Ahvenanmaa ja pohjoinen saaristotie 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

Matka Ahvenanmaalle on täynnä upeita kohteita ja mielenkiintoisia tarinoita oppaan kertomana. Luonto, kauniit maisemat, upeat maut - Pohjoisen saaristotien matka tarjoulee Ahvenanmaan parhaita paloja. 

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Turkuun, jonne saavutaan illan suussa. Majoittuminen Scandic Atrium -hotelliin. Tämä viihtyisä ja rauhallinen hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin palveluiden lähellä. Ystävällinen henkilökunta, viihtyisät huoneet ja oleskelutilat takaavat rentouttavan yöpymisen hotellissa. Ilta aikaa tutustua kaupunkiin ja nauttia kesäisestä Turusta.

2. matkapäivä
Laivamatka Viking Amorellalla Maarianhaminaan. Laivalla mahdollisuus nauttia lounasta upeista merimaisemista nauttien (lounas lisämaksusta).  Maarianhaminaan saapuminen klo 14.10. Bussi ja kuljettaja sekä suomenkielinen opas ovat ryhmää vastassa satamassa. Neljän tunnin opastetulla kierroksella nähdään ja kuullaan monia mielenkiintoisia kertomuksia Ahvenanmaahan liittyen. Vieraillaan Jan Karlsgårdenin alueella, jossa nautitaan kuuluisaa Ahvenanmaan pannukakkua ja kahvit. Makunautintojen jälkeen tehdään perinteinen Sundin kierros, jonka aikana nähdään mm. Bomarsundin rauniot ja lopuksi Maarianhamina. Opastetun kierroksen jälkeen majoittuminen kodikkaaseen hotelli Park Alandiaan kahden hengen huoneisiin. Illallinen hotelli Park Alandian ravintolassa klo 19.00. Hotelli Park Alandian ravintola on viihtyisä ja päivällisen jälkeen voikin iltaa jatkaa siellä nauttien esimerkiksi hotellin valikoimaan kuuluvan ahvenanmaalaisen olutpanimo Stallhagenin tuotteita. Illan aikana ehtii myös tutustua Maarianhaminaan iltakävelyn merkeissä.

3. matkapäivä
Aamu aloitetaan hotelli Park Alandian maittavalla aamiaisella. Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa klo 6.45 alkaen. Aamiaisen jälkeen hetki omaa aikaa ennen huoneiden luovutusta. Huoneiden luovutuksen jälkeen lähtö kohti Hummelvikia, josta saaristolautta Torsholmaan lähtee klo 12.00. Torsholmaan saavutaan klo 14.30 ja majoitutaan Brändön saarella saaristohotelli Gullvivaniin kahden hengen huoneisiin. Gullvivan on hotelli, jossa voit nauttia majoittumisen aikana mahtavista saaristomaisemista! Klo 15.30 lähtö opastetulle kahden tunnin kierrokselle. Kierroksen jälkeen paluu hotellille. Klo 18.00 päivällinen hotellin ravintolassa. Päivällisen jälkeen aikaa rentoutua Brändön kauniissa saaristomaisemissa.

4. matkapäivä
Aamiainen hotelli Gullvivanissa. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähtö Åvaa, josta saaristolautta Åva-Vuosnainen lähtee klo 9.05. Vuosnaiseen saapumisen jälkeen liittymäkuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetus matkaohjelman mukaisilta lähtöpaikkakunnilta
- majoitus Scandic Atrium -hotellissa Turussa
- laivamatka Viking Amorellalla Turku - Maarianhamina kansipaikoin
- saaristolautat matkaohjelman mukaisesti
- majoitukset Ahvenanmaalla; 1. yö hotelli Park Alandia ja 2. yö hotelli Gullvivan
- 4 tunnin opastettu kierros 2. matkapäivänä ja n. 2 tunnin opastettu kierros 3. matkapäivänä
- matkaohjelman mukaiset käyntikohteet
- päivällinen 2. ja 3. matkapäivän iltana
 

Lisämaksusta
- yhden hengen huone (H1-lisämaksu 74 €)
- ateriat Viking Amorellalla
- hytti Turku - Maarianhamina -laivamatkalla

Saaristolauttojen aikataulut sitoumuksetta.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel
Norra Esplanadgatan 3 AX-22100, Maarianhamina
+358 18 14130

Kodikas perheomistuksessa oleva hotelli lehtevän puistokadun varrella Maarianhaminan keskustassa. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja klassisesti sisustettuja, huoneissa on parkettilattia, kylpyamme/suihku, wc, puhelin, televisio, radio, hiustenkuivaaja ja ilmainen langaton internet-yhteys.

Tietoja

Huoneita 92

Varustelu

Internet Kyllä
TV Kyllä

Hotelli Gullvivan **

Hotelli Gullvivan
Björnholma, Brändö
+358 18 56350

Hotelli Gullvivan sijaitsee niemen kärjessä, aivan päätien varrella Ahvenanmaan koillisessa saaristossa sijaitsevassa Brändön kunnassa. Hotellissa on 16 huonetta / 44 vuodepaikkaa (4:ssä huoneessa myös keittokomero). Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Merinäköala jokaisesta huoneesta. Hotellihuoneet ja ravintola ovat savuttomia.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Viking Grace + Ahvenanmaa

Laivan tiedot

Itämeren upein, ympäristöystävällisin ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana päivittäin Turusta Tukholmaan. Aluksen suunnittelussa on korostettu ympäristöä säästäviä ratkaisuja sekä matkustamisen mukavuutta ja elämyksellisyyttä.

Viking Grace/aikataulu+Ahvenanmaa

Menoaikataulu

Turku Lähtöaika 20:55
Tukholma Saapumisaika 06:30

Paluuaikataulu

Tukholma Lähtöaika 07:45
Maarianhamina Saapumisaika 14:10

Hytit

Seaside Double. Kansi 6, 7, 8 (SD2)

Ikkunallinen hytti 2 henkilölle. Parivuode, TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 9,7 m2.

Inside Double. Kansi 6, 8, 9 (ID2)

Ikkunaton hytti 2 henkilölle. Parivuode, TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 9,4-9,7 m2.

Seaside Four. Kansi 5, 6, 7, 8 (S4)

Ikkunallinen hytti 4 henkilölle. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta, TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 9,4-9,7 m2.

Inside Double Three. Kansi 7 (ID3)

Ikkunaton hytti 3 henkilölle. Parivuode sekä Pullman-mallinen ylävuode, TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 9,7 m2.

Inside Four. Kansi 5, 6, 7, 8 (I4)

Ikkunaton hytti 4 henkilölle. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta, TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 9,4-9,7 m2.

Inside Two. Kansi 7, 8 (12)

Ikkunaton hytti 2 henkilölle. 2 erillistä alavuodetta, TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 9,4 m2.

Inside HC Four. Kansi 6, 7, 8 (IH4)

Ikkunaton hytti 4 henkilölle. Sopeutettu liikuntaesteisille. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta, TV, radio, puhelin. Suihkutuoli. Pinta-ala: 14 m2.

Double HC Four. Kansi 6 (DH4)

6626, 6827. Ikkunallinen hytti 4 henkilölle. Sopeutettu liikuntaesteisille. Parivuode, 1 alavuode ja 1 ylävuode. TV, radio, puhelin. Suihkutuoli. Pinta-ala: 19,1 m2.

Seaside HC Four. Kansi 6 (SH4)

6622, 6823. Ikkunallinen hytti 4 henkilölle. Sopeutettu liikuntaesteisille. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta. TV, radio, puhelin. Suihkutuoli. Pinta-ala: 17,5 m2.

Seaside HC Three. Kansi 9 (SH3)

Ikkunallinen hytti 3 henkilölle. Sopeutettu liikuntaesteisille. 2 alavuodetta ja 1 ylävuode. TV, radio, puhelin. Suihkutuoli. Pinta-ala: 12,2-12,8 m2.

Inside Piccolo Two. Kansi 5, 8, 9 (IP2)

Pieni ikkunaton hytti, 1 alavuode ja 1 ylävuode. Hytin koosta johtuen sitä suositellaan 1 henkilölle, yläpetiä voi käyttää lisävuoteena. TV, radio, puhelin. Pinta-ala: 5,5 m2.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5IA: Iisalmi-Jyväskylä-Turku


Iisalmi linja-autoasema 10.05
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 10.25
Alapitkä pikav.pys. 10.35
Siilinjärvi linja-autoasema 10.50
Vuorela ramppi 11.00
Kuopio linja-autoasema tilausajo 11.10
Kuopio Pitkälahti ABC piha 11.55
Suonenjoki Teboil piha 12.30
Hankasalmi Jari-Pekka piha 13.05
Lievestuore Shell pys. 13.20
Vaajakoski Vesmanninmäki 13.35
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 13.50
Keljonkangas ABC piha 14.00
Muurame Shell piha 14.10
Korpilahti linja-autoasema 14.25
Jämsänkoski linja-autoasema 14.50
Jämsä linja-autoasema 15.00
Orivesi ABC Oritupa 16.25
Ruutana Shell pikav.pys. 16.40
Tampere linja-autoasema 16.55
Humppila Lasitorni 17.55
Loimaa linja-autoasema 18.20

6T: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki-Turku


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 8.20
Joensuu linja-autoasema laituri 8.30
Reijola ramppi 8.40
Honkavaara Gulf pys. 8.50
Onkamo th 9.00
Tolosenmäki Neste Piha 9.15
Kitee ABC piha 9.25
Puhos th VT6 pys. 9.35
Kesälahti Pivanka piha 9.55
Saari SEO piha 10.10
Särkisalmi ABC piha 10.20
Parikkala rautatieasema 10.30
Simpele Teboil piha 11.20
Rautjärvi Pirholan th 11.35
Imatra Vuoksenniska SEO piha 11.45
Imatra keskusliikenneasema 11.55
Lappeenranta ABC Viipurinportti 12.30
Lappeenranta Peltolan koulu 12.40
Sammonlahti pikav.pys. 12.50
Taavetti Satun Makiat piha 13.10
Utti ABC piha 14.10
Kouvola linja-autoasema 14.25
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 14.35
Helsinki Mikonkatu turistipys. 16.20
Lohja ABC piha 17.15
Sammatti liittymä pys. 17.30
Suomusjärvi TB Kivihovi 18.20
Salo ABC Piihovi 18.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Lisämaksusta laivaruokailut 

Ennakkoon ostetut ateriat Viking Grace Aikuinen Nuori 12-17 v. Lapsi 6-11 v.
Viking Buffet meriaamiainen 11 € 7,50 € 4 €
Viking Buffet lounas 24 € 13 € 7 €
Viking Buffet illallinen 33 € 13 € 7 €

Alle 6-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi Viking Buffetissa ja meriaamiaisella. Ateriajuomat sisältyvät hintoihin. 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.