Luonnonrauhaa ja ruskan värejä Kuusamossa 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1.matkapäivä
Bussikuljetus Kuusamoon, jonne saavutaan n. klo 16.30. Majoitus Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Illallinen hotellissa klo 19.00. Kylpylä avoinna klo 21.00 saakka. 

2. matkapäivä
Aamiainen. Mahdollisuus aamu-uintiin klo 9-10 ja kylpylä on avoinna 10-21. Halukkaille klo 10.00 kuljetus Oulangan kansallispuistoon (matka-aika n. 1h), jossa mahdollisuus ulkoiluun ja pieneen patikointiin. Retkieväät voi tilata ennakkoon matkavarauksen yhteydessä (lisämaksusta). Luontokeskukselta lähtee eri pituisia reittejä (2-8 km), joista voi valita oman kunnon ja mieltymyksen mukaan sopivimman. HUOM! Liikkuminen omalla vastuulla. Muista pysyä reitillä - näin vältämme maaston kulumista ja häiriötä luonnolle.

Kiutakönkään polku: 1 km/ suunta, kulkuaika noin 1 h, vaativuusluokka: helppo
Jokivartta myötäilevä ympärivuotinen nähtävyyspolku, joka johtaa Kiutakönkään koskelle.
Hiiden Hurmos: 5 km rengasreitti, kulkuaika 2-3 h, vaativuusluokka: keskivaativa 
Hiiden hurmoksella pääset muinaisen Hiiden jalanjäljille jokivarteen Kiutakönkään kosken partaalle ja Oulangan avariin mäntymetsiin.
Könkään keino: 8 km rengasreitti, kulkuaika 3-4 h. vaativuusluokka: helppo/keskivaativa
Könkään keino esittelee kulkijalleen Oulangan vaihtelevat maisemat. Kuivat, valoisat mäntykankaat vaihtuvat suohon ja suosta rehevään lehtoon. Reitillä on jonkin verran korkeuseroja ja puupitkoksia, mutta polku on leveä ja hyväkulkuinen. Kiutakönkään koski kruunaa retken.

Paluukuljetus takaisin hotellille lähtee klo 16.00. Illallinen hotellissa klo 19.00.

3. matkapäivä
Aamiainen. Kylpylä on avoinna klo 10-21. Illallinen hotellissa klo 19.00. Lauantain karaoketanssit klo 20.00 alkaen. Tule rohkeasti laulamaan ja laittamaan jalalla koreasti.

4. matkapäivä
Aamiainen. Vielä ehtii nauttia kylpylän palveluista. Klo 12.00 huoneiden luovutus ja lähtö kotimatkalle.

Hintaan sisältyy
- kuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus Holiday Club Kuusamon Tropiikki
- puolihoitoruokailu hotellissa
- kylpylän käyttö
- kuljetus Oulangan kansallispuistoon
- karaoketanssit

Lisämaksusta
- yhden hengen huone
- retkieväät 10 €/hlö
- kahvi tai tee omaan termokseen 6 €/ litra

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Holiday Club Kuusamon Tropiikki ****

Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Kylpyläntie, 93600 Kuusamo, Kuusamo
0300870961

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen hemmottelukeidas Rukan ja Kuusamon välimaastossa hyvien ulkoilumaastojen äärellä, luonnonkauniilla Petäjälammen rannalla. Hotellista löytyy runsaasti tasokkaita majoitusvaihtoehtoja ravintola- ja kylpyläpalveluineen sekä monipuoliset hyvinvointi- ja harrastepalvelut, jotka täydentävät hotelliloman mukavuutta.

Hotellissa on Huoneista 60 uudistettuja superior-huoneita, 63 tilavia standard-huoneita joissa lisävuode mahdollisuus ja 2 suitea, joissa on oma sauna. Sauna- ja allasosaston käyttö kuuluu hotellihuoneen hintaan.

Tietoja

Rakennusvuosi 1990
Huoneita 125

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Uima-allas Kyllä
Poreallas Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUHK: Helsinki-Jyväskylä-Kuopio-Kajaani-Kuusamo


Helsinki Mikonkatu turistipys. 2.40
Mäntsälä linja-autosema 3.30
Orimattila Tuuliharja piha 3.50
Laune Citymarket pikav.pys. 4.10
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 4.15
Vääksy vanha tori 4.45
Padasjoki ABC piha 5.10
Kuhmoinen Neste piha 5.30
Jämsä linja-autoasema 6.00
Jämsänkoski linja-autoasema 6.10
Korpilahti keskustan pys. 6.35
Muurame Shell piha 6.50
Keljonkangas ABC piha 7.45
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 8.00
Vaajakoski Vesmanninmäki 8.15
Hankasalmi Jari-Pekka piha 8.45
Suonenjoki Teboil piha 9.25
Kuopio Pitkälahti ABC piha 10.00
Kuopio linja-autoasema tilausajo 10.15
Vuorela ramppi 10.30
Siilinjärvi linja-autoasema 10.45
Alapitkä pikav.pys. 11.00
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 12.00
Iisalmi linja-autoasema 12.30
Sukeva Neste pys. 12.50
Mainua th 13.10
Kajaani Matkakeskus tilausajolai 13.30

BUJK: Kitee-Joensuu-Nurmes-Kuusamo


Kitee ABC piha 8.50
Tolosenmäki Neste piha 9.00
Onkamo th 9.25
Honkavaara Gulf pys. 9.45
Reijola ramppi 10.00
Joensuu Kirkkokatu Taidemuseon p 10.10
Joensuu linja-autoasema 10.20
Nunnalahti Tulikivi piha 11.10
Nurmes ABC piha 12.30
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.