Tuusulan rantatie ja Helsinki 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Järvenpäähän, jonne saavutaan n. klo 12..00. Aloitamme tutumisen oppaan johdolla Tuusulan rantatiehen. Opastetulla kierroksella saadaan kokonaiskuva miksi 1900-luvun alussa suomalaiset sanan, kuvan ja sävelen mestarit vaikut-tivat juuri Tuusulassa. Aleksis Kivi houkutteli alueelle taiteen kultakauden mestareita, jotka loivat ihailemaansa maaseutuympäristöön omaleimaisin taitelijayhteisön. Juhani Aho, Jean Sibelius, J.h. Erkko, Pekka Halonen, Eino Leino, Venny Soldan-Brofeldt ja Erno Järnefelt tekivät osan elämäntyöstään Tuusulassa. Käytikohteinamme on Jean Sibeliuksen kotimuseo Ainola ja sen puutarha, Juhani Ahon ja hänen taidemaalaripuoliso Venny Soldan-Brofeldtin koti Ahola sekä Pekka Halosen erämaa-ateljee Halosennimi. Tuusulan rantatien kierroksen lomassa nautimme buffet lounaan Gustavelundissa. Kierroksen jälkeen matkataan Helsinkiin, jonne saapuminen n. klo 17.30. Majoitus Original Sokos Hotel Presidentti. Ilta omaa aikaa Helsingissä. Illan voi viettää esimerkiksi teatterista nauttien. Helsingin kaupunginteatterissa esitys Pieni Merenneito klo 18.30 (liput lisämaksusta).

2. matkapäivä
Aamiainen ja huoneen luovutus. Lähtö hotellilta Helsingin kierrokselle, ensimmäisenä kohteena Hietaniemen hautausmaa. Opastettu kävelykierros 2 tuntia, kävelykierros päättyy Vanhalle kappelille. Kaupunkikierros jatkuu ja seuraavana kohteena on uusi Keskustakirjasto Oodi, jossa tehdään opastettu kierros. Oodiin tutustumisen jälkeen kierrosta jatketaan Meilahteen päin ja kierros päättyy Tamminiemeen, johon myös tutustutaan oppaan johdolla. Kaupunkikierroksen aikana nähdään myös uusittu Olympiastadion (ei sisäänpääsyä). Opastetun Helsinkiin tutustumisen kesto on 5 tuntia. Kierroksen jälkeen paluu lähtöpaikkakunnille. 


Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiainen hotellissa
- lounas Gustvelundissa
- sisäänpääsymaksut ohjelmassa mainittuihin kohteisiin
- oppaan palvelut Tuusulan rantatiellä 
- opastettu kaupunkikierros Helsingissä

Lisämaksusta
- yhden hengen huone

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Original Sokos Hotel Presidentti ***+

Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100, Helsinki
+358 20 1234 608

Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia. Erilaisia kokous- ja juhlatiloja, sauna. Espanjalaistyylinen ravintola Sevilla, viihtyisä Pub Adjutantti ja huikeaa viihdettä tarjoileva ravintola Pressa tuovat taloomme iloisia vieraita kaupungiltakin. Huoneita 494, joissa mm. kylpyhuone, wc, minibaari, puhelin, tv ja ilmastointi.

Tietoja

Rautatieasemalle 0,5 km
Linja-autoasemalle 0,1 km
Lentokentälle 21 km
Satamaan 2 km

Varustelu

Hissi Kyllä
Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

Kuopio-Jyväskylä-Lahti-Helsinki


Kuopio linja-autoasema tilausajo 5.30
Kuopio Pitkälahti ABC piha 5.45
Suonenjoki Teboil piha 6.20
Koskelo Matkailukeskus piha 6.30
Hankasalmi Jari-Pekka piha 6.55
Vaajakoski Vesmanninmäki 7.25
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 7.45
Keljonkangas ABC pih 7.55
Muurame Shell piha 8.00
Korpilahti linja-autoasema 8.10
Jämsänkoski linja-autoasema 8.35
Jämsä linja-autoasema 8.50
Kuhmoinen Neste piha 9.10
Padasjoki ABC piha 10.05
Vääksy vanha tori 10.30
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 11.05

Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Lahti-Helsinki


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 4.25
Joensuu linja-autoasema laituri 4.30
Reijola ramppi 4.40
Honkavaara Gulf pys. 4.50
Onkamo th 5.00
Tolosenmäki Neste piha 5.15
Kitee ABC piha 5.25
Puhos th VT6 pys. 5.35
Kesälahti Pivanka piha 6.10
Saari SEO piha 6.25
Särkisalmi ABC piha 6.35
Parikkala rautatieasema 6.45
Simpele Teboil piha 7.00
Rautjärvi Pirholan th 7.15
Imatra Vuoksenniska SEO piha 7.25
Imatra keskusliikenneasema 7.35
Joutseno linja-autoasema 7.50
Lappeenranta ABC Viipurinportti 8.35
Lappeenranta Peltolan koulu 8.45
Sammonlahti pikav.pys. 8.55
Taavetti Satun Makiat piha 9.15
Utti ABC piha 9.45
Kouvola linja-autoasema 10.05
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 11.05
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.