Tunnelmallinen Haikko ja Porvoon joulumarkkinat 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Tunnelmallinen Porvoo on viehättävä kaupunki, joka lumoaa kävijän jouluiseen asuun pukeutuneena. Joulumarkkinat Taidetehtaalla ovat suosittu tapahtuma vuodesta toiseen. Markkinoilla voit aistia keskiaikaista tunnelmaa markkinahumussa kierrellen. Lämminhenkisiltä markkinoilta teet ihania löytöjä niin lahjaksi kuin oman kodin joulua varten. Ja onpa näillä markkinoilla mukava ihan vain kuljeskellakin tunnelmasta nauttien ja lämmittävää glögiä siemaillen.

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Porvooseen, jossa ohjelma alkaa Taidetehtaan joulumarkkinoilla. Markkinatunnelmaa, ihania löytöjä myyntikojuista ja lämmittävää glögiä markkinahumussa kuljeskellen. Markkinoilla kohtaat jälleenmyyjiä, joilta voit ostaa lahjoja pukinkonttiin ja tehdä löytöjä oman joulusi valmistelua varten.  Markkinoiden jälkeen iltapäivällä kuljetus upeaan Haikon Kartanoon, jossa majoittuminen 2-hengen huoneisiin kylpylähotellin puolelle. Aikaa lepäillä huoneessa matkapäivän jälkeen ennen päivällistä. Klo 19.00 buffet-päivällinen Kartanossa. Päivällisen jälkeen vapaata aikaa rentoutua rauhallisessa ja viehättävässä Haikon Kartanossa ja tutustua sen ympäristöön vaikkapa iltakävelyn merkeissä.

2. matkapäivä
Rauhallinen aamiainen on mukava alku päivään. Aamiainen tarjoillaan Kartanossa klo 7.00-9.30. Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, jonka jokainen voi viettää haluamallaan tavalla Haikon Kartanon ympäristössä kuljeskellen, kylpylässä rentoutuen (kylpylä aukeaa klo 10.00) tai piipahtaen Spa Bistrossa nauttimassa lounasta tai pientä purtavaa (lisämaksusta). Huoneiden luovutus klo 12.00, jonka jälkeen matkatavarat siirretään päivän ajaksi bussiin. Klo 14.00 ihastuttavan Arja Korisevan joulukonsertti, joka johdattelee kuulijan joulutunnelmaan. Heti konsertin jälkeen klo 16.00 lähtö kotimatkalle.


Hintaan sisältyy
- vierailu Taidetehtaan joulumarkkinoilla Porvoossa
- liittymäkuljetus Porvooseen
- majoitus Hotelli Haikon Kartanossa 2-hengen huoneessa (kylpylähotellin puolella)
- buffet-illallinen Kartanossa
- kartanoaamiainen Haikossa
- sisäänpääsy kylpylään

Lisämaksusta
- yhden hengen huone

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano & Spa
Haikkoontie 114, 06400 Porvoo
+358 19 576 01

Hotelli Haikon Kartano - suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Tietoja

Huoneita 223

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BU5P: Iisalmi-Kuopio-Mikkeli-Lahti-Porvoo


Iisalmi linja-autoasema 5.40
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 6.25
Alapitkä pikav.pys. 6.35
Siilinjärvi linja-autoasema 6.50
Vuorela ramppi 7.00
Kuopion linja-autoasema tilausaj 7.15
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.30
Humaljoki moottoritien pys. 7.35
Paukarlahti pikav.pys. 7.45
Oravikoski pikav.pys. 7.50
Leppävirta Unnukka piha 8.00
Varkaus ABC piha 8.15
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 9.00
Juva ABC piha 9.30
Kielkallio pikav.pys. 9.40
Mikkeli Matkakeskuksen tilausajo 10.05
Otava pikav.pys. 10.15
Uutela pikav.pys. 10.20
Vihantasalmi pikav.pys. 10.30
Kuortti ABC piha 10.45
Heinola Kirkkokatu turistipys. 11.45
Vierumäki Matkakeidas 12.00
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 12.25
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.