Petroskoin kaupunkipäivät 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Niiralan raja-asemalle. N. klo 09.00 Niirala-Värtsilä raja-asemalla tullimuodollisuudet. Jatkamme matkaa Petroskoihin reittiä Ruskeala-Kolatselkä-Prääsä. Pysähdymme matkalla Murheenristillä ja pidämme tarvittavat kahvi- ja virkistystauot. Saavumme Petroskoihin n. klo 19.00. Majoitus hotelli Piter Inn Petrozavodsk. Päivällinen. (Niirala-Petroskoi n. 290 km)

2. matkapäivä
Aamiainen. Klo 09.00-11.00 opastettu kaupunkikiertoajelu. Kiertoajelun aikana tutustumme Petroskoin päänähtävyyksiin, sen historialliseen keskustaan ja nykyaikaiseen lähiöön. Näemme mm. Pietari Suuren, Petroskoin perustajan, muistopatsaan, Kirovin ja Lenininaukiot, Otto Ville Kuusisen patsaan, rautatieaseman, yliopiston rakennukset, Aleksanteri Nevskij katedraalin, luterilaisen kirkon ja kauniin rantakadun. Kiertoajelun jälkeen klo 11.30 Kizhin-saaren retki. Klo 19.00 päivällinen.

3. matkapäivä
Aamiainen. Klo 10.00 lähtö opastetulle kierrokselle Kantele-taloon. Kierroksen jälkeen lyhyt kantelekonsertti. Opastettu tutustuminen Taidemuseoon. Petroskoin Taidemuseo on upeasti restauroitu ja se tarjoaa runsaasti katseltavaa taiteen ystäville. Kierroksen jälkeen ostosaikaa ja omatoimista tutustumista Petroskoihin. Petroskoin pääkatu Lenina on kaupungin paras ostoskatu. Kaupungin iltaelämä on keskittynyt keskustan paikkoihin, joita on restauroitu kansainväliselle tasolle. Päivällinen hotellissa klo 18.00.

4. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja klo 10.00 lähtö kotimatkalle. Tax-free ostokset Venäjän puolella passien tarkastuksen jälkeen. Bussimatka lähtöpaikkakunnalle.

Aikataulut sitoumuksetta ja paikallista aikaa. Emme vastaa mahdollisista raja- ja tulliviranomaisten aiheuttamista viivästyksistä ja niiden tuomista muutoksista matkaohjelmaan. Hinnat perustuvat 20.12.2020 ruplan kurssiin.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- hotellimajoitus 2-hengen huoneessa hotelli Piter Inn Petrozavodsk
- aamiaiset hotellissa
- opastettu Petroskoin kiertoajelu
- opastettu retki Kizhi-saarelle kantosiipialuksella
- sisäänpääsymaksu Taidemuseoon
- konsertti ja opastettu kierros Kanteletalossa
- 3 x päivällinen
- ryhmäviisumi

Lisämaksusta
- yhden hengen huone 70 €/hlö 

Huom! Omalla viisumilla matkustaville alennus 63 €/hlö.

Ryhmäviisumi
Ryhmäviisumia varten tulee toimittaa sähköisesti täytetty, tulostettu ja allekirjoitettu viisumianomuskaavake,  valokopio passin henkilötietoaukeamasta, 1 värillinen passivalokuva, jonka koko 3,5 x 4,5 cm (enintään 6 kk vanha) ja todistus voimassaolevasta matkustajavakuutuksesta (A4) toimistoomme viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua osoitteeseen: Pohjolan Matka, viisumit, Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta. 

Kaavake täytetään sivulla https://visa.kdmid.ru aikaisintaan 45 vrk ennen matkaa (täytetty kaavake on voimassa vain rajoitetun ajan).

Ohjeet sähköisen viisumianomuskaavakkeen täyttöön löydät täältä: Ryhmäviisumi
Pohjolan Matkan matkatoimistot neuvovat asiakkaitaan viisumianomuksen täyttämisessä.

HUOM! Vakuutustodistuksesta on käytävä ilmi, että vakuutus on maailmanlaajuinen tai sen voimassaoloalue sisältää Venäjän, vakuutuksen numero, vakuutetun nimi, vakuutuksen voimassaoloaika ja mitä vakuutus kattaa. Vakuutuskorttien ja vakuutuskirjojen kopiot eivät kelpaa viisumin liitteeksi. Vakuutuksen tulee olla englannin-, suomen-, tai venäjänkielinen.

Myöhässä toimitetusta viisumianomuksesta perimme pikaviisumin lisämaksun. Passi on otettava matkalle mukaan. Myös lapsilla tulee olla oma passi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Matkan peruuntuessa emme hyvitä passikuvista aiheutuneita kustannuksia.

HUOM! Mahdollinen viisumin rekisteröintimaksu peritään matkalla.

Kirkoissa ja luostareissa noudatetaan hiljaisuutta ja vältetään äänekästä keskustelua. Valokuvaaminen on kiellettyä ja luostarin väkeä ei saa kuvata ilman lupaa. Pukeutumisessa noudatetaan luostarien sääntöjä. Naiset pukeutuvat hameeseen ja peittävät hiukset huiveilla. Shortsit, minihameet ja verryttelyhousut eivät sovi luostariin. Matka ei sovi liikuntaesteisille. Kizhin saarella kävelyä satamasta hotellille sekä retkellä.

Kizhi
Kizhi-saari on ainutlaartuinen kappale Venäjää Äänisjärvellä. Saarella on kuuluisa yli 80 Kizhin muistomerkeistä koostuva puuarkkitehtuurin kokonaisuus, kirkkoja, tsasounia, vanhoja puutaloja (UNESCO:n suojelukohteita). Auringonvalossa ihmeellisesti värinsä muuttava maailmankuuluisa puurakentamisen mestariteos Kristuksen kirkastumisen kirkko (1714), jonka 22 kupolia näkyvät kaikkialla saarella. Kirkon rakentamiseen ei ole käytetty yhtään naulaa. Matka Petroskoista Kizhi-saarelle kantosiipialuksella kestää 1 h 15 min. Opastettu retki kestää n. 3 h ja sen jälkeen jää noin tunti vapaata aikaa. Koko retken kesto n. 6 h 30 min. Saarella on matkamuistoesinekioskeja ja kahvila.

Hyvä tietää
Venäjällä käy maksuvälineenä paikallinen valuutta rupla. Suosittelemme, että vaihdatte ruplia etukäteen. Takseissa ja pienissä myymälöissä voi maksaa vain käteisellä. Kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineenä isoimmissa kaupoissa sekä hotelleissa. Ruplia voi nostaa myös pankkiautomaateista. 
Reseptilääkkeistä pitää olla reseptit tai reseptikopiot matkalla mukana.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Piter Inn Petrozavodsk

Piter Inn Petrozavodsk
Gagarinin aukio 1, Petroskoi

Piter Inn Petrozavodsk on uusi vuonna 2013 avattu hotelli. Se sijaitsee kaupungin keskustassa rautatieaseman vieressä. Se on ensimmäinen kansainvälinen hotelli Petroskoissa. Huoneita hotellissa on 180 ja jokaisessa huoneessa on WC, suihku, TV, wi-fi, puhelin, huonekohtainen ilmastointi, hiusten kuivaaja sekä kassakaappi. Hotellin palveluihin kuuluu mm.vartioitu parkkialue, ravintola Paulaner (400 paikaa), Coffe-shop ja kahvila (70 paikkaa), 6 varustettua konferenssisalia, hissi sekä kuntosali.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

4W: Jyväskylä-Varkaus-Joensuu-Tohmajärvi


Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 4.15
Hankasalmi Jari-Pekka piha 4.55
Pieksämäki linja-autoasema 5.25
Varkaus ABC piha 5.55
Joensuu linja-autoasema laituri 8.00
Reijola ramppi 8.10
Honkavaara Gulf pysäkki 8.20
Onkamo th 8.30
Tohmajärvi linja-autoasema 8.45
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.