Lintumatka Haapsaluun ja Matsalun kansallispuistoon 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Klo 06.30 lähtö aamulla Kajaanista Matkakeskuksen tilausajopysäkiltä. Bussimatka Helsinkiin 5-tietä pitkin. Kysy muut lähtöpaikat toimistostamme.

Liittymäkuljetus Joensuusta Varkauteen lähtee klo 08.30 Joensuun linja-autoasemalta laituri 1.

Klo 15.15 Helsingin Länsisatamassa T2 terminaali (satamaan tulevien lähtöpaikka).

Klo 16.30 Tallinkin Megastar -alus lähtee Helsingistä ja saapuu Tallinnaan klo 18.30. Matka jatkuu maihinnousun jälkeen Haapsaluun (n. 100 km). Saapuminen Haapsaluun n. klo 20.30 ja majoittuminen Spa Hotell Laineeseen.

2. ja 3. matkapäivä
Klo 06.00-09.00 mahdollisuus aamu-uintiin ja löylysaunaan sekä lintujen tarkkailuun hotellin ympäristössä ennen aamiaista. Aamiainen hotellin ravintolassa (pe klo 07.00-10.00 ja la klo 08.00-11.00). Aamiaisen jälkeen retkeilyä Haapsalun ympäristössä ja Matsalun kansallispuiston lintutarkkailupaikoilla Jouni Ruuskasen johdolla. Illalla paluu takaisin hotellille.

Klo 17.00-18.30 päivällinen hotellin ravintolassa. Sauna- ja allasosaston, kuntosalin käyttö aukioloaikoina (klo 22.00 saakka). Yöpyminen.

4. matkapäivä
Klo 06.00-09.00 mahdollisuus aamu-uintiin ja löylysaunaan sekä lintujen tarkkailuun hotellin ympäristössä. Aamiainen hotellin ravintolassa klo 08.00-11.00. Klo 10.45 huoneiden luovutus ja bussimatka Tallinnaan. Tallinkin Megastar -alus lähtee Tallinnista klo 13.30 ja saapuu Helsinkiin klo 15.30. Bussimatka Kajaaniin (perillä n. klo 00.30 seuraavan vuorokauden puolella).

Hintaan sisältyy                 
- bussimatkat ohjelman mukaisesti, oma bussi mukana Virossa
- laivamatkat kansipaikoin Tallinkin Megastar -aluksella
- 3 vrk majoitus Spa Hotell Laineessa 
- hotelliaamiainen kolmena aamuna
- päivällinen hotellin ravintolassa kahtena iltana (perjantai ja lauantai)
- aamu-uinti ja löylysauna Laineessa
- sauna- ja allasosaston ja kuntosalin käyttö Laineessa aukioloaikoina
- asiantuntijaoppaan Jouni Ruuskasen opaspalvelut Virossa
- Kirsi Kilpeläisen matkanjohtajan palvelut

Alennus 
- 20 €/hlö satamasta lähteville

Lisämaksusta                    
- buffet-ateria laivalla 26 €/hlö 

Huom! Haapsalussa on mahdollista varata lisämaksullisia hoitoja Spa Hotel Laineen hoito-osastolta, mikäli et osallistu retkille molempina päivinä tai saat hoitoajan päivällisaikojen jälkeen tai aikaisin sunnuntai-aamuna.

Hoitovalikoima Laine >> 

Varaukset ja tiedustelut hoitoajoista ennakkoon spa@laine.ee, maksu omakustanteisesti.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Spa Hotell Laine ***-

Spa Hotell Laine
Sadama 9/11, Haapsalu
+372 472 4400

Hotelli sijaitsee meren lahden rannalla, keskustaan on matkaa n. 800 m ja uimarantaan n. 600 m. Hotelli on rakennettu 1986, uusittu 1994-2009-2012. Hotellissa on 98 huonetta. Standard+ -huoneet ovat standard-luokan huoneita, joiden kylpyhuoneet on remontoitu alkuvuodesta 2017. 4 kerrosta. Hissi. Ravintola, á la carte -ravintola Blu Holm, kahvila, myymälä, lasten leikkihuone, pieni kirjasto, kokoustila. Sauna-ja allasosastot vasta kunnostettu: uusi löylysauna, aromaattinen höyrysauna ja infrapunasauna. Uima-allas (20x5m), poreallas ja lepoalue kauniilla merinäköalalla. Kauneushoitola. Hotellin ala-aulassa kahviautomaatti. Ilmainen internet-piste kahvilan tiloissa. Hotellissa portaita, ei sovellu liikuntaesteisille. Vuokrattavana kävelysauvoja, polkupyöriä, kylpytakkeja, kylpypyyhkeitä ja kesällä lepotuoleja. Rahanvaihto ja tallelokerot vastaanotossa. Kylpylä järjestää lisämaksullisia iltaohjelmia ja retkiä. Kylpylä on savuton!

Tietoja

Huoneita 98
Kerroksia 4
Keskustaan n. 800 m

Varustelu

Hissi Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tallelokero Kyllä
Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Tallink Shuttle (Megastar)

Tallink Silja

Laivan tiedot

Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat taitetaan Tallinkin uudella Megastar aluksella kansipaikoin.

Tallink Megastar aikataulu

Menoaikataulu

Helsinki Länsisatama Lähtöaika 16:30
Tallinna D-terminaali Saapumisaika 18:30

Paluuaikataulu

Tallinna D-terminaali Lähtöaika 13:30
Helsinki Länsisatama Saapumisaika 15:30

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 2017
Matkustajia 2800
Hyttejä 47
Pituus 212 m
Nopeus 27 solmua

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUS: Kajaani-Kuopio-Mikkeli-Helsinki


Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.