Haikon Kevätkimara 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus ihastuttavaan Haikon Kartanoon, jossa majoittuminen kylpylähotellin huoneisiin. Haikon Kartanossa jatketaan edellisvuonna aloitettua kevätmarkkinoiden tapahtumaa uudistetulla konseptilla ja uudella tapahtuman nimellä. Haikon Kevätkimara kutsuu kävijöitä viihtyisään, ohjelmalliseen kesän aloitukseen. Saapumispäivän iltana kävijät pääsevät nauttimaan tarinallisesta "Sellaista elämä on" -musiikki-iltamasta. Konsertti järjestetään Villassa. Esiintyjinä ovat Seppo Hovi ja Hannu Lehtonen, jotka esittävät suomalaisten suosikkeja, kuten Olavi Virtaa, Unto Monosta, Baddingia, Junnu Vainiota jne. Konsertin jälkeen buffet-päivällinen klo 19.00. Päivällisen jälkeen vapaata illanviettoa. Hotellin kylpyläosasto ja saunat ovat avoinna klo 21.00 saakka. Hyvän Olon saunat ja altaat tarjoavat rentoutusta aikuiseen makuun. Saunapolulla koet perinteiset saunat sekä infrapunasaunan, aromisaunan ja höyrysaunan. Anna poreiden rentouttaa, kokeile kylmäkaivon tai kuuma-altaan virkistävää vettä!

2. matkapäivä
Aamiainen Kartanossa klo 7.30 alkaen. Kylpylä aukeaa klo 8.00, joten ehdit nauttia rentouttavasta kylpyläkäynnistä myös aamulla. Haikon Kevätkimara jatkuu messujen merkeissä klo 10.00 ja jatkuu aina klo 16.00 saakka. Huoneiden luovutus ennen messujen alkua, jolloin matkatavarat voi siirtää päivän ajaksi bussiin. Messujen teemana Hyvinvointi, kauneus, puutarha ja ruoka. Ohjelmassa on luentoja, puutarhakierroksia, liikuntatunteja, työpajoja, arpajaiset. Tarkempi messuohjelma vahvistuu kevään aikana, jolloin se päivitetään myös matkaohjelmaan. Messupäivän jälkeen liittymäkuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetus Porvooseen
- majoitus Hotelli Haikon Kartanossa (kylpylähotellin puolella)
- Sellaista elämä on -musiikki-iltama Villassa
- buffetpäivällinen Haikossa
- Kevätkimaran sisäänpääsy ohjelmineen
- kartanoaamiainen Haikossa
- sisäänpääsy kylpylään

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano & Spa
Haikkoontie 114, 06400 Porvoo
+358 19 576 01

Hotelli Haikon Kartano - suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Tietoja

Huoneita 223

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BU5P: Iisalmi-Kuopio-Jyväskylä-Lahti-Porvoo


Iisalmi linja-autoasema 5.00
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 5.30
Alapitkä pikav.pys. 5.50
Siilinjärvi linja-autoasema 6.05
Vuorela ramppi 6.15
Kuopio linja-autoasema tilausajo 6.25
Pitkälahti ABC piha 6.40
Suonenjoki Teboil piha 7.15
Koskelon Matkailukeskus piha 7.25
Hankasalmi Jari-Pekka piha 8.25
Vaajakoski ABC piha 8.55
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 9.10
Keljonkangas ABC piha 9.20
Muurame Shell piha 9.25
Korpilahti linja-autoasema 9.35
Jämsänkoski linja-autoasema 10.00
Jämsä linja-autoasema 10.15
Kuhmoinen Neste piha 10.35
Padasjoki ABC piha 11.30
Vääksy vanha tori 11.55
Lahti Matkakeskuksen tilausajopy 12.30
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.