Toivo Ryynäsen elämä ja teot - Utran teatteri 1 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Keskiviikko 3.7. ja 10.7.
Bussireitti 1: Kuopio-Tuusniemi-Outokumpu
Bussireitti 2: Iisalmi-Tuusniemi-Outokumpu
Bussireitti 3: Kesälahti-Kitee-Tohmajärvi
Bussireitti 4: Kajaani-Sotkamo
Tarkemmat aikataulut löytyvät Bussireitit-välilehdeltä.

Saapuminen Joensuuhun Utran Uuteen Teatteriin klo 13.00. Heti saapumisen jälkeen nautitaan aito Ruikonperän pitopöytä viehättävässä Utran Uittotupa -ravintolassa.

Menu - Ruikonperän pitopöytä

Sallaattisekotusta restaarantin kastikkeella
Mallorcalainen vihersallaatti
Varhaisperunasallaattia Ruikonperän tapaan
Likolahden rantamien vihanneksia
Ryynäsen Toivon kalansaalis ja tilliviiliä
Uittotuvan vehnäleipää ja voita
***
Tuupovaaran yön yli haudutettua possua
Ryynäsen sienimuhennosta ja Pörsänmäen perunaa
***
Häiden kuokkavieraan mansikka-pannacotta 

Klo 15.00 musiikkikomedia Toivo Ryynäsen Elämä ja Teot alkaa Utran Uudessa Teatterissa. Näytelmän ovat kirjoittaneet savolainen kynämies Antti Heikkinen ja Jaakko Teppo -  pääosassa nähdään Eija Vilpas. Huumori on esityksen kantava voima, eikä kukaan poistu nauramatta.

Klo 17.00 esityksen jälkeen lähtö kotimatkalle samaa reittiä.

Hinta
- reitti 1 ja 2: 84 €/hlö
- reitti 3: 74 €/hlö
- reitti 4: 87 €/hlö

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- maittava buffet-ruokailu Ruikonperän pitopöydästä
- teatterilippu Toivo Ryynäsen Elämä ja Teot -musiikkikomediaan

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUKI: Kuopio-Tuusniemi-Outokumpu


Kuopio Pitkälahti ABC piha 10.15
Kuopio linja-autoasema tilausajo 10.35
Toivala ST1 pys. 10.50
Riistavesi matkahuolto 11.10
Tuusniemi matkahuolto 11.30
Outokumpu linja-autoasema 12.00

BUIT: Iisalmi-Tuusniemi-Outokumpu


Iisalmi linja-autoasema 9.35
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 10.05
Alapitkä pikav.pys. 10.20
Siilinjärvi linja-autoasema 10.35
Vuorela ostoskeskuksen pys. 10.45
Toivala ST1 pys. 10.50
Riistavesi matkahuolto 11.10
Tuusniemi matkahuolto 11.30
Outokumpu linja-autoasema 12.00

BUKT: Kesälahti-Kitee-Tohmajärvi


Kesälahti tori 11.10
Kitee ABC piha 11.40
Tohmajärvi Linjakkaan kenttä 12.10

BUKJ: Kajaani-Sotkamo


Kajaani linja-autoasema 8.45
Sotkamo linja-autoasema 9.25
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.