Tulppaanimatka Hollantiin 8 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Helsingin Vuosaareen. Matkanjohtaja jakaa maihinnousukortit bussissa Vuosaaren satamassa. Finnlinesin laiva lähtee Travemündeen klo 17.00. Viihdy ja nauti laivan kiireettömästä tunnelmasta!

Klo 19.00-20.00 matkainfo kokousosastolla, jossa Pohjolan Matkan matkanjohtaja käy lyhyesti matkaohjelman läpi ja matkanjohtaja ja kuljettaja esittäytyvät ryhmälle.
Finnlinesin laivasta lisää voit lukea täältä.

2. matkapäivä
Leppoisa meripäivä. Aikaa nauttia laivan palveluista ja istahtaa vaikkapa valmiiseen pöytään nauttimaan buffetpöydän herkuista. Ateriapaketti laivalla lisämaksusta. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Reilun puolen tunnin bussimatka Ahrensburgiin. Majoitus Park Hotel Ahrensburg.

3. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Ajamme Hampurin ohi Bremeniin, jossa pidämme tauon ja tutustumme vanhaan kaupungin keskustaan. Jatkamme matkaa edelleen Pohjos-Hollantiin, kuuluisalle Zuiderseen 32 km pitkälle patotielle. Illaksi saavumme Hoofddorpiin (n. 505 km). Majoitus Hyatt Place Amsterdam Airport.

4.-5. matkapäivä 4. ja 5. matkapäivien tutustumiskohteiden käyntijärjestys päätetään sääennusteiden mukaan

(to tai pe) Aamiainen hotellissa. Klo 9.15 lähtö Clara Marian juustolaan ja puukenkätehtaalle. Clara Maria on 150 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa (26 km). Vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkäverstaaksi ja juustolaksi. Molemmissa tuotteet valmistuvat perinteisin menetelmin. Kierroksen aikana mahdollisuus juustomaistiaisiin. Puukenkäverstaalla voi nähdä koko prosessin "halosta kengäksi". Kierroksen jälkeen Clara Marian keittolounas. Valmiita tuotteita - juustoja sekä puukenkiä - voi ostaa tilan matkamuistomyymälästä.

Klo 12.00 matka jatkuu Amsterdamiin (n. 8,5 km).
Amsterdamin kadut ovat kapeita ja ruuhkaisia, joten parhaan kuvan Amsterdamista saa kanavaristeilyllä. Kanavaristeilyllä kuljemme kuvankauniiden siltojen alitse, näemme kuuluisimmat kanavat ja Amsterdamin tärkeimmät nähtävyydet.

Vapaata aikaa Amsterdamissa. Paluukuljetus hotellille klo 19.00 (n. 30 km)

(to tai pe) Aamiainen hotellissa. Klo 10.00 lähdemme tutustumaan yhteen Euroopan suurimmista kukkapuistoista, Keukenhofiin (n. 15 km).  

Kukkapuiston alue on suuruudeltaan n. 32 hehtaaria. Puistossa kukkivat monet kevään kukat kuten tulppaanit, hyasintit, liljat, orkideat jne. Kukkarivistöt hohtavat häikäisevän punaisina, keltaisina, valkoisina, sinisinä - ihasteltavaa ja valokuvattavaa silmänkantamattomiin. Klo 15.00 lähtö Keukenhofista, hotellilla n. klo 15.30 (n. 14 km). Illalla mahdollisuus omatoimiseen tutustumiseen Amsterdamissa.

6. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Käymme vielä ennen kotimatkan alkua tutustumassa Euroopan suurimpaan katettuun markkina-alueeseen De Basaariin. Basaarialue on avoinna vain viikonloppuisin, joten markkinavilinää on varmasti tarjolla sekä lauantaisin että sunnuntaisin. Tällä valtavalla alueella on yli 2000 liikettä ja kojua sekä sisä- että ulkotiloissa. Lukuisia ravintoloita ja kahviloita, suuri itämaisen kulttuurin alue mausteineen, hedelmiä, kukkia, kankaita, matkamuistoja ja käsitöitä, kaikkea tätä ja paljon muuta basaari tarjoaa kävijälleen! Basaarikäynnin jälkeen bussimatka Travemündeen 520 km. Matkalla Lyypekissä lyhyet ostos- ja virkistystauot. Lähtöselvitys Travemündessä n. klo 22.00.

7. matkapäivä
Finnlinesin laiva lähtee Travemündestä paikallista aikaa klo 03.00. Koko päivä aikaa nauttia leppoisasta merimatkasta! 

8. matkapäivä
Laiva saapuu Helsingin Vuosaaren satamaan klo 09.30. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle.

Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Aikataulut sitoumuksetta, oikeus muutoksiin pidätetään. 

Hintaan sisältyy
- laivamatkat Helsinki-Travemünde ja Travemünde-Helsinki B-luokan hytissä
- bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiaiset hotellissa
- ohjelmassa mainitut opastetut kiertoajelut/-kävelyt ja sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin
- suomenkielisen oppaan palvelut alkaen Helsingistä ja päättyen Helsinkiin

Lisämaksusta (edellyttää etukäteen varausta)
- 1 hengen huone hotellissa ja 1-hengen sisähytti laivalla 561 €/hlö
- ateriapaketti laivoilla 109 €/hlö sis. 1 x aamiainen, 1 x päivällinen, 2 x brunssi 2 x Superior päivällinen.
Superior-päivällinen sisältää seuraavat juomat: maito, vesi, tuoremehu, kahvi, tee, hanaolut, valko- ja punaviini ja valikoidut virvoitusjuomat.
Päivällinen sisältää seuraavat juomat: maito, vesi, tuoremehu, kahvi ja tee.
- ikkunallinen hytti laivamatkoilla


Huom! Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä.

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

B5OM: Oulu-Kuopio-Varkaus-Helsinki


Oulu linja-autoasema 3.30
Pyhäntä Ouluntie E pys. 4.50
Iisalmi linja-autoasema 6.00
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 6.55
Alapitkä pikav.pys. 7.05
Siilinjärvi linja-autoasema 7.30
Vuorela ramppi 7.40
Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.50
Kuopio Pitkälahti ABC piha 8.00
Oravikoski pikav.pys. 8.15
Leppävirta Unnukka piha 8.30
Varkaus ABC piha 8.50
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 9.05
Juva ABC piha 10.20
Mikkeli Matkakeskuksen tilausajo 11.00
Otava pikav.pys. 11.10
Kuortti ABC piha 11.40
Heinola Kirkkokatu turistipys. 12.10
Vierumäki Matkakeidas 12.45
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 13.10
Laune Citymarket pikav.pys. 13.15
Orimattila Tuuliharja piha 13.30
Mäntsälä linja-autoasema 13.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.