Kärpät-faniristeily Viking XPRS 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Helsinkiin, jossa Helsingin Jäähallissa HIFK - Kärpät peli klo 17.00. Kannustetaan Kärpät voittoon! Pelin jälkeen kuljetus Katajanokalle, jossa maihinnousukorttien jako. Helsingistä tulevat saavat lippunsa lähtöselvittäjältä terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 19.15. Viking XPRS lähtee kohti Tallinnaa klo 20.30. Ilta ja yö laivalla nauttien laivan palveluista ja tehden ostoksia Shopping Worldissa. Viking Buffet klo 20.30 lisämaksusta. Osta ateriat ennakkoon edullisemmin.

2. matkapäivä 
Viking XPRS saapuu Tallinnaan klo 06.00 (ei maihinnousua). Paluumatkalle Tallinnasta lähdetään lyhyen pysähdyksen jälkeen klo 07.00. Paluumatkalla on vielä aikaa täydentää ostoksia ja rentoutua nauttien tunnelmasta. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin klo 9.30. Risteilyn jälkeen bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy 
- bussikuljetus
- risteily Viking XPRS:llä valitussa hyttiluokassa
- ottelulippu istumapaikalle HIFK - Kärpät 24.11.18 klo 17.00

Lisämaksusta
-ateriat laivalla

Huom! Helsingistä mukaan lähteville ei ole varattu bussipaikkoja, joten heille omatoiminen siirtyminen Helsingissä jäähallilta satamaan – tai ilman ottelulippua matkan ostavat tulevat suoraan satamaan Katajanokan terminaaliin ryhmälähtöselvitystiskille.

Ikäraja 21 vuotta. Alle 21-vuotiaat voivat osallistua risteilylle, kun mukana on oma huoltaja; vanhemmat, isovanhemmat tai vanhempien sisarukset (täti, setä, eno).

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

M/S Viking XPRS-miniristeily

Laivan tiedot

Nopeista mukavin! Viking XPRS vie sinut mukavimmin keskustasta keskustaan. Viking XPRS tarjoaa parhaat puitteet päiväristeilylle, reitti- ja automatkalle, hotellimatkalle, ooppera- ja teatterimatkalle, kokousmatkalle sekä shoppailuun ja herkutteluun. Ystävällinen palvelu sisältyy hintaan.

Viking XPRS-miniristeilyn aikataulut

Menoaikataulu

Helsinki Katajanokka Lähtöaika 20:30
Tallinna A-terminaali Saapumisaika 06:00 (ei maihinnousua)

Paluuaikataulu

Tallinna A-terminaali Lähtöaika 07:00
Helsinki Katajanokka Saapumisaika 09:30

Tekniset tiedot

Rakennusvuosi 2007
Rakennustelakka Aker Yards, Suomi
Pituus 185 m
Leveys 27,7 m
Matkanopeus 25 solmua
Matkustajia 2500
Hyttejä 236
Henkilöautoja 230

Hytit

LYX

Kansi 6. Ulkohytti. Parivuode. Vuodesohva (1 aik/2 lasta). TV, puhelin, jääkaappi. Pinta-ala: 17,5–23,0 m².

A4

Kansi 6. Ulkohytti. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta. TV, puhelin. Pinta-ala: 9,5 m².

A4R

Kansi 6. Ulkohytti. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta. TV, puhelin. Laminaattilattia. Pinta-ala: 9,5 m².

A2P

Kansi 6. Ulkohytti. 1 alavuode ja 1 ylävuode. TV, puhelin. Pinta-ala: 8,6 m².

B4

Kansi 6. Sisähytti. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta. TV, puhelin. Pinta-ala: 9,3 m².

B4R

Kansi 6. Sisähytti. 2 alavuodetta ja 2 ylävuodetta. TV, puhelin. Laminaattilattia. Pinta-ala: 9,3 m².

B2P

Kansi 6. Sisähytti. 1 alavuode ja 1 ylävuode. TV, puhelin. Pinta-ala: 6,8 m².

B2R

Kansi 6. Sisähytti. 1 alavuode ja 1 ylävuode. TV, puhelin. Laminaattilattia. Pinta-ala: 6,8 m².

B2S

Kansi 6. Sisähytti. 1 alavuode ja 1 ylävuode. TV, puhelin. Pinta-ala: 5,9 m².

HB3

Kansi 6. Sisähytti. Varustettu liikuntaesteisille. 2 alavuodetta ja 1 ylävuode. TV, puhelin. Pinta-ala: 13,4 m².

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BU1: Oulu-Helsinki


Oulu linja-autoasema 6.00
Pulkkila ABC piha 7.10
Kärsämäki liikenneasema 7.30
Pyhäsalmi ABC piha 8.00
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Lisämaksusta laivaruokailut    

Ennakkoon ostetut ateriat 

Aikuinen

Lapsi
12-17 v.

Lapsi
6-11 v.

Meriaamiainen

11 €

7,50 €

4 €

The Buffet joulupöytä 16.11.-26.12.2018

28 €

13 €

7 €

Alle 6-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi The Buffetissa ja aamiaisella. Ateriajuomat sisältyvät hintoihin. Huom! Nämä hinnat ovat voimassa vain matkatoimistoistamme ennakkoon ostettuina.

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.