Konserttimatka Valamoon / Johanna Rusanen-Kartano

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussikuljetus Heinävedelle, jonne saapuminen n. klo 13.30. Klo 14.00 lounas noutopöydästä luostarin Trapesa ravintolassa. Lounaan lämminruokavaihtoehtoja täydentää salaattipöytä, josta löytyy aina myös luostarin omaa hapankaalia. Lounaan jälkeen omatoimista aikaa tutustua esim. Valamon kauppaan. Pienen myymälän hyllyiltä löytyy kattava valikoima ortodoksiseen elämäntapaan liittyviä tuotteita mm. käsin maalattuja ikoneita, rukousnauhoja, postikortteja, Valamossa valmistettuja mehiläisvahatuohuksia, luostariteetä ja paljon muuta. Valikoimassa on myös paljon erilaisia lahja- ja koriste-esineitä sekä makeisia. Luostari alueelta löytyy myös viinimyymälä. Valamon jälkiruoka-, kuohu-, puna- ja valkoviinit sekä liköörit ovat kaikki kypsyneet ja saaneet luonteensa luostarin rauhassa ja hiljaisuudessa.

Oopperakonsertti Valamon kulttuurikeskuksessa alkaa klo 16.00. Konsertin jälkeen paluu lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- lounas noutopöydästä
- konserttilippu

Huom! Sekä miesten että naisten toivotaan pukeutuvan kaikkialla luostarin alueella niin, että asu peittää ainakin polvet ja olkapäät.

 

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUJY: Kesälahti-Kitee-Joensuu


Kesälahti tori 11.00
Kitee ABC piha 11.30
Onkmo th 11.55
Honkavaara Gulf pys. 12.05
Joensuu linja-autoasema 12.25
Ylämylly Shell piha 12.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.