Jouluristeily Europa 3 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

Joulun tunnelmaa, kiireetöntä yhteiseloa läheisten kanssa ja herkuttelua maistuvien makujen maailmassa - Silja Europan jouluristeilyllä nautit valmiista joulusta viihtyisässä tunnelmassa! Jouluristeilyllä on tietenkin myös Joulupukki! Lapset viihtyvät jouluristeilyllä, sillä Muumi on lähtenyt myös risteilemään joulun kunniaksi. Jouluristeilyllä Jukka Hallikainen & Jackpot viihdyttävät tanssinystäviä tahdeillaan.

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Helsingin Länsisatamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Helsingistä tulevat noutavat maihinnousukortit terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä klo 14.45 alkaen. Laivaan pääsee noin klo 15.15 alkaen. Europa lähtee Helsingistä klo 16.00. Unohda joulukiireet ja vietä ilta laivalla rentoutuen ja nauttien jouluisesta tunnelmasta ja herkullisista joulupöydistä. Lisäksi laivalla on mukana tietenkin myös joulupukki, joka jakaa lahjoja Ocean Clubissa klo 21.00 alkaen. Voit jättää oman lapsesi lahjan (max. 1 lahja per lapsi) joulupukin jaettavaksi. Jouluristeilyn viihdeohjelma vahvistetaan myöhemmin.

2. matkapäivä
Mahdollisuus maissa käyntiin 9.00-12.00 sekä 14.00-18.00. Lumoavan kaunis jouluinen Tallinna houkuttelee kiertelemään kaduilla ja kujilla. Tallinnassa kannattaa käydä tutustumassa Vanhan kaupungin tunnelmalliseen joulutoriin, joka lumoaa vuodesta toiseen kävijät kauneudellaan. Joulutorilta voi tehdä myös ihania löytöjä kotiinviemisiksi. Loppuilta ja yö laivalla nauttien Europan jouluisesta tunnelmasta ja notkuvista joulupöydistä sekä laivan viihteestä. 

3. matkapäivä
Mahdollisuus maissa käyntiin 8.00-12.10 (laivassa oltava klo 12.10 mennessä). Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetukset
- risteily valitussa hyttiluokassa Europalla

Lisämaksusta 
- ateriat ja ateriapaketit
*Silja Europan jouluristeilyllä ei pakollisia ateriapaketteja. Aterioiden varaaminen ennakkoon on suositeltavaa, sillä kattaukset voivat olla täysiä.

Ikäraja jouluristeilylle 18 vuotta.

Jouluristeilyn buffet-kattausajat

24.12. 25.12. 26.12.
Illallinen 16.00 Aamiainen 07.00 Aamiainen 07.00
Illallinen 19.30 Lounas 12.00 Lounas 12.00
  Lounas 14.30 Lounas 14.15
  Illallinen 18.00  
  Illallinen 20.30  

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

Jouluristeilyn maksu- ja peruutusehdot
- ilmoittautumismaksu maksettava viimeistään 7 vrk kuluessa varauksesta
- loppumaksu viimeistään 28 vrk ennen lähtöä
- jos matka varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, suoritetaan koko matkan hinta varattaessa
- Jos lähtöön on enintään 45 vrk ja vähintään 21 vrk, veloitetaan 100 euron varausmaksu
- Jos lähtöön on enintään 21 vrk ja vähintään 7 vrk, veloitetaan 50 % matkan hinnasta
- Jos lähtöön on enintään 7 vrk ja vähintään 3 vrk, veloitetaan 75 % matkan hinnasta
- Jos lähtöön on alle 3 vrk, veloitetaan 95 % matkan hinnasta

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

M/S Europa jouluristeily

Laivan tiedot

Nauti kiireettömästä joulusta uudistetulla Europalla entistä ehommissa puitteissa. Laiva on uudistettu autokannen yläpuolelta kölistä perään, ja uuden ilmeen ovat saaneet sekä yleiset tilat että hytit. Shoppaile uudistetun laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy raikkaasti sisustetuissa hyteissä.

Ravintolat Grande Buffet, Tavolàta Ristorante Italiano, Grill House, Fast Lane, Coffee & Co.
Ostokset Tax Free Superstrore, Perfume & Fashion, Kids & Toys, Gifts ja Electronics.
Hyvän olon palvelut Hera Salongid Beauty Salon, Sauna Beach.

Europa/aikataulu jouluristeily

Menoaikataulu

Helsinki Länsisatama 24.12. Lähtöaika 16:00
Tallinna D-terminaali 25.12. Saapumisaika 09:00

Paluuaikataulu

Tallinna D-terminaali 26.12. Lähtöaika 12:30
Helsinki Länsisatama 26.12. Saapumisaika 16:00

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 1993
Telakka Meyer Werft, Saksa
Kotisatama Maarianhamina
Pituus 202 m
Leveys 32 m
Syväys 6,8 m
Nopeus 21,5 solmua
Matkustajamäärä 3013
Hyttejä 1152
Henkilöautoja 340

Hytit

De Luxe

Uusittu raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Lisäksi yön yli kestävillä matkoilla hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Family

Tämä uusittu hyttiluokka on kokonaan varattu perhematkailuun. Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu vähintään viidelle, enintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä (väliovea ei saa lukkoon). Hyteissä on tv.

A2

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 2 hengelle merinäköalalla. Hyteissä alavuoteet. Hyteissä on televisio. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

A4

Korkeatasoinen 9 m2 hytti 4 hengelle merinäköalalla kansilla 5 ja 9. Hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyteissä on televisio. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

B2

Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 2 henkilölle. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B22

Uusittu ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

B4

Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 4 hengelle kansilla. Neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

C4

Mukava, ikkunaton 8,1 m2 hytti 4 hengelle kannella 2. Hyttejä on myös lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

3A: Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Hki / Joulu


Hirvaskangas ABC piha 8.25
Äänekoski linja-autoasema 8.40
Suolahti linja-autoasema 8.50
Laukaa linja-autoasema 9.10
Vihtavuori Vihtahousun pys. 9.15
Vaajakoski Vesmanninmäki 9.30
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 9.45
Keljonkangas ABC piha 9.55
Muurame Shell piha 10.00
Korpilahti keskustan pysäkki 10.10
Jämsänkoski linja-autoasema 10.35
Jämsä linja-autoasema 10.50
Kuhmoinen Neste piha 11.05
Padasjoki ABC piha 12.05
Vääksy vanha tori 12.30
Lahti Marolankatu turistipys. 13.05
Lahti Moisionkatu pikav.pys. 13.10
Laune Citymarket pikav.pys. 13.15
Orimattila Tuuliharja piha 13.30
Mäntsälä linja-autosema 13.45

2A: Kajaani-Iisalmi-Kuopio-Mikkeli-Kouvola-Hki / Joulu


Kajaani Matkakeskus tilausajolai 4.20
Mainua th 4.35
Sukeva Neste pys. 4.55
Iisalmi linja-autoasema 5.45
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 6.15
Alapitkä pikav.pys. 6.25
Siilinjärvi linja-autoasema 6.40
Vuorela ramppi 6.50
Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.05
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.20
Oravikoski pikav.pys. 7.40
Leppävirta Unnukka piha 7.50
Varkaus ABC piha 8.10
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 8.25
Juva ABC piha 9.25
Mikkeli Matkakeskuksen tilausajo 10.00
Mikkeli Tuukkala ABC piha 10.10
Ristiina pikav.pys. 10.25
Ristiina Neste pys. 10.30
Rantinhovi pikav.pys. 10.35
Tuohikotti ABC piha 11.00
Valkeala ABC piha 12.05
Kouvola linja-autoasema 12.25
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 12.40
Koria ABC piha 12.50
Elimäki Alppiruusu pys. 13.00
Pukaron Paroni piha 13.15
Lapinjärvi Teboil piha 13.20

1J: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Hki / Joulu


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseon p 6.10
Joensuu linja-autoasema 6.15
Reijola ramppi 6.25
Honkavaara Gulf pys. 6.35
Onkamo th 6.45
Tolosenmäki Neste piha 7.00
Kitee ABC piha 7.10
Puhos th. VT6 pys. 7.20
Kesälahti Pivanka piha 7.40
Saari SEO piha 7.55
Särkisalmi ABC piha 8.05
Parikkala rautatieasema 8.15
Simpele Teboil piha 9.05
Rautjärvi Pirholan th 9.20
Imatra Vuoksenniska SEO piha 9.30
Imatra keskusliikenneasema 9.40
Imatra Olavinkatu kaukoliikennep 9.45
Joutseno linja-autoasema 10.00
Lauritsala pikav.pys. 10.15
Lappeenranta Peltolan koulu 10.25
Lappeenranta Skinnarila pikav.py 10.30
Taavetti Satun Makiat piha 10.55
Utti ABC piha 11.50
Kouvola linja-autoasema 12.05
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 12.20
Elimäki Alppiruusu pys. 12.45
Pukaron Paroni piha 13.20
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivä kalenterissa tummennettuna. Huom! Club One -jäsenhinta edellyttää Club One -jäsennumeron lisäämistä varaukselle! 

Lisämaksusta ateriapaketit Grande Buffet -ravintolassa

Ateriapaketti 1:

2 x illallinen, 2 x lounas, 2 x aamiainen
Aikuinen:
etukäteen ostettuna 134 €
Nuori (12-17 v.):
etukäteen ostettuna 67 €
Lapsi (6-11 v.):
etukäteen ostettuna 46 €

Ateriapaketti 2:
2 x illallinen, 2 x aamiainen
Aikuinen:
etukäteen ostettuna 90 €
Nuori (12-17 v.):
etukäteen ostettuna 44 €
Lapsi (6-11 v.):
etukäteen ostettuna 30 €

 

Ateriat: Aik. Nuori (12-17 v.) Lapsi (6-11 v.)
Meriaamiainen 12 € 7,50 € 5,00 €
Buffet-lounas 26 € 13,00 € 9,00 €
Buffet-illallinen 36 € 16,00 € 11,00 €


 

Kattausajat: 24.12. 25.12. 26.12.
Aamiainen   klo 7.00-10.00 klo 7.00-10.00
Lounas   1. kattaus klo 12.00
2. kattaus klo 14.30
1. kattaus klo 12.00
2. kattaus klo 14.15
Illallinen 1. kattaus klo 16.00
2. kattaus klo 19.30
1. kattaus klo 18.00
2. kattaus klo 20.30
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.