Kanavateatteri / Metsolat - Urjanlinna 1 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Laadukkaisiin tv-draamoihin pohjautuvien näytelmien sarja saa ensi kesänä jatkoa, kun 90-luvun huippusuosittu Metsolat valtaa Kanavateatterin kesäteatterimontun. Näytelmäksi tekstin on dramatisoinut tv-sarjaakin aikoinaan käsikirjoittanut, ja siinä näytellyt, Miisa Lindén. Ohjaajana toimii viime vuosien menestysnäytelmät Kanavateatteriin ohjannut Kirsi Sulonen.

Metsolat – Urjanlinna vie katsojat kauniiseen Kainuuseen, kuvitteelliseen Hoikan kylään, Urjanvaaran juurelle, jossa sekä Leppävaaran tilaa että Metsolan perhettä kohtaa isot muutokset. Leppävaaran vanha emäntä,  Annikin äiti, on kuollut ja perinnönjaossa Metsoloiden aikuisille lapsille jaetaan kaikille tontit. Perheen kuopus, aikoinaan olympialaisissa mitaleillekin hiihtänyt, Erkki Metsola päättää katkaista juoputtelukierteensä ja perustaa Urjanlinnan omalle tontilleen. Kun suunnitelmien kokoluokka valkenee Hoikan asukkaille, kateellisia ja vastaanpanijoita riittää. Etenkin naapuritilan Kari Kaukovaara päättää tehdä kaikkensa, ettei Metsola onnistu suunnitelmissaan. Eikä Erkin isä Antti Metsola ja äiti Annikkikaan suhtaudu suopeasti. Heille Urjanlinna tarkoittaisi lypsytilan alasajoa ja elukoista luopumista eikä ajatus miellytä alkuun laisinkaan. Samana tapahtumarikkaana kesänä myös rakkauskoukerot ja onnettomuudet koettelevat Metsoloiden sisaruskatraan välejä ja henkilökohtaista onnea.

Pohjolan Matkan kesäilta

Tule nauttimaan heinäkuisesta kesäillasta ja Metsolan perheen tarinasta Kuusan Kanavateatteriin keskiviikkona 3.7.2019 klo 17.30. 

Bussikuljetus seuraavilta reiteiltä:

Bussireitti 1 Bussireitti 2 Bussireitti 3 Bussireitti 4
15:00 Jämsä mh 15:30 Saarijärvi mh 15:00 Joutsa mh 15:30 Hankasalmi kk mh
15:15 Jämänkoski mh 16:15 Äänekoski mh          15:30 Leivonmäki (Teboil) 15:50 Hankasalmi as Salen pysäkki
15:40 Korpilahti mh 16:30 Suolahti mh 16:00 Toivakka (SEO) 16:15 Lievestuore keskustan pysäkki
15:55 Muurame (Shell) 17:00 Kuusa 16:30 Vaajakoski Vaajalan pysäkki 17:00 Kuusa
16:15 Jyväskylä Harjukatu tilausajolaituri   17:00 Kuusa  
16:45 Laukaa mh      
17:00 Kuusa      

Hinta
- 25 €/hlö Laukaa
- 30 €/hlö Jyväskylä, Äänekoski, Muurame, Vaajakoski, Suolahti
- 35 €/hlö Saarijärvi, Jämsä, Jämsänkoski, Korpilahti, Joutsa, Toivakka, Leivonmäki, Hankasalmi, Lievestuore

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- teatterilippu
- munkki ja kahvi ennen esitystä
- makkara ja mehu väliajalla

Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.