Järviradio - Taide-elämyksiä ja Ähtärin pandat 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Alajärvelle, jossa tutustutaan Nelimarkka-museossa esillä olevaan japanilaisen taiteen näyttelyyn. Taiteilija-professori Eero Nelimarkan rakennuttama ja hänen ystävänsä, arkkitehti Hilding Ekelundin suunnittelema museo avattiin vuonna 1964. WA-näyttelyn teoksissa näkyy japanilainen kulttuuri, sen mielenrauha, harmonia, toisten kunnioitus ja auttaminen, joihin myös näyttelyn nimi, Japania aiemmin tarkoittanut merkki WA -viittaa. Näyttelyn nimi tarkoittaa myös japanilaista kulttuuria ja ajatusmaailmaa, mielenrauhaa, harmoniaa ja toisten kunnioittamista sekä auttamista. Esillä on eri tekniikoin toteutettuja maalauksia ja veistoksia sekä perinteisiä japanilaisia tekniikoita puupiirroksista kimono- ja paperitaiteeseen sekä kalligrafiaan. Näyttelyyn tutustumisen jälkeen päästään tutustumaan Järviradion toimitukseen ja sen toimintaan.

Matka jatkuu Lappajärvelle, jossa vieraillaan Tapio Aution ateljeessa. Ainutlaatuisuutta, mystiikkaa ja henkisyyttä huokuvat kivimaalaukset, betonipatsaat ja kiviset rakennukset muodostavat yhdessä satojen neliöiden henkeäsalpaavan kokonaisuuden. Taiteilijan omin käsin rakentama kirkko puhuttelee monin tavoin kävijöitä. Kirkon tarkoituksena on pysäyttää ihminen hetkeksi kuuntelemaan itseään. Pyhäkön arvokkain teos on alttarikivi, johon luonto itse on muovannut ristinmerkin. Ateljeesta jatketaan matkaa Lappajärvelle, jossa majoitus Hotelli Kivitippu. Illalla mahdollisuus nauttia sauna- ja allasosastosta klo 20.00 saakka.

2. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Bussimatka Ähtäriin (n. 100 km). Ähtäri Zoossa voit ihastella lukemattomia eläimiä ilveksistä lumileopardiin, unohtamatta tietenkään Kiinasta saapuneita pandoja. Puistokierroksella voi nauttia kahvion tarjonnasta ja kierroksen päätteeksi ruokaa ja virvokkeita tarjoavat esimerkiksi Pandatalon ravintola sekä Hotelli Mesikämmen. Päivän päätteeksi bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
- majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiainen hotellissa
- sisäänpääsy Ateljee Tapio Autio
- sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö
- Ähtäri Zoo sisäänpääsy (Pandatalo, eläinpuisto ja kotieläintila)

Lisämaksusta
- yhden hengen huone

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Kivitippu

Hotelli Kivitippu
Nykäläntie 137 62600, Lappajärvi
+358 6 561 5000

Hotelli Kivitippu sijaitsee Euroopan suurimman kraaterijärven, Lappajärven, rannalla. Hotellissa ravintola, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Savuton kahden hengen huone, jossa suihku/wc.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BU1: Kuopio-Jyväskylä-Alajärvi


Kuopio ABC Pitkälahti piha 7.20
Suonenjoki matkahuolto 8.00
Hankasalmi Jari-Pekka piha 8.30
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 9.45

BU2: Helsinki-Tampere-Alajärvi


Helsinki Mikonkatu turistipys. 7.00
Nurmijärvi St1 Myllykukko piha 7.45
Hyvinkää ABC piha 8.00
Riihimäki ABC piha 8.15
Hämeenlinna Wetterhoffin tilausa 8.45
Toijala ABC piha 10.00
Lempäälä Ideapark pikav.pys. 10.30
Tampere linja-autoasema 11.00
Ylöjärvi kauppakeskuksen pikav.p 11.30
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.