Kaunis Veera -kesäteatterimatka 1 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Nilsiän Louhosareena sijaitsee vanhassa kvartsikivilouhoksessa. Upeiden kvartsiseinien ympäröimä paikka on akustiikaltaan Suomen parhaita.

Torstai 9.7.2020 
Bussireitit:
Jyväskylä-Kuopio-Nilsiä
Kajaani-Iisalmi-Nilsiä
Kitee-Joensuu-Nilsiä
Tarkemmat aikataulut löytyvät Bussireitit-välilehdeltä.

Saapuminen Tahkolle n. klo 12.00, jossa nautitaan maittava buffetlounas Hillside-ravintolassa. Lounaan jälkeen bussimatka Nilsiän Louhosareenalle, jossa Kaunis Veera -teatteriesitys alkaa klo 14.00. Uusi Iloinen Teatteri tuo esitykseen huumoria, verbaalista ilottelua, hyvää musiikkia ja taidokasta tanssia! Esityksen kesto n. 2h. Esityksen jälkeen lähtö kotimatkalle samaa reittiä.

Hinta:
Kitee: 93 €
Kajaani, Joensuu, Jyväskylä: 89 €
Iisalmi, Kuopio: 86 €

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- lounasbuffet
- teatterilippu

Huom! Nettivarauksen yhteydessä kysytään varausteknisistä syistä myös syntymäaikaa. Matkan toteutuminen edellyttää 30 henkilöä.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

Jyväskylä-Kuopio-Nilsiä


Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 9.00
Vaajakoski Vesmanninmäki 9.15
Lievestuore Shell piha 9.25
Hankasalmi Jari-Pekka piha 9.40
Suonenjoki Teboil piha 10.05
Kuopio Pitkälahti ABC piha 10.35
Kuopio linja-autoasema tilausajo 10.45

Kajaani-Iisalmi-Nilsiä


Kajaani matkakeskus tilausajolai 9.15
Mainua th 9.30
Sukeva Neste pys. 9.50
Iisalmi linja-autoasema 10.35

Kitee-Joensuu-Nilsiä


Kitee ABC piha 8.25
Tolosenmäki Neste piha 8.35
Onkamo th 8.50
Honkavaara Gulf pys. 9.00
Reijola ramppi 9.10
Joensuu linja-autoasema laituri 9.20
Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 9.25
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.