Kainuun Sanomat Savonlinnan oopperajuhlat 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Klo 08.00 lähtö Kajaanin linja-autoasemalta.

Klo 12.15 saapuminen Spa & Hotel Resort Järvisydämeen – Saimaan rannan kauneimpaan ja monipuolisimpaan matkailukeskukseen. Alueella on mm. elämyshotelli, huviloita sekä Suomen ainoa järvikylpylä. Täällä nautitaan runsas Piikatytön pitopöytä. Lounaan jälkeen matka jatkuu.

Klo 14.30 saapuminen Savonlinnaan ja majoittuminen hotelli Pietari Kylliäiseen, vain n. 600 metrin päässä Olavinlinnasta. Majoittumisen jälkeen omaa aikaa Savonlinnassa.

Klo 16.30 siirtyminen Olavinlinnaan ja klo 17.00 linnan opastettu kierros. Kierroksen jälkeen vielä omaa aikaa nauttia linnan ja oopperajuhlien tunnelmasta.

Klo 19.00 Johann Straussin ooppera "Lepakko" alkaa.

Johann Strauss suostui kuin suostuikin säveltämään operetin, kun taidemuodon keksijä Jacques Offenbach puhui hänet ympäri. Alun perin operetti pilkkasi vakavaa oopperaa, mutta pian siitä tuli oopperan kevytkenkäinen sisarpuoli, joka keskittyy elämän iloihin ja omituisiin ihmiskohtaloihin. Aviomies voi tosiaan erehtyä iskemään vaimonsa, kun oikein pannaan valssiksi. Lopulta kaikki tapaavat vankilassa, mutta se johtuu vain samppanjasta. ”Onnellinen on se, joka unohtaa”, on operetin suuri viisaus.

Lepakko on pyörinyt Wienissä ensi-illasta lähtien, ja Wienin Volksoper tuo mukanaan tyylikkäitä juhlapukuja ja kuplivaa samppanjan kaltaista lavajuomaa.

N. klo 22.00 oopperan jälkeen paluu hotellille (omatoimisesti) tai illanvietto valinnan mukaan.


2. matkapäivä 
Buffet-aamiainen hotellissa. Klo 09.30 lähtö Punkaharjulle.

Klo 10.00 tutustuminen Johanna Oraksen Taidekartanoon. Täällä ihastellaan upeita taideteoksia – paikalla myös taidemyymälä. 

Klo 11.30 matka jatkuu ja saapuminen Joensuuhun klo 13.30, jossa noutopöytälounas ravintola Eliaksessa. Samalla on mahdollisuus tutustua alakerrassa sijaitsevaan ortodoksiseen kulttuurikeskukseen (tietyt näyttelyt lisämaksusta).

Klo 18.30 kotona Kajaanissa.

Hinta
- 369 €/hlö Kainuun Sanomien kanta-asiakas/B-katsomon rivit 6-10
- 389 €/hlö muu lukija/B-katsomon rivit 6-10

- 395 €/hlö Kainuun Sanomien kanta-asiakas/B-katsomon rivit 11-17
- 415 €/hlö muu lukija/B-katsomon rivit 11-17

Hintaan sisältyy
bussimatkat ohjelman mukaan
- lounas noutopöydästä menomatkalla Spa & Hotel Resort Järvisydämessä
- Olavinlinnan opastettu kierros
- pääsylippu Lepakko-oopperaan valinnan mukaan
- yöpyminen Pietari Kylliäinen -hotellissa Savonlinnassa 2-hengen huoneessa
- aamiainen hotellissa
- käynti Punkaharjulla Johanna Oraksen Taidekartanolla
- lounas ravintola Eliaksessa Joensuussa
- Kirsi Kilpeläisen matkanjohtajapalvelut

Lisämaksusta
- yhden hengen huone 67 €/hlö

Muuta huomoitavaa
Sitovat ilmoittautumiset 28.2.2019 mennessä. Johtuen Savonlinnan oopperalippujen peruutusehdoista matkaa ei voi peruuttaa kuluitta 28.2.2019 jälkeen, vaan peruutuskulut ovat matkanjärjestäjän puolelta 100 %. Kehotammekin asiakkaitamme ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Pietari Kylliäinen

Hotelli Pietari Kylliäinen
Olavinkatu 15, 57130, Savonlinna
+358 405 180 693

Hotelli Pietari Kylliäinen sijaitsee pääkadun varrella lähellä Olavinlinnaa. Hotellissa on kodikas ruokaravintola sekä keilahalli. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet. Kaikki huoneet ovat perusvarusteltuja, ilmastoituja ja savuttomia sekä niissä on langaton internetyhteys.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.