Pietari 3 yötä

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussikuljetus Nuijamaan raja-asemalle. N. klo 12.00 passi- ja tullimuodollisuudet. Matka jatkuu Pietariin. (Nuijamaa-Pietari n. 187 km). Pietariin saavumme n. klo 17.00-18.00. Majoitus hotelli Moskova.

2. matkapäivä
Aamiainen. Klo 9.00 lähtö opastetulle Pietarin kaupunkikiertoajelulle. Kierroksen aikana kuulemme kaupungin historiasta, ihailemme koristeellisia siltoja ja kanavarantoja lukemattomine kauniine palatseineen. Näemme ulkoapäin mm. Palatsiaukion, Amiraliteetin, Talvipalatsin, Senaatintorin ja paljon muuta. Käymme joko Pyhän Nikolaoksen katedraalissa tai Kazanin kirkossa. Retken kesto n. 3 h. Klo 14.00 lähtö lisämaksulliselle retkelle Pietari-Paavalin linnoitukseen. Retken kesto n. 3 h.

3. matkapäivä
Aamiainen. Klo 10.00 lähtö lisämaksulliselle retkelle Eremitaasiin. Retken kesto n. 3,5 h. Retki sisältää paljon kävelyä.

4. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Klo 9.00 lähtö hotellilta. Viipurissa pidämme n. 1,5 h ostos- ja virkistystauon. Passi- ja tullimuodollisuudet Nuijamaan tulliasemalla.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- majoitus hotelli Moskovassa kahden hengen huoneessa
- aamiaiset hotellissa
- opastettu kiertoajelu Pietarissa
- ryhmäviisumi ja viisumin rekisteröintimaksu

Omalla viisumilla matkustaville alennus 62 €/hlö.

Lisämaksusta
- majoittuminen yhden hengen huoneessa 66 €

Lisämaksulliset retket (retkien toteutuminen vaatii minimi 18 hlö). Retkillä paljon kävelyä.
- Eremitaasi
- Pietari-Paavalin linnoitus

Aikataulut sitoumuksetta. Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Hinnat perustuvat joulukuussa 2018 voimassaoleviin valuuttakursseihin ja viisumiehtoihin. Emme vastaa mahdollisista rajamuodollisuuksien aiheuttamista viivästyksistä ja niiden tuomista muutoksista matkaohjelmaan.

Ryhmäviisumi
Ryhmäviisumia varten tulee toimittaa sähköisesti täytetty ja allekirjoitettu viisumianomuskaavake, valokopio passin henkilötietoaukeamasta, 1 värillinen tuore passivalokuva ja todistus voimassaolevasta matkavakutuustodistuksesta (A4) toimistoomme viimeistään 3 viikkoa ennen matkan alkua osoitteeseen: Pohjolan Matka, Viisumit, Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta. 

Kaavake täytetään sivulla http://visa.kdmid.ru.
Ohjeet sähköisen viisumianomuskaavakkeen täyttöön löydät täältä: Ryhmäviisumi
Pohjolan Matkan matkatoimistot neuvovat asiakkaitaan viisumianomuksen täyttämisessä.

HUOM! Vakuutustodistuksesta on käytävä ilmi, että vakuutus on maailmanlaajuinen tai sen voimassaoloalue sisältää Venäjän, vakuutuksen numero, vakuutetun nimi, vakuutuksen voimassaoloaika ja mitä vakuutus kattaa. Todistuksessa tulee olla vakuutusyhtiön leima. Vakuutuskorttien ja vakuutuskirjojen kopiot eivät kelpaa viisumin liitteeksi. Vakuutuksen tulee olla englannin-, suomen-, tai venäjänkielinen.

HUOM! Myöhässä toimitetuista viisumianomuksista perimme pikaviisumin lisämaksun. Passi on otettava matkalle mukaan. Myös lapsilla tulee olla oma passi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Matkan peruuntuessa emme hyvitä passikuvista aiheutuneita kustannuksia.

Hyvä tietää
Venäjällä käy maksuvälineenä paikallinen valuutta rupla. Suosittelemme, että vaihdatte ruplia etukäteen. Takseissa ja pienissä myymälöissä voi maksaa vain käteisellä. Kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineenä isoimmissa kaupoissa sekä hotelleissa. Ruplia voi nostaa myös pankkiautomaateista.
Reseptilääkkeitä käyttävillä tulee olla reseptit matkalla mukana (käy kopiot).

Eremitaasi
Eremitaasia voitaneen pitää Pietarin sydämenä. Talvipalatsi on nähtävyys jo itsessään puhumattakaan Matissen, Rembrandtin tai Da Vincin kuuluisista teoksista. Eremitaasin kokoelmassa lasketaan nykyään olevan n. kolme miljoonaa taide-esinettä. Eremitaasi ei ole pelkästään taidenäyttely, vaan se edustaa myös venäläisen kulttuurin historiaa. Opastetulla retkellä näet taideaarteiden helmet ja kuulet kiehtovimmat tarinat.

Pietari-Paavalin linnoitus
Linnoitus on perustettu Neva-joen vartioimista varten jo vuonna 1703. Nykyisin linnoituksen alueella toimii monta museota, mm. Pietari-Paavalin kirkko, jonne on haudattu Romanovin perhe, Pietarin historiasta kertova näyttely, Insinööritalo ja Trubetskoin bastioni. Linnoituksessa on mahdollista myös lounastaa hyvätasoisessa Venäläis-ravintolassa.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotel Moskova ***

Hotel Moskova
Ploshad Aleksandra Nevskogo 2, Pietari
+7 812 333 2444

Suuri hotelli Nevski Prospektin päässä Nevan rannalla, Aleksanteri Nevskin luostaria vastapäätä noin 4 km Palatsiaukiolta. Metroasema Pl. Aleksandra Nevskogo on hotellin vieressä. Hotelli on valmistunut 1977 ja sitä on kunnostettu usean vuoden aikana. Hotellissa on ravintola, baareja, kasino, myymälöitä, valuutanvaihto, pankkiautomaatti, kuntosali ja sauna. 8 kerrosta, 770 huonetta. Huoneissa kylpy/suihku, wc, ilmastointi, jääkaappi, tv ja puhelin. Tallelokerot.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5L: Kajaani-Kuopio-Mikkeli-Lappeenranta


Iisalmi linja-autoasema 4.15
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 4.45
Alapitkä pikav.pys. 4.55
Siilinjärvi linja-autoasema 5.15
Vuorela ramppi 5.25
Kuopio linja-autoasema tilausajo 5.35
Kuopio Pitkälahti ABC piha 6.10
Humalajoki moottoritien pys. 6.15
Paukarlahti pikav.pys. 6.25
Oravikoski pikav.pys. 6.30
Leppävirta Unnukka piha 6.40
Varkaus keskusliikenneasema 7.15
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 7.30
Juva ABC piha 8.30
Kielkallio pikav.pys. 8.40
Mikkeli Mannerheimintien tilausa 9.05
Lappeenranta Peltolan koulu 10.50
Lauritsala pikav.pys. 11.00
Lappeenranta Viipurinportti ABC 11.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.