Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlat 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Vuosnaisiin, josta matkataan kauniissa saaristomaisemissa kohti Åvaa. Opas on ryhmää vastassa ja heti Åvaan saapumisen jälkeen tehdään 1,5h opastettu kierros. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelli Gullvivaniin. Klo 19.15 buffet-päivällinen hotelllissa. Illalla voi tutustua omatoimisesti hotellin ympäristöön tai rentoutua huoneessa matkapäivän jälkeen. Voitpa vaikka pelata erän minigolfia matkakavereiden kesken!

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa, jonka jäkeen huoneiden luovutus ja lähtö saaristolautalla kohti Hummelvikiä. Opas on ryhmää vastassa ja tehdään viiden tunnin opastettu kierros, joka vie Vårdön kauniiden siltamaisemien kautta ohi Bomarsundin linnan raunioiden. Kierroksella nähdään myös Kastelholman alue. Klo 12.30 lounas ravintola Smakbyssä. Tämä ravintola sijaitsee aivan Kastelholman kupeessa ja sen omistaa Mikael Björklund, joka on yksi tunnetuimmista pohjoismaisista kokeista. Smakbyssä majailee sopuisasti saman katon alla ravintola, puoti ja tislaamo. Maittavan lounaan jälkeen jatketaan matkaa Finströmin kauniiden maisemine kautta kohti Maarianhaminaa. Klo 15.30 jälkeen majoittuminen Strandnäsin hotelliin. Hotelli sijaitsee noin kilometrin Maarianhaminan pohjoispuolella. Iltapäivä ja ilta aikaa hotellilla.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellilla. Klo 10.00 lähtö oppaan johdolla päivän ohjelmaan, jonka teemana on Sadonkorjuujuhlat. Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlat ovat huippuhetki ahvenanmaalaisten syksyssä ja sadonkorjuujuhlat toimivat paikallisen ruokakulttuurin moottorina ja sykkivänä sydämenä. Sadonkorjuujuhlilla päästään maistelemaan upeita makuja kauden sadon ja lähiruoan merkeissä. Sadonkorjuujuhla on upea elämys, jossa yhdistyvät maanviljely, ruoantuotanto ja paikallinen ruoka- ja käsityökulttuuri. Sadonkorjuujuhlien aikaan Ahvenanmaa avaa ovensa tunnelmallisille tiloille ja matkailijoilla on tilaisuus nauttia herkullisista, paikallisista ruokalajeista. Noin klo 17.00 palataan takaisin hotellille. Ilta aikaa hotellilla rentoutuen ja päivän tunnelmia muistellen.

4. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Vapaata ajanviettoa noin klo 13 saakka, jonka jälkeen siirtyminen satamaan ja klo 14.25 laivamatka Maarianhaminasta Turkuun Viking Gracella. Viking Gracella voit nauttia ravintoloiden tarjonnasta, ihailla kauniita maisemia ja tehdä vielä viime hetken ostoksia. Saapuminen Turkuun klo 19.50, jonka jälkeen liittymäkuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetus matkaohjelman mukaisilta lähtöpaikkakunnilta
- saaristolautat matkaohjelman mukaisesti
- majoitukset Ahvenanmaalla; 1. yö hotelli Gullvivan ja 2.-3.yö yö hotelli Strandnäs
- opastetut kierrokset: 1,5 tunnin kierros 1.matkapäivänä, 5 tunnin kierros 2. matkapäivänä 
- 7 tunnin ohjelma 3.matkapäivänä Sadonkorjuujuhlat-teeman mukaan (tarkempi ohjelma vahvistuu kesäkuussa)
- matkaohjelman mukaiset käyntikohteet
- päivällinen 1. ja 2. matkapäivän iltana
- laivamatka Maarianhamina - Turku B-hytissä
 

Lisämaksusta
- yhden hengen huone (H1-lisämaksu 101 €)
- ateriat Viking Gracella

Saaristolauttojen aikataulut sitoumuksetta.

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Gullvivan **

Hotelli Gullvivan
Björnholma, Brändö
+358 18 56350

Hotelli Gullvivan sijaitsee niemen kärjessä, aivan päätien varrella Ahvenanmaan koillisessa saaristossa sijaitsevassa Brändön kunnassa. Hotellissa on 16 huonetta / 44 vuodepaikkaa (4:ssä huoneessa myös keittokomero). Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Merinäköala jokaisesta huoneesta. Hotellihuoneet ja ravintola ovat savuttomia.

Tietoja

Strandnäs Hotell

Strandnäs Hotell
Godbyvägen 21 B 22100, Maarianhamina
+358 18 21 511

Strandnäs Hotell sijaitsee muutaman minuutin auto- tai pyöräilymatkan päässä Maarianhaminan keskustasta. Huoneissa oma tv ja kylpyhuone. Hotellissa päivittäin tarjoiltava aamiaisen voi nauttia aamiaishuoneessa, kirjastossa tai terassilla.

Tietoja

Varustelu

Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Viking Grace/Maarianhamina-Turku

Laivan tiedot

Itämeren upein, ympäristöystävällisin ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana päivittäin Turusta Tukholmaan. Aluksen suunnittelussa on korostettu ympäristöä säästäviä ratkaisuja sekä matkustamisen mukavuutta ja elämyksellisyyttä.

Viking Grace/Maarianhamina-Turku

Paluuaikataulu

Maarianhamina Lähtöaika 14:25
Turku Saapumisaika 19:50

Tekniset tiedot

Valmistumisvuosi 2013
Rakentaja STX Turku
Pituus 218 m
Leveys 31,8 m
Nopeus 22 solmua
Matkustajia 2800
Hyttipaikkoja 2876

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5T: Kuopio-Jyväskylä-Tampere-Turku


Kuopio linja-autoasema tilausajo 7.20
Kuopio Pitkälahti ABC piha 7.30
Suonenjoki Teboil piha 8.00
Hankasalmi Jari-Pekka piha 8.25
Lievestuore Shell piha 8.40
Vaajakoski Vesmanninmäki 8.50
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 9.20
Muurame Shell piha 9.30
Korpilahti linja-autoasema 9.40
Jämsä linja-autoasema 10.10
Orivesi ABC Oritupa 11.30
Ruutana Shell pikav.pys. 11.40
Tampere linja-autoasema 12.00
Humppila Lasitorni 13.05
Loimaa linja-autoasema 13.30
Satama 16.00
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Lisämaksusta laivaruokailut 

Ennakkoon ostetut ateriat Viking Grace Aikuinen Nuori 12-17 v. Lapsi 6-11 v.
Viking Buffet meriaamiainen 11 € 7,50 € 4 €
Viking Buffet lounas 24 € 13 € 7 €
Viking Buffet illallinen 33 € 13 € 7 €

Alle 6-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi Viking Buffetissa ja meriaamiaisella. Ateriajuomat sisältyvät hintoihin. 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.