Lumoava Gotlanti ja ruusujen Visby 5 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Turun satamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Turusta tulevat noutavat maihinnousukortit terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 19.00. Baltic Princess lähtee Turusta klo 20.15. Ilta ja yö laivalla.

2. matkapäivä
Laiva saapuu Tukholmaan paikallista aikaa klo 06.10. Bussimatka Nynäshamniin, josta laivamatka Nynäshamn-Visby klo 09.15-12.40. Visbyhyn saavuttua teemme kiertoajelun/-kävelyn tutustuen vanhaan kaupunkiin. Käymme Pyhän Marina Katedraalissa ja kävelemme läpi Almedalin puiston. Majoitus Scandic Visby Hotel. Päivällinen hotellissa klo 19.00.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Klo 9.00 lähtö noin seitsemän tunnin opastetulle Gotlanti-retkelle. Retki suuntautuu Gotlannin saaren pohjoisosaan. Pohjois-Gotlannille on tunnusomaista karuudessaan omaleimainen luonto, jyrkät kalliot ja veden täyttämät kalkkikivilouhokset. Alueella on luonnonsuojelualueita ja vaelluspaikkoja, uimarantoja ja mahtavia kalkkikivimuodostelmia. Gotlannin pohjoispuolella oleva pieni Fårön saari on suosittu matkakohde. Saari tunnettu kauniista luonnonmaisemistaan ja historiallisesta menneisyydestään. Rantaviivan suojissa on pieniä kalastajakyliä, historiallista arkkitehtuuria ja kulttuurituristikohteita, kultaisia hiekkarantoja ja raukkeja. Fårö oli myös Ruotsin kuuluisimman ohjaajan Ingmar Bergmanin kotipaikka. Bergman kuvasi useita elokuvia saarella sen kauniiden maisemien ja ainutlaatuisen valon innoittamana. Lous nautitaan retken lomassa. Iltapäivällä näemme suuren kalkkikivi- ja raukkialueen Langhammarsin. Paluumatkalla kuljemme itärannikkoa pitkin ja poikkeamme pienessä Spliten kaupungissa, jossa sijaitsee suuri kalkkikivitehdas Cementa. Iltapäivällä paluu hotellille. Ilta vapaata aikaa tutustua kaupunkiin.

4. matkapäivä
Aamiainen tarjolla klo 6.00 alkaen. Laiva lähtee Visbystä klo 07.15 ja saapuu Nynäshamniin klo 10.30. Bussimatka Tukholmaan, jossa omaa aikaa ennen laivan lähtöä. Tutustu kesäisen Tukholman vanhaankaupunkiin, nauti herkullista lounasta tai pistäydy vaikka maksuttomaan Kansallismuseoon. Silja Galaxy lähtee Tukholmasta klo 19.30.

5. matkapäivä
Saapuminen Turkuun klo 07.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- laivamatkat Turku-Tukholma-Turku B-luokan hytissä, Visby-Nynäshamn kansipaikoilla
- bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan        
- majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiaiset hotellissa
- 1 x illallinen
- ohjelmassa mainitut opastetut kiertoajelut/-kävelyt ja sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin
- suomenkielisen matkanjohtajan palvelut alkaen Turku ja päättyen Turkuun

Lisämaksusta
- yhden hengen hytti/huone
- ateriat laivalla

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Scandic Visby Hotel

Scandic Visby Hotel
Färjeleden 3, 62158, Visby
+46 498 201 250

Visbyn sataman läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa on 214 huonetta. Hotellissa suurin ulkouima-allas sekä lämmitetty ulkoilmaporeallas. Kaikissa huoneissa wc/suihku, TV ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on kaksi ravintolaa.

Tietoja

Huoneita 214
Keskustaan 1 km

Varustelu

Hissi Kyllä
Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Baltic Princess + Silja Galaxy

Laivan tiedot

Menomatka Baltic Princessilla ja paluumatka Silja Galaxylla.

Baltic Princess + Silja Galaxy/reittiaikataulut

Menoaikataulu

Turku Silja Line-terminaali Lähtöaika 20:15
Tukholma Värtan Saapumisaika 06:10

Paluuaikataulu

Tukholma Värtan Lähtöaika 19:30
Turku Silja Line-terminaali Saapumisaika 07:00

Tekniset tiedot

Valmistumisvuosi 2008/2006 (Baltic Princess/Silja Galaxy)
Matkustajia 2800/2800
Hyttejä 927/795
Vuodepaikkoja 2484/2139
Kansia 10/12
Pituus 212 m/212 m
Leveys 29 m/29 m
Nopeus 22 solmua/22 solmua
Rahtimetrejä 1300/1130

Hytit

Baltic Princess/Family

Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia hyttejä 5. kannella. 4 hengen hytit ovat tarkoitettu 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 4 on lapsia. Perhehyttien yhdistelmät ovat väliovellisia. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/A2

Kahden hengen ikkunallisia hyttejä, jotka sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/A4

Neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/B2

Kahden hengen ikkunattomia hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/B4

Neljän hengen ikkunattomia 9 m² sisähyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/E-luokka

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia hyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua melua.

Galaxy/Family

Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia 18 m2 hyttejä 5. kannella. 4 hengen hytit ovat tarkoitettu 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 4 on lapsia. Perhehyttien yhdistelmät ovat väliovellisia. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Galaxy/A-premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV. A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen (ei reittimatkan aamuvuorolla) ja juomakuponki (lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille). Ei sisälly erikoisristeilyillä.

Galaxy/A2

Kahden hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä, jotka sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/A4

Neljän hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä, jotka sijaitsevat kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/B2

Kahden hengen ikkunattomia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/B4

Neljän hengen ikkunattomia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/E-luokka

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2 hyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua ääniä.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

6TO: Joensuu-Lappeenranta-Turku


Joensuu Siltakatu matkailupys. 8.20
Joensuu linja-autoasema 8.30
Reijola ramppi 8.40
Honkavaara Gulf pys. 8.50
Onkamo th 9.00
Tolosenmäki Neste piha 9.15
Kitee ABC piha 9.25
Puhos th VT6 pys. 9.35
Kesälahti Pivanka piha 9.55
Saari Seo piha 10.10
Särkisalmi ABC piha 10.20
Parikkala rautatieaseman bussipy 10.30
Simpele Teboil piha 11.20
Rautjärvi Pirholan th 11.35
Vuoksenniska Neste piha 11.45
Imatra keskusliikenneasema 11.55
Imatra Koskentori Helsingintien 12.00
Joutseno linja-autoasema 12.15
Ahvenlampi th pys. 12.20
Lauritsala pikav.pys. 12.30
Lappeenranta Peltolan koulu 12.40
Sammonlahti pikav. pys. 12.50
Taavetti Pitkä Shell pys. 13.10
Utti ABC piha 14.10
Kouvola linja-autoasema 14.25
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 14.35
Helsinki Mikonkatu turistipys. 16.25
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Lisämaksusta laivaruokailut  

 

Illallisbuffet

Meriaamiainen

Lounasbuffet

Aikuinen

34 €

13 €

26 €

Nuori 12-17 v.

16 €

8 €

14 €

Lapsi 6-11 v.

11 €

5 €

9 €

Erikoisaamiainen aikuinen 18 €, nuori 11 €, lapsi 8 €. Illallis- ja lounasbuffetin hintaan sisältyvät ruokajuomat (olut, viini, vesi ja virvokkeet). Alle 6-vuotiaiden lasten ateriat veloituksetta.

TURKU-TUKHOLMA
Illallisbuffet 
Grande Buffet -ravintolassa
1. kattaus klo 20.15
2. kattaus klo 22.30 (tarvittaessa)

Meriaamiainen
Grande Buffet ravintolassa ma-to klo 6.00-9.30, pe-su klo 6.00-10.00

Erikoisaamiainen
Grill House ravintolassa klo 6.00-10.00

TUKHOLMA-TURKU
Illallisbuffet 
Grande Buffet -ravintolassa
1. kattaus klo 20.30
2. kattaus klo 21.30 (tarvittaessa)
3. kattaus klo 22.30 pe, la ja lomakausina, muulloin tarvittaessa
4. kattaus klo 23.00 (tarvittaessa)

Meriaamiainen
Grande Buffet ravintolassa ma-pe klo 6.00-9.30, la-su klo 6.00-10.00

Erikoisaamiainen
Grill House ravintolassa klo 6.00-11.00

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.