Hkl-paketit/matkaohjelma

Pohjolan Matkan omatoimisilla Helsinki-paketeilla pääset mukavasti Helsinkiin.

Pakettiimme kuuluu bussikuljetus mukavilla turistibusseillamme lähtöpaikkakunnaltasi Helsinkiin sekä HSL:n yhden vuorokauden matkailijalippu, jolla voi matkustaa rajoituksetta Helsingin kaupungin alueella kaikissa julkisissa liikennevälineissä. Voit viettää perillä vuorokauden tai vaikka useammankin päivän. Lähde sukuloimaan, ostoksille, tutustumaan nähtävyyksiin tai muuten vain tuulettumaan Helsinkiin!

Bussireitit ja lähtöpäivät
Bussireittimme kulkevat säännöllisesti useiden lähtöpaikkakuntien kautta, kysy tarkemmat lähtöpäivät ja lähtöajat toimistostamme. Normaalisti bussimme palaavat takaisin seuraavana päivänä, mutta voit viettää Helsingissä useammankin päivän.

Saapumis-/lähtöpaikka Helsingissä:
Saapumis- ja lähtöpaikka Helsingissä on yleensä joko Katajanokan, Olympiaterminaalin tai Länsisataman matkustajaterminaali.
 Varmista tarkat saapumis- ja lähtöpaikat sekä -ajat matkavarauksen yhteydessä!

Matkan hinnat per suunta ja hinta-alueet lähtöpaikkojen mukaan 2018

47,50 €

40 €

28 €

24 €

21,50 €

17,50 €

Alue 7

Alue 6

Alue 5
 

Alue 4
 

Alue 3
 

Alue 2
 

Oulu

Pulkkila
Pyhäsalmi
Nurmes

Lieksa
Uimaharju
Eno
Kajaani

Viitasaari
Joensuu
Kitee
Kesälahti

Iisalmi
Kuopio
Varkaus

Äänekoski
Saari
Parikkala
Simpele
Imatra
Juva

 

Jyväskylä
Jämsä
Kuhmoinen
Joutseno
Lappeenranta
Mikkeli

Padasjoki
Vääksy
Lahti
Taavetti
Kouvola
Heinola

Näihin hintoihin lisätään HSL-lippu 9 €/hlö, lapset 7-16-v. 4,50 €, lapset alle 7 v. 0 €.
 

HSL-lippu pitää aktivoida matkakortin lukulaitteessa ensimmäisen matkan alkaessa, jolloin myös lipun voimassaoloaika alkaa.
Toimi näin:

  • Vuorokausilippu näytetään joukkoliikennevälineessä tai metron laiturialueella sijaitsevalle kortinlukijalle. Lukijalaite reagoi voimassa olevaan lippuun antamalla äänimerkin ja näyttämällä vihreää valoa. Pelkkä kortin näyttäminen lukijalaitteelle riittää eikä kortinlukijan näppäimiä tarvitse painaa. Lipun voimassaoloaika alkaa kortin ensimmäisestä leimauksesta ja se kelpaa myös yötaksan aikana. Voimassolon päättymisajan näet kortinlukijan näytöltä, kun pidät korttia lukulaitteella.


Tilaa Helsinki-paketti täältä >>

 

Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.