Kainuun Sanomat Kuhmon kamarimusiikki 1 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Sunnuntai 15.7.2018

Klo 09.00 lähtö Kajaanin linja-autoasemalta.

Klo 09.40 lähtö Sotkamon linja-autoasemalta.

Klo 10.30 perillä Kuhmossa.

Klo 11.00 alkaa ensimmäinen konsertti ”Mirroirs” Kontion koululla. Luvassa Maurice Ravelin ja Claude Debussyn teoksia. Tämä on samalla Kainuun Sanomien ystäväkonsertti. 

Klo 13.30 herkullinen lounas hotelli Kalevalan noutopöydästä (runsas salaattipöytä, karjalanpaistia, perunasosetta, punajuuria ja maustekurkkuja, tummaa ja vaaleaa leipää, jäävettä, täytekakkua, kahvia/teetä ja mehua).

Klo 15.00 alkaa toinen konsertti ”Spiegel” Kuhmon kirkossa. Täällä kuullaan mm. Johannes Brahmsin ja Robert Schumannin sävellyksiä.

Klo 16.00 konsertin päätyttyä lähtö kotimatkalle.

Hinta
- 122 €/hlö Kainuun Sanomien kanta-asiakas
- 132 €/hlö muu lukija

Hintaan sisältyy
- bussimatkat 
- pääsylippu Kuhmon Kamarimusiikin klo 11.00 konserttiin
- noutopöytälounas hotelli Kalevalassa
- pääsylippu Kuhmon Kamarimusiikin klo 15.00 konserttiin
- Kirsi Kilpeläisen matkanjohtajapalvelut

Ilmoittautumiset 30.6.2018 mennessä. Varaudu kertomaan kanta-asiakaskorttisi numero.

Katso lisätiedot Kuhmon konserteista www.kuhmofestival.fi

Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.