Pohjois-Lappi ja pala Hurtigrutenia 5 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Leville, jonne saavutaan n. klo 18.00. Majoitus Break Sokos Hotel Levi. Illallinen hotellin ravintolassa klo 19.00.

2. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Aloitetaan matka kohti Pohjois-Norjaa ja Tromssaa. Matkan aikana voi ihailla käsivarren Lapin karun kauniita maisemia. Kilpisjärvellä, ennen rajan ylittämistä, pidämme lounastauon. Tromssaan saavuttua matkanjohtaja noutaa maihinnousukortit laivamatkaa varten, jonka aikana mahdollisuus tutustua kaupunkiin omatoimisesti. M/s Nordkapp lähtee Tromssan satamasta klo 18.30 paikallista aikaa. Lisämaksusta illallinen laivalla. Matkanjohtaja tavattavissa laivalla. Ilmoittautuminen Hammerfestin kävelykierrokselle.

3. matkapäivä
Aamun ensimmäinen pysähdys on Hammerfestissa klo 05.15, josta laiva jatkaa matkaansa klo 06.00. Aamuvirkuille mahdollisuus osallistua matkanjohtajan vetämälle kävelykierrokselle. Nauti laivan aamiaisesta omaan tahtiin. Seuraavaksi laiva saapuu Honningsvågiin klo 11.15, joka tunnetaan Nordkappin kunnan keskustaajamana. Täältä on mahdollisuus lähteä Hurtigrutenin järjestämälle retkelle ihmeelliselle Nordkappille (lisämaksusta, suosittelemme retken etukäteisvarausta), joka kohoaa 300 m korkeuteen merenpinnasta. Retkibussi lähtee satamasta klo 11.30. Retken kesto 3h. Paluu satamaan n. klo 14.30. Klo 14.45 laiva jatkaa matkaansa kohti matkan viimeistä satamaa Kirkkoniemeä. Lisämaksusta lounas ja illallinen laivalla.

4. matkapäivä
Aamiainen laivassa. Kirkkoniemeen saavutaan klo 09.00 paikallista aikaa. Bussi on ryhmää vastassa satamassa. Aloitetaan matka kohti Pyhä-Luoston kansallismaisemaa. Matka kulkee Neiden kautta Näätämöön, jossa ylitämme Norjan ja Suomen rajan. Suomen puolella matka jatkuu Sevettijärven ja Inarin kautta Saariselälle, jossa nautitaan lounas Laanilan Kievarissa. Luostolle saavutaan n. klo 17.00. Majoitus Santa’s Hotel Aurora. Hotellin jokaisessa huoneessa on sauna, joten ennen päivällistä ehtii rentouta oman saunan löylyissä. Päivällinen hotellissa 20.00.

5. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Liittymäkuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus kahden hengen huoneessa
- puolihoitoruokailut hotellissa
- laivamatka Tromssa-Kirkkoniemi jaetussa kahden hengen hytissä
- aamiaiset laivalla
- 2 x lounas
- suomenkielisen oppaan palvelut alkaen Levi ja päättyen Luosto

Lisämaksusta
- yhden hengen huone/hytti
- ateriat laivalla
- Nordkapp-retki

Yleistä
- Pohjoismaiden kansalaisilta ei Norjaan matkustettaessa vaadita passia. Kaikkien matkustajien on kuitenkin laivaannousun yhteydessä todistettava henkilöllisyytensä voimassaolevalla virallisella henkilötodistuksella. Viralliseksi henkilötodistukseksi kelpaa passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti. Muiden kuin Suomen kansalaisten tulee itse tarkistaa matkalle vaadittavat matkustusasiakirjat.
- matkavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset ruokavaliot ja liikuntaesteet

Noudatamme tällä matkalla Hurtigrutenin omia peruutusehtoja. Kysy tarkemmat tiedot toimistoistamme.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Break Sokos Hotel Levi ****

Break Sokos Hotel Levi
Tähtitie 5, Levi
+358 16 3215 500

Break Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Sokos Hotel Levi on Sokos Hotels -ketjun pohjoisin hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Levin sydämessä, lähellä kaikkia palveluja ja tapahtumia. Lapin luonto ja vuodenajat ovat vahvasti läsnä hotellin sisustuksessa ja tunnelmassa. Hotellin 202 huonetta sijaitsevat kolmessa rakennuksessa. Saunaosastolla on kaksi saunaa sekä poreallas. Hotellissa on valoisa aamiais-/tilausravintola Kiisa sekä Coffee House & Bar -kahvila/aulabaari.

Tietoja

Huoneita 202
Rautatieasemalle 80 km
Linja-autoasemalle 0,2 km
Lentokentälle 15 km

Varustelu

Baari Kyllä
Lounge Kyllä
Ravintola Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä

Santa's Hotel Aurora ****

Santa's Hotel Aurora
Luppokeino 1, 99555, Luosto
+358 400 102 200

Hotel Auroran hotellihuoneet ovat tilavia 25-28 neliön huoneita, joissa on käytetty materiaalina puuta sekä lämpimiä värejä tunnelman luojana. Kaikissa huoneissa on oma sauna. Osassa kahden hengen huoneista on lisänä oma takka. Huonehintaan kuuluva revontulihälytys kertoo sinulle, koska kannattaa tähyillä taivaalle.

Tietoja

Varustelu

Ravintola Kyllä
Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

MS Nordkapp

Laivan tiedot

Kaikissa hyteissä suihku ja WC. Osa hyteistä on ikkunallisia hyttejä rajoitetulla näköalalla ja osa sisähyttejä.

MS Nordkapp

Menoaikataulu

Tromssa satama Lähtöaika 18:30
Kirkkoniemi Saapumisaika 09:00

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 1996
Telakka Kvaerner Kleven (N)
Pituus 123.3 m
Leveys 19.5 m
Nopeus 18 solmua
Matkustajamäärä 590

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

4LA: Jyväskylä-Kuopio-Iisalmi-Kajaani


Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 5.00
Vaajakoski ABC piha 5.10
Koskelon Matkailukeskus piha 6.15
Suonenjoki Teboil piha 6.25
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.25
Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.35
Vuorela ramppi 7.40
Siilinjärvi linja-autoasema 7.50
Alapitkä pikav.pys. 8.05
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 8.20
Iisalmi linja-autoasema 8.45
Sukeva Neste pys. 9.15
Mainua th 9.25
Kajaani Matkakeskus tilausajolai 9.40

6K: Joensuu-Nurmes-Kajaani-Ranua-Rovaniemi


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 5.55
Joensuu linja-autoasema laituri 6.00
Nunnalahti Tulikivi piha 7.00
Nurmes ABC piha 8.10
Kajaani Matkakeskus tilausajolai 9.40
Kontiomäki Shell piha 11.00
Puolanka linja-autoasema 12.00
Pudasjärvi linja-autoasema 13.10
Ranua linja-autosasema 14.10
Rovaniemi linja-autoasema 15.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.