Klassisen musiikin festivaali - BRQ Vantaa 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Vantaalle, jonne saavuttua lounas Kuninkaan Kartanossa. Lounaan jälkeen majoittuminen Break Sokos Hotel Flamingo. Päivän aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia kauppakeskus Jumbossa tai hotellin läheisyydessä sijaitsevalla Tammiston kauppatiellä. Täältä löytyy mm. Marimekko, Voglia, Nanso, Lumene, Iittala, Friitala, isot urheilukauppojen outletit ja paljon muuta. Vaihtoehtoisesti voit nauttia Flamingo Span tarjoamista hoidoista ja vesipuistosta (lisämaksusta). Klo 18.30 kuljetus hotellilta Pyhän Laurin kirkkoon. Konsertti alkaa klo 19.00 (kesto n. 1,5h). Vanhan musiikin huippulauluyhtye Gothic Voices matkaa kuvitteellisiin uuden vuoden hääjuhlallisuuksiin 1400-luvulla. Kunniavieraana on itseoikeutetusti aikansa merkittävin säveltäjä Guillaume Dufay, jonka motetit upeine soitinväreineen ylevöittävät tunnelmaa. Konsertti on maailmanmainetta jo kolme vuosikymmentä niittäneen Gothic Voicesin ensivierailu Suomessa. Taivaallisia lauluääniä konsertissa siivittävät keskiaikaisen musiikin kansainväliset taitajat Jane Achtman (fiideli ja vihuela d’arco) ja Andrew Lawrence-King (kosketinsoittimet ja harppu). Konsertin jälkeen kuljetus hotellille.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamupäivä aikaa tehdä ostoksia tai nauttia kylpylän palveluista (lisämaksusta). Huoneiden luovutus klo 12.00 mennessä. Bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- kuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus Break Sokos Hotel Flamingo
- lounas Kuninkaan Kartano
- lippu Gothic Voices -konserttiin

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8, 01510, Vantaa
+358 20 1234 605

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä (3,4km). Avattu 2008. Viihdekeskus Flamingon ja kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Kylpylä, vesipuisto, wellness -palvelut, keilarata, elokuvateatteri. 309 huonetta, kaikki savuttomia. Huoneissa parkettilattia, amme tai suihku, taulu-tv ja tallelokero.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

06J: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 6.25
Joensuu linja-autoasema 6.30
Reijola ramppi 6.40
Honkavaara Gulf pys. 6.50
Onkamo th 7.00
Tolosenmäki Neste piha 7.15
Kitee ABC piha 7.25
Puhos th VT6 pys. 7.35
Kesälahti Pivanka piha 8.10
Saari SEO piha 8.25
Särkisalmi ABC piha 8.35
Parikkala rautatieasema 8.45
Simpele Teboil piha 9.00
Rautjärvi Pirholan th 9.15
Imatra Vuoksenniska SEO piha 9.25
Imatra keskusliikenneasema 9.35
Joutseno linja-autoasema 9.50
Lappeenranta ABC Viipurinportti 10.35
Lappeenranta Peltolan koulu 10.45
Sammonlahti pikav.pys. 10.55
Taavetti Satun Makiat piha 11.15
Utti ABC piha 11.45
Kouvola linja-autoasema 12.05
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 12.20
Elimäki Alppiruusu piha 12.40
Pukaron Paroni piha 13.10
Helsinki 14.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.