Naantali ja Kultaranta 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

Naantali on idyllinen ja aurinkoisena matkailukohteena tunnettu kaupunki. Naantalissa matkailija viihtyy kauniissa maisemissa ja sen viehättävä vanha kaupunki houkuttelee kävijät kuljeksimaan kujille ja nauttimaan tunnelmasta. Nähtävää kaupungissa riittää ja opastettu kierros Naantaliin ja Kultarantaan tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa!

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Turkuun ja edelleen Naantaliin, jossa majoittuminen upean Naantali Span kahden hengen huoneisiin. Naantali Spa tarjoaa vierailleen vähän enemmän; ylellinen ympäristö takaa viihtymisen ja kylpylä rentoutumisen. Ilta omaa aikaa piipahtaa iltakävelyllä Naantali Span ympäristössä.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00 alkaen. Maittavan aamiaisen ja hyvin nukutun yön jälkeen odottaa mielenkiintoinen päivä Naantaliin ja Kultarantaan oppaan johdolla tutustuen. Klo 9.30 opas on ryhmää vastassa Naantalin kylpylässä ja siirrytään bussilla Kultarantaan. Luonnonmaan saarella sijaitseva Kultaranta on hurmaava paikka, joka lumoaa kävijän kauneudellaan. Kultarannan puisto onkin eräänlainen pienois-Versailles. Matkailijoille puutarhan keskeisin osio, jota kutsutaan medaljongiksi on oikea helmi; sieltä löytyy peräti 3500 ruusua! Ruusujen joukossa on mm. Astrid Lindgrenille, presidentti Urho Kekkoselle ja presidentti Tarja Haloselle omistetut lajikkeet. Klo 11.00 alkaen tutustustaan oppaan johdolla vanhaan kaupunkiin. Oppaan kertomana kuullaan niin historiaan kuin tähän päiväänkin liittyviä tarinoita. Opastuksen jälkeen voi tutustua omatoimisesti kaupunkiin ja piipahtaa vaikka lounaalla. Bussikuljetus takaisin Naantali Spahan klo 15.00. Jos haluaa viipyä kaupungilla pitempään, siirtyminen Naantali Spahan tapahtuu omatoimisesti. 

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00 alkaen. Koko päivä aikaa kuljeskella hurmaavan Naantalin kaduilla, tehdä ostoksia ja nauttia kaupungin tunnelmasta kahvikupposen äärellä. Naantalista löytyy useita ihastuttavia ravintoloita, joissa voit nauttia lounasta kaupunkiin tutustumisen ohessa. Voit kierrellä Naantalissa oman aikataulusi mukaan tai viettää päivän Naantali Spassa sauna- ja allasosastolla rentoutuen. 

4. matkapäivä
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja paluu lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetus matkaohjelman mukaisilta lähtöpaikkakunnilta
- majoitus Naantali Spassa kahden hengen huoneissa (päärakennus)
- aamiainen hotellissa
- sauna- ja allasosaston vapaa käyttö
- matkaohjelman mukaiset käyntikohteet ja oppaan palvelut

Lisämaksusta
- yhden hengen huone (H1-lisämaksu 173€)

Vinkkejä Naantalin vapaa-ajanviettoon sekä shoppailuun!
Naantalin vanhasta kaupungista ja torin ympäristöstä löydät toinen toistaan viehättävämpiä pikkukauppoja. Mannerheiminkadulla on vieri vieressä gallerioita ja putiikkeja sekä ihana Naantalin museo! 
Must see -kohde Naantalissa on Wanha Naantali Kauppa, josta löydät runsaan valikoiman postikortteja ja -merkkejä, lahjatavaraa, matkamuistoja, wanhan ajan karamelleja ja limonaadia ja nostalgisia joulukoristeita. Kauppa on myös DISNEY-, Marilyn ja Elvis-keräilijöiden ehdoton “must” Naantalissa käydessä!
Promenade Boutique - Naantalin kylpylässä sijaitseva Promenade on putiikki, jossa on runsas valikoima merkkiasuja, asusteita, koruja sekä lahjatavaraa. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta palvelee päivittäin ympäri vuoden.
Naantali on kaunis kaupunki, johon voit tutustua kävellen. Vanhan Naantalin ikinuori sydän on Mannerheiminkatu, Tämän vierassatamasta lähtevän kävelykadun varrelta löy pikkuputiikit, lahjatavaraliikkeet, galleriat ja kahvilat, jotka kruunaavat rentouttavan lomapäivän. Kadun varrella on lukuisia kauniita puurakennuksia, joista monilla on oma merkittävä roolinsa Naantalin historiassa. 
Näkötorni Kirkonmäellä - näkötornista avautuu näkymät tunnettuihin kohteisiin kuten presidentin kesäasunto Kultarantaan, Muumien kotisaarelle Kailoon sekä suoraan alapuolella sijaitsevaan rantaan. 
 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Naantali Spa Hotel

Naantali Spa Hotel
Matkailijantie 2, 21100, Naantali
+358 2 44 550

Hotelli sijaitsee Naantalin kaupungissa, merellisessä miljöössä. Hotellissa kylpylä, kampaamo, altaat, saunat, ravintoloita. Erilliset vuoteet, parkettilattia, tv, WiFi, puhelin, suihku, hiustenkuivain, kylpytakit.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5IA: Iisalmi-Jyväskylä-Turku


Iisalmi linja-autoasema 10.05
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 10.25
Alapitkä pikav.pys. 10.35
Siilinjärvi linja-autoasema 10.50
Vuorela ramppi 11.00
Kuopio linja-autoasema tilausajo 11.10
Kuopio Pitkälahti ABC piha 11.55
Suonenjoki Teboil piha 12.30
Hankasalmi Jari-Pekka piha 13.05
Lievestuore Shell pys. 13.20
Vaajakoski Vesmanninmäki 13.35
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 13.50
Keljonkangas ABC piha 14.00
Muurame Shell piha 14.10
Korpilahti linja-autoasema 14.25
Jämsänkoski linja-autoasema 14.50
Jämsä linja-autoasema 15.00
Orivesi ABC Oritupa 16.25
Ruutana Shell pikav.pys. 16.40
Tampere linja-autoasema 16.55
Humppila Lasitorni 17.55
Loimaa linja-autoasema 18.20

6T: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki-Turku


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 8.20
Joensuu linja-autoasema laituri 8.30
Reijola ramppi 8.40
Honkavaara Gulf pys. 8.50
Onkamo th 9.00
Tolosenmäki Neste Piha 9.15
Kitee ABC piha 9.25
Puhos th VT6 pys. 9.35
Kesälahti Pivanka piha 9.55
Saari SEO piha 10.10
Särkisalmi ABC piha 10.20
Parikkala rautatieasema 10.30
Simpele Teboil piha 11.20
Rautjärvi Pirholan th 11.35
Imatra Vuoksenniska SEO piha 11.45
Imatra keskusliikenneasema 11.55
Lappeenranta ABC Viipurinportti 12.30
Lappeenranta Peltolan koulu 12.40
Sammonlahti pikav.pys. 12.50
Taavetti Satun Makiat piha 13.10
Utti ABC piha 14.10
Kouvola linja-autoasema 14.25
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 14.35
Helsinki Mikonkatu turistipys. 16.20
Lohja ABC piha 17.15
Sammatti liittymä pys. 17.30
Suomusjärvi TB Kivihovi 18.20
Salo ABC Piihovi 18.45
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.