Pietarin junamatkat Allegrolla

Allegrolla hotellimatkalle Pietariin - taideaarteiden ja shoppailijan paratiisi Pietari on vain junamatkan päässä!

Pietarissa on uskomattoman paljon nähtävää mm. arkkitehtuurin, taiteen ja kulttuurin saralta. Ostosmatkailijalle on tarjolla keskustassa useita merkkiliikkeitä ja isoja ostoskeskuksia. Nopealla Allegro-junalla voit tutustua Pietariin milloin sinulle sopii ja majoittua laadukkaasti. Valitse mieleisesi matkapäivä sekä hotelli ja rakenna omanlaisesi matka Pietariin.

Tervetuloa matkalle Pietariin

Matkan hinnat    

Hotelli

Alue 1
Helsinki
Pasila
Tikkurila

Alue 2
Lahti

Alue 3
Kouvola

Alue 4
Vainikkala

Grand Hotel Nevsky ***

alk. 165 €/hlö alk. 142 €/hlö alk. 132 €/hlö alk. 124 €/hlö

Dostoevsky  ****

alk. 158 €/hlö alk. 136 €/hlö alk. 126 €/hlö alk. 117 €/hlö

Original Sokos Hotel Olympia Garden ****

alk. 169 €/hlö

alk. 152 €/hlö

alk. 142 €/hlö

alk. 134 €/hlö

Solo Sokos Hotel Vasilievsky ****

alk. 169 €/hlö

alk. 152 €/hlö

alk. 142 €/hlö

alk. 134 €/hlö

Solo Sokos Hotel Palace Bridge *****

alk. 199 €/hlö

alk. 178 €/hlö

alk. 169 €/hlö

alk. 159 €/hlö


Yllä olevat hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja ovat alkaen-hintoja, hinnat tarkistetaan varausvaiheessa mm. hotellihintojen, valuuttakurssimuutosten ja junalippujen kysyntäpohjaisen hinnoittelun takia. HUOM! Eri junavuoroilla hinnoittelu vaihtelee mm. kysyntätilanteen mukaan.

Hintaan sisältyy
- junamatkat Allegro-junalla 2. luokassa
- kaksi yötä valitussa hotellissa kahden hengen huoneessa 
- aamiaiset

Lisämaksusta
- Venäjän viisumi 75 €
- H1-huone hotellissa
- transfer-kuljetukset juna-aseman ja hotellin välille
- opastetut kiertoajelut, retket ja vierailut
- hotellin rekisteröintimaksu 200 ruplaa/hlö

Hotellitiedot 
Grand Hotel Nevsky ***
10, Bolshaya Konushennaya st.
Puh. +7 812 703-38-60
Minuutin kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta. 5 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta ja 10 minuutin päässä Eremitaasin museosta. Nevsky Grand Hotel on sijainniltaan ihanteellinen pietarilainen hotelli historiallisen keskustan tutustumiseen ja retkien tekemiseen kaupungin ympäristöön.

Hotel Dostoevsky ****
Vladimirski prospekti 19
Puh. + 7 812 331 32 00
Dostoevsky-hotelli sijaitsee ainutlaatuisella arkkitehtuurisesti historiallisella alueella Pietarissa. Viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista on Pietarin pääkatu Nevski prospekt, jonka varrella sijaitsee kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Hotelli yhdistää ainutlaatuisella tavalla historian lumon ja korkeatasoiset nykyaikaiset mukavuudet.

Original Sokos Hotel Olympia Garden ****
Bataisky pereulok, 3A, 190013 St. Petersburg
Puh. +7 812 335 2270
348 huoneen hotelli sijaitsee rauhallisessa puistossa kaupungin historiallisen kadun, Moskovsky prospektin varrella, keskustaan (2 km). Hotelli on lähellä Tehnologichesky Institut -metroasemaa ja 7 km päässä Suomen rautatieasemalta. Original Sokos Hotel Olympia Garden tarjoaa pohjoismaista vieraanvaraisuutta ja laatua Pietarissa. Hotelli on erinomainen valinta ryhmä- ja kokousmatkailijoille. Hotellissa on monipuoliset kokoustilat. Kaikki huoneet ovat uudenaikaisia, raikkaita ja hyvin varustettuja.

Solo Sokos Hotel Vasilievsky ****
V.O. 8 Liniya 11-13, 190034 St Petersburg
Puh. +7 812 335 2291
Hotelli sijaitsee rauhallisella Vasilin saarella, josta on lyhyt kävelymatka moniin Pietarin päänähtävyyksiin. Hotelli on lähellä Vasiliastrovskaya-metroasemaa. Hotellissa on useita eri tyyppisiä, yksilöllisesti sisustettuja huoneita, ranskalais-venäläinen ravintola, viihtyisä aulabaari, irlantilainen pubi, 2 kokouskabinettia, autotalli sekä kuntosali ja saunaosasto.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge *****
V.O. Birzhevoi pereulok 2–4 (Vasily Island), 199004 St. Petersburg
Puh. +7 812 335 2200
Solo Sokos Hotel Palace Bridge on täysin uudentyyppinen kylpylähotelli, joka kutsuu nauttimaan hemmottelevista hoidoista ja rentoutumaan rauhallisessa ympäristössä. Pietarin historiallisessa keskustassa, Vasilin saarella sijaitseva kylpylähotelli on täydellinen paikka irrottautua kiireestä ja kaupungin melusta sekä astua ainutlaatuiseen wellness-maailmaan. Solo Sokos Hotel Palace Bridge on kansainvälisen tason kokoushotelli, joka yhdistää rentoutumisen ja kokoustamisen täysin uudella tavalla. 

Kysy myös muita Pietarin hotelleja!

Viisumi
Viisumiin hankintaan on hyvä varata vähintään 2 viikkoa.

Postikulut
12 €/lähetys

Palvelumaksu
12 €/varaus