Joutsenlampi-balettimatka Petroskoi 3 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Niiralan raja-asemalle. N. klo 09.00 Niirala-Värtsilä raja-asemalla tullimuodollisuudet. Jatkamme matkaa Petroskoihin reittiä Ruskeala-Kolatselkä-Prääsä. Pysähdymme matkalla Murheenristillä ja pidämme tarvittavat kahvi- ja virkistystauot. Saavumme Petroskoihin n. klo 18.00. Majoitus hotelli Severnaja. Illallinen hotellissa klo 19.30.

2. matkapäivä
Aamiainen. Klo 10.00 lähtö hotellilta opastetulle kaupunkikierrokselle. Kierroksen aikana tutustumme Petroskoin päänähtävyyksiin, sen historialliseen keskustaan ja nykyaikaiseen lähiöön. Näemme mm. Pietari Suuren, Petroskoin perustajan muistopatsaan, Kirovin ja Leninin aukiot, Otto Ville Kuusisen patsaan, rautatieaseman, yliopiston rakennukset, Aleksanteri Nevskin katedraalin, luterilaisen kirkon ja kauniin rantakadun. Kiertoajelun pääteeksi n. klo 12.00 lounas Fregat ravintolassa. Joutsenlampi-baletti Musiikkiteatterissa alkaa klo 18.00. Esityksen kesto 2,5 h (sis. väliaika).

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja klo 10.00 lähtö kotimatkalle. Vanhat kylämaisemat ja pitäjät tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta. Tax-free ostokset Venäjän puolella passien tarkastuksen jälkeen. Bussimatka lähtöpaikkakunnalle.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- hotellimajoitus kahden hengen huoneessa hotelli Severnaja
- aamiaiset hotellissa
- opastettu Petroskoin kaupunkikierros
- lippu Joutsenlampi-balettiin
- päivällinen x 1
- lounas x 1

Lisämaksusta
- ryhmäviisumi 70 €/hlö


Aikataulut sitoumuksetta. Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Emme vastaa mahdollisista rajamuodollisuuksien aiheuttamista viivästyksistä ja niiden tuomista muutoksista matkaohjelmaan.

Ryhmäviisumi
Ryhmäviisumia varten tulee toimittaa sähköisesti täytetty ja allekirjoitettu viisumianomuskaavake, valokopio passin henkilötietoaukeamasta, 1 värillinen tuore passivalokuva ja todistus voimassaolevasta matkavakutuustodistuksesta (A4) toimistoomme viimeistään 21 vrk  ennen matkan alkua osoitteeseen: Pohjolan Matka, Viisumit, Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta. 

Kaavake täytetään sivulla http://visa.kdmid.ru. aikaisintaan 45 vrk ennen matkaa (täytetty kaavake on voimassa vain rajoitetun ajan).
Ohjeet sähköisen viisumianomuskaavakkeen täyttöön löydät täältä: Ryhmäviisumi
Pohjolan Matkan matkatoimistot neuvovat asiakkaitaan viisumianomuksen täyttämisessä.

HUOM! Vakuutustodistuksesta on käytävä ilmi, että vakuutus on maailmanlaajuinen tai sen voimassaoloalue sisältää Venäjän, vakuutuksen numero, vakuutetun nimi, vakuutuksen voimassaoloaika ja mitä vakuutus kattaa. Todistuksessa tulee olla vakuutusyhtiön leima. Vakuutuskorttien ja vakuutuskirjojen kopiot eivät kelpaa viisumin liitteeksi. Vakuutuksen tulee olla englannin-, suomen-, tai venäjänkielinen.

HUOM! Myöhässä toimitetuista viisumianomuksista perimme pikaviisumin lisämaksun. Passi on otettava matkalle mukaan. Myös lapsilla tulee olla oma passi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Matkan peruuntuessa emme hyvitä passikuvista aiheutuneita kustannuksia.

HUOM! Mahdollinen viisumin rekisteröintimaksu peritään matkalla.

Hyvä tietää
Venäjällä käy maksuvälineenä paikallinen valuutta rupla. Suosittelemme, että vaihdatte ruplia etukäteen. Takseissa ja pienissä myymälöissä voi maksaa vain käteisellä. Kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineenä isoimmissa kaupoissa sekä hotelleissa. Ruplia voi nostaa myös pankkiautomaateista.
Reseptilääkkeitä käyttävillä tulee olla reseptit matkalla mukana (käy kopiot).

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Severnaja

Hotelli Severnaja
Lenin Prospect 21, 185035, Petroskoi
+7 8142 599 777

Severnaja-hotelli on vanha 4-kerroksinen rakennus, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Hotellilla on paljon kokemusta sekä liikemiehien että turistiryhmien vastaanottamisessa ja palvelussa. Rautatieasemalta on 10 minuutin kävelymatka hotelliin. Sen lähellä on tavarataloja, teattereita, elokuvateattereita jne. Hotellissa on 165 mukavaa huonetta (260 vuodepaikaa) ja 113 uudistettua huonetta, kuten sviitti, pienempi sviitti, yhden hengen huone, kahden hengen huone ja kaksoishuone. Kaikissa uudistetuissa huoneissa on kylpy/suihku, televisio, puhelin. Joissakin huoneissa on myös jääkaappi. Hotellissa on kahvila, ravintola ja baari.

Hotelli tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluja: vuorokautinen huonepalvelu, vartioitu pysäköintialue, liikekeskus, hammaslääkäri, parturikampaamo, pankkiautomaatti ja 30 hengen konferenssihuone. Maestro, Visa ja Master Card hyväksytään.

Tietoja

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUJ: Joensuu-Tohmajärvi


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 7.10
Joensuu linja-autoasema 7.15
Reijola ramppi 7.25
Honkavaara Gulf pys. 7.35
Onkamo th 7.45
Tohmajärvi Teboil piha 8.00
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.