Lofootit 7 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Ouluun. Majoitus Scandic Oulu Station. Päivällinen klo 19.00.

2. matkapäivä       
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Huom! Oulusta matkalle lähtevien matka alkaa Oulusta 22.8. Scandic Oulu Station hotellin edestä klo 08.00. Tällöin matkan hintaan ei sisälly 1. eikä 6. yön majoitusta. Nousemme käsivartta pitkin aina Kilpisjärvelle saakka. Majoitus Lapland hotel Kilpis. Päivällinen klo 18.00. HUOM! 3. matkapäivänä Norjan puolella taukopaikkoja on rajoitetusti. Jonkin verran matkaeväitä kannattaa hankkia valmiiksi jo Kilpisjärveltä kaupasta.

3. matkapäivä    
Varhainen aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Klo 7.00 lähtö kohti Norjaa. Suomenkielinen opas liittyy matkaseuraan Skibotnista. Melbu-Fiskeböl väli ylitetään mukavasti lautalla. Majoitus Scandic Svolvaer. Päivällinen klo 18.00.

4. matkapäivä       
Aamiainen. Klo 08.00 lähdemme tutustumaan Lofoottien luontoon ja nähtävyyksiin oppaamme johdolla. Kierroksen aikana ihastelemme Lofoottien kaunista luontoa ja tutustumme idyllisiin kalastajakyliin ja satamiin. Pidämme valokuvaustaukoja pitkin päivää. Matkalla Svolvaeriin pysähdymme myös Bøstadin kylässä sijaitsevassa Viikinkimuseossa. Museoon on rakennettu arkeologisten löytöjen perusteella muinainen päällikön talo, jossa esitellään elämää viikinkien aikaan. Majoitus Scandic Svolvaer. Päivällinen klo 18.00.

5. matkapäivä     
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matka jatkuu Ruotsin puolelle kohti Björklidenia. Majoitus hotell Fjället. Hotellilta on upeat näkymät U-kirjaimen muotoiselle vuoristolaaksolle Lapportenille. Päivällinen klo 18.00.

6. matkapäivä 
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Klo 09.00 bussimatka Ouluun. Majoitus Scandic Oulu Station. Päivällinen klo 19.00.

7. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Klo 09.00 bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
- suomenkielisen oppaan palvelut Lofooteilla
- majoitus kahden hengen huoneessa
- puolihoito hotelleissa (aamiainen ja päivällinen)
- sisäänpääsymaksu Viikinkimuseoon

Lisämaksusta
- yhden hengen huone 370 €/hlö.
- yhden hengen huone niille jotka eivät majoitu Oulussa 21.8. eikä 26.8. 300 €/hlö

Yleistä
- Norjaan matkustavan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä
- matkavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset ruokavaliot ja liikuntaesteet

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Scandic Oulu Station

Scandic Oulu Station
Kajaaninkatu 17, 90100, Oulu
+358 8 2374 8949

Rauhallinen hotelli Oulun keskustassa, rautatieaseman lähellä.

Hotellihuoneet ovat hiljattain uudistettuja. Hotellissa on mukava saunaosasto uima-altaalla.

Tietoja

Huoneita 207

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä

Lapland Hotel Kilpis **+

Lapland Hotel Kilpis
Käsivarrentie 14206, 99490, Kilpisjärvi
+358 16 323 300

Lapland Hotels Kilpis sijaitsee Suomen pohjoisimmassa Lapissa Kilpisjärven rannalla ja Saanatunturin läheisyydessä.

Hotellissa on yhteensä 35 hotellihuonetta, joista kymmenen on yhden hengen huonetta, 18 kahden hengen huonetta ja yksi näköalasviitti. Hotellihuoneiden lisäksi on tarjolla myös muunlaisia majoitusvaihtoehtoja: 14 lomahuoneistoa 2-6 hlölle, joissa on suihku/wc, olohuone, keittiö, televisio ja puhelin. Hotellissa on myös saunaosasto, rantasauna, avanto, suksien huolto- ja säilytysmahdollisuus, hiihtovälinevuokraus ja 3 lemmikkihuonetta. Kilpis-hotellin suuresta ravintolasta on näköala Kilpisjärven yli ja Norjan ja Ruotsin tuntureille.

Tietoja

Huoneita 35

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
TV Kyllä

Scandic Svolvaer ***

Scandic Svolvaer
Lamholmen, 8305, Svolvar
+47 76 072 222

Scandic Svolvær sijaitsee saaressa Svolvaerin sataman keskellä. Hotellissa on 146 huonetta, joissa osassa on parveke ja näköala. Hotellin à la carte -ravintola ja baari sijaitsee veneen muotoisessa rakennuksessa, josta avautuu panoraamanäköala Svolvaerin satamaan ja sitä ympäröivälle upealle maaseudulle. Maksuton langaton internetyhteys huoneissa ja hotellin yhteisissä tiloissa.

Tietoja

Huoneita 146

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä

Hotel Fjället ****

Hotel Fjället
Björklidenvägen 70, 98193, Björkliden
+46 980 641 00

Hotel Fjället sijaitsee Björklidenin upeassa tunturimaisemassa. Hotellissa on yhden ja kahden hengen huoneita. Majoitukseen sisältyy aamiainen ja ilmainen Wi-Fi. Kaikissa huoneissa on tv ja oma kylpyhuone, jossa on suihku.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

BU4: Helsinki-Lahti-Jyväskylä-Oulu


Helsinki Mikonkatu turistipys. 7.45
Mäntsälä linja-autoasema 8.45
Orimattila Tuuliharja piha 9.00
Laune Citymarket pikav.pys. 9.15
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 9.20
Vääksy vanha tori 9.55
Padasjoki ABC piha 10.20
Kuhmoinen Neste piha 11.15
Jämsä linja-autoasema 11.45
Jämsänkoski linja-autoasema 12.00
Korpilahti linja-autoasema 12.25
Muurame Shell piha 12.35
Keljonkangas ABC piha 12.40
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 12.45
Vaajakoski Vesmanninmäki 13.00
Vihtavuori Vihtahousun pys. 13.15
Laukaa linja-autoasema 13.20
Suolahti linja-autoasema 13.40
Äänekoski linja-autoasema 13.50
Hirvaskangas ABC piha 14.05
Viitasaari ABC piha 15.05
Pyhäsalmi ABC piha 16.05
Kärsämäki liikenneasema 16.35
Pulkkila ABC piha 16.55
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.