapäivä
Aamiainen. Klo 10.00 opastettu kiertoajelu Murmanskissa suomenkielisen oppaan johdolla. Kiertoajelun aikana nähdään Aljoša-sotamuistomerkki, Majakka-muistomerkki ja Kristus Vapahtajan kirkko. Kiertoajelun päätteeksi tutustutaan ydinjäänmurtaja Leniniin. Päivällinen hotellissa klo 19.00. 

4. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Lähtö kotimatkalle Kantalahden ja Alakurtin kautta. Upeita maisemia ei tämän päivän ajomatkalta puutu: tuntureita, Vienanmeri ja Niva-joki. Rajan ylitys ja tullimuodollisuudet Sallan raja-asemalla. Kotimaan puolella jatketaan ruskan ihastelua. Bussimatka Kuusamoon. Majoitus Scandic Rukahovi. Klo 19.00 päivällinen.

5. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.

Aikataulut sitoumuksetta ja paikallista aikaa. Emme vastaa mahdollisista raja- ja tulliviranomaisten aiheuttamista viivästyksistä ja niiden tuomista muutoksista matkaohjelmaan. Hinnat perustuvat 13.1.2020 ruplan kurssiin.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- hotellimajoitus kahden hengen huoneessa
- puolihoito hotellissa (aamiainen ja päivällinen)
- opastettu kiertoajelu Murmanskissa
- sisäänpääsy Lenin ydinjäänmurtajalla
- ryhmäviisumi

Lisämaksusta 
- yhden hengen huone 165 €/hlö
Yhden hengen huoneita rajoitettu määrä.

Omalla viisumilla matkustaville alennus 63 €/hlö.

Ryhmäviisumi
Ryhmäviisumia varten tulee toimittaa sähköisesti täytetty, tulostettu ja allekirjoitettu viisumianomuskaavake,  valokopio passin henkilötietoaukeamasta, 1 värillinen passivalokuva, jonka koko 3,5 x 4,5 cm (enintään 6 kk vanha) ja todistus voimassaolevasta matkustajavakuutuksesta (A4) toimistoomme viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua osoitteeseen: Pohjolan Matka, viisumit, Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta. 

Kaavake täytetään sivulla https://visa.kdmid.ru aikaisintaan 45 vrk ennen matkaa (täytetty kaavake on voimassa vain rajoitetun ajan).

Ohjeet sähköisen viisumianomuskaavakkeen täyttöön löydät täältä: Ryhmäviisumi
Pohjolan Matkan matkatoimistot neuvovat asiakkaitaan viisumianomuksen täyttämisessä.

HUOM! Vakuutustodistuksesta on käytävä ilmi, että vakuutus on maailmanlaajuinen tai sen voimassaoloalue sisältää Venäjän, vakuutuksen numero, vakuutetun nimi, vakuutuksen voimassaoloaika ja mitä vakuutus kattaa. Vakuutuskorttien ja vakuutuskirjojen kopiot eivät kelpaa viisumin liitteeksi. Vakuutuksen tulee olla englannin-, suomen-, tai venäjänkielinen.

Myöhässä toimitetusta viisumianomuksesta perimme pikaviisumin lisämaksun. Passi on otettava matkalle mukaan. Myös lapsilla tulee olla oma passi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Matkan peruuntuessa emme hyvitä passikuvista aiheutuneita kustannuksia.

HUOM! Mahdollinen viisumin rekisteröintimaksu peritään matkalla.

Hyvä tietää
Venäjällä käy maksuvälineenä paikallinen valuutta rupla. Suosittelemme, että vaihdatte ruplia etukäteen. Takseissa ja pienissä myymälöissä voi maksaa vain käteisellä. Kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineenä isoimmissa kaupoissa sekä hotelleissa. Ruplia voi nostaa myös pankkiautomaateista. Reseptilääkkeistä pitää olla reseptit tai reseptikopiot matkalla mukana.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi ****

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
+358 20 1234 695

Rovaniemen keskustassa sijaitsevassa hotellissa aito lappilaisuus ja sydämellisen rento palvelu saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi. Hotellissa on kaksi ravintolaa bistro Frans & Chérie ja Amarillo. Hotellihuoneissa lapin eksotiikka ja luonto tulevat esille sekä materiaalivalinnoissa että kalusteissa. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja vedenkeitinsetti. Huoneen upeissa väreissä loimuava revontulivalaistus täytyy itse kokea!

Tietoja

Huoneita 159
Rautatieasemalle 2 km
Linja-autoasemalle 1,5 km
Lentokentälle 8 km

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä

Hotel Azimut ****

Hotel Azimut
Prospekt Lenina, 82, Murmanskaya oblast', Venäjä, 183038, Murmansk

Murmanskin keskustassa sijaitseva nykyaikainen hotelli. Azimut hotelli on Murmanskin yksi korkeimmista rakennuksista. Huoneista avautuu upeat näköalat kaupungille. Hotellihuoneissa on ilmainen wi-Fi sekä jääkaappi (2 pullo kivennäisvettä veloituksetta).

Tietoja

Scandic Rukahovi ****

Scandic Rukahovi
Rukakyläntie 15 Rukatunturi, Kuusamo
+358 8 2374 8948

Perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla.

Scandic Rukahovin huoneissa on kylpyhuone ja kaapeli-tv. WiFi sisältyy hintaan. Osassa huoneista on upea tunturinäkymä. Maukas illallinen ja monipuolinen aamiainen on tarjolla viihtyisässä Kaltiokivi ravintolassa.

Tietoja

Huoneita 220

Varustelu

Hissi Kyllä
Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

4LA: Jyväskylä-Kuopio-Iisalmi-Kajaani


Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 5.00
Vaajakoski ABC piha 5.10
Koskelon Matkailukeskus piha 6.15
Suonenjoki Teboil piha 6.25
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.25
Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.35
Vuorela ramppi 7.40
Siilinjärvi linja-autoasema 7.50
Alapitkä pikav.pys. 8.05
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 8.20
Iisalmi linja-autoasema 8.45
Sukeva Neste pys. 9.15
Mainua th 9.25
Kajaani Matkakeskus tilausajolai 9.40
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.