Pohjois-Saksan joulumarkkinat 6 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Helsingin Vuosaareen. Matkanjohtaja jakaa maihinnousukortit bussissa Vuosaaren satamassa. Finnlinesin laiva lähtee Travemündeen klo 17.00. Viihdy ja nauti laivan kiireettömästä tunnelmasta! Buffet-päivällinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Finnlinesin laivasta lisää voit lukea tästä.

2. matkapäivä
Leppoisa meripäivä. Aikaa nauttia laivan palveluista ja istahtaa valmiiseen pöytään nauttimaan buffetpöydän herkuista (brunssi ja päivällinen). Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Reilun puolen tunnin bussimatka Wedendorfiin. Majoitus Hotel Schloss Wedendorf.

3. matkapäivä
Aamiainen. Retkipäivä Wismariin. Wismar on entinen Hansaliiton kaupunki Itämeren rannalla. Suomenkielisen oppaan johdolla opastettu kierros kaupungissa. Kierroksen jälkeen omatoimista aikaa tutustua Wismarin joulumarkkinoihin. Saksan suurin tori muuntautuu upeaksi joulumarkkina-alueeksi. Valaistun kaupungintalon parvekkeelta soi puhallinorkesterin jouluiset sävelmät, lukuisat kojut kutsuvat maistelemaan kiviuunissa paistettua leipää ja katsomaan seppien taontaa. Opastettu vierailu maistiaisineen Wismarin historiallisessa kuohuviinikellarissa. Vierailun jälkeen nautitaan vielä kakkukahvit kellarissa. Illaksi palataan takaisin Wedendorfiin. Päivällinen hotellissa.

4. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Retki Schweriniin. Opastettu vierailu Schwerinin linnaan. Historiallinen linna sijaitsee upealla paikalla järven rannalla. Linnavierailun jälkeen ehtii vielä tutustua Schwerinin joulumarkkinoihin.

Matkaamme Lyypekiin, jossa omaa aikaa Lyypekin vanhankaupungin kävelykaduilla. Lübeckin joulumarkkinoihin ehtii hyvin tutustua omatoimisesti päivän aikana. Nauti keskiaikaisen Hansakaupungin lyhtyjen, valojen ja tuoksujen maailmasta! 

Bussimatka Travemündeen. Finnlinesin laivaan pääsee majoittumaan noin klo 23.00.

5. matkapäivä
Laiva lähtee kohti Helsinkiä klo 03.00. Nauti leppoisasta meripäivästä ja nauti laivan tarjoamista palveluista.

6. matkapäivä
Laiva saapuu Helsinkiin Vuosaareen klo 09.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle.

Aikataulut sitoumuksetta, oikeus muutoksiin pidätetään.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus matkaohjelman mukaan
- laivamatkat Helsinki-Travemünde-Helsinki Finnlinesin laivoilla AB3-luokan (sisähytti) 2-hengen hytissä
- ateriapaketti laivamatkoilla:
Helsinki-Travemünde (1 x brunssi, 1 x päivällinen, 1x päivällinen (Superior*)
Travemünde-Helsinki (1 x aamiainen, 1 x brunssi,1 x päivällinen (Superior*)
- opastettu kierros Wismarissa
- vierailu kuohuviinikellarissa sekä kakkukahvit Wismarissa
- opastettu kierros Schwerinin linnassa
- majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
- päivällinen hotellissa 3. matkapäivänä

* Superior sisältää seuraavat juomat: maito, vesi, tuoremehu, tee, hanaolut, laivan viini ja valikoidut virvoitusjuomat.

Laiva-aikataulu                                                             
- Helsinki-Travemünde klo 17.00-21.30                               
- Travemünde-Helsinki klo 03.00-09.00

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotel Schloss Wedendorf ****

Hotel Schloss Wedendorf
Schlossstraße 7,19217, Wedendorf
+49 388 726 770

Schlosshotel Wedendorfin rakennus on 1600 luvulla rakennettu linna. Uljas linnahotelli sijaitsee Wedendorfin järven rannalla vain lyhyen ajomatkan päässä Lübeckin, Wismarin ja Schwerinin kaupungeista. Hotellin tilat ovat avaria ja valoisia. Linnahotellissa nukut kuin kuninkaalliset.

Tietoja

Huoneita 40

Varustelu

Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BU45: Kuopio-Jyväskylä-Lahti-Helsinki


Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.05
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.20
Suonenjoki Teboil piha 7.55
Koskelon Matkailukeskus piha 8.05
Hankasalmi Jari-Pekka piha 8.35
Vaajakoski ABC piha 9.35
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 9.50
Keljonkangas ABC piha 10.00
Muurame Shell piha 10.05
Korpilahti keskustan pysäkki 10.15
Jämänkoski linja-autoasema 10.40
Jämsä linja-autoasema 10.55
Kuhmoinen Neste piha 11.15
Padasjoki ABC piha 12.10
Vääksy vanha tori 12.35
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 13.10
Laune Citymarket pikav.pys. 13.15
Orimattila Tuuliharja piha 13.30
Mäntsälä linja-autoasema 13.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.