Kalastajan Kanava messumatka Sportfiskemässan Jönköping 3 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle 2 tuntia ennen koneen lähtöaikaa (klo 9.50). Lähtöselvitys ja turvatarkastus omatoimisesti ja kokoontuminen lähtöportilla. Finnairin reittilento Helsingistä lähtee klo 11.50 ja saapuu Göterborgiin klo 12.15 (paikallista aikaa). Bussikuljetus Jönköpingiin ja pikainen majoittuminen hotelliin. Bussikuljetus Sportfiskemässanille lähtee hotellista klo 15.00. Aikaa messuilla kiertelyyn koko iltapäivä ja paluukuljetus hotellille lähtee klo 18.00. Yhteinen ateria hotellin ravintolassa klo 19.00.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa omaan tahtiin. Bussikuljetus messuille lähtee hotellista klo 10.00 ja koko päivä aikaa kierrellä messuilla ja paluukuljetus hotelliin lähtee klo 18.00. Illalla vapaa-aikaa Jönköpingin keskustassa.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa omaan tahtiin. Mahdollisuus piipahtaa vielä messuilla omatoimisesti. Hotellihuoneiden luovutus klo 12.00 ja bussikuljetus Göteborgin lentoasemalle lähtee hotellista klo 13.15. Finnairin reittilento Helsinkiin lähtee klo 17.05 ja saapuu perille klo 19.25.

Hintaan sisältyy
- Finnairin reittilento Helsinki-Göteborg-Helsinki
- bussikuljetus Göteborg lentoasema-Jönköping hotelli-Göteborg lentoasema
- majoitus kahden hengen huoneissa, 2 yötä
- perjantai-iltana ateria hotellissa
- aamiainen hotellissa
- perjantaina ja lauantaina kuljetus hotelli-Elmia messukeskus-hotelli
- 3 päivän sisäänpääsylippu Sportfiske-messuille

Lisämaksusta
- yhden hengen huone 100 €/hlö
- matkaohjelman ulkopuoliset retket, ateriat ja ohjelma

Huom!
Ruotsiin matkustavan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä.

Kalastajan Kanava on kalastuksen harrastajien oma media, jonka kautta voi seurata kalastusuutisia, dokumentteja, faktoja ja vinkkejä välineistä, kalastustekniikoista, näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä tarinoita kalastuksen harrastajista. Kalastajan Kanavan tavoitteena on edistää suomalaisten intoa kalastaa ja suoda onnistumisia kukin omaan kalastusharrastukseen, parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista. Kalastajan Kanavaa voi seurata Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä ja Instagramissa sekä kalastajankanava.fi -nettisivuilla sekä Nelosen Median Suplassa Kalastajan Radion podcasteina.

 

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

1. Soveltamisala
Pohjolan Matkan järjestämiin kaupunkilomamatkoihin sovelletaan oheisia erityisehtoja, sekä lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkojen erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, matkojen erityisluonteesta johtuvien matkaohjelmaehtojen ja matkakohteiden erityisolojen vuoksi sovellamme yleisten matkapakettiehtojen kohdista 4.1.-4.3. sekä 7. poikkeavia peruutus-, muutos- ja luovutusehtoja; matkan peruutuksen, muutoksen tai luovutuksen syystä riippumatta. Varattua ja maksettua matkaa ei yleensä voi peruuttaa, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kuluitta.

2. Ilmoittautuminen ja maksut
Matkan varaus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun 150 €/henkilö, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta. Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy Matkapakettiehdot sekä Pohjolan Matkan erityisehtoihin sisältyvät määräykset, jotka Pohjolan Matka saattaa hänen tietoonsa matkan vahvistamisen yhteydessä. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 25.2.2019.

3. Hinnat
Matkanjärjestäjällä on kuljetusmuodon erityisluonteen vuoksi (YME8) oikeus korottaa hintojaan sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli näissä viranomaisen vahvistamissa lentohinnoissa tapahtuu korotuksia. Valuuttakurssien muutoksista johtuva mahdollinen erotus matkan hintaan hinnoitellaan 6 vkoa ennen lähtöpäivää.

4. Matkaliput ja vahvistus
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet ovat niin kuin ne ovat passissa, ja lähtöpäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Matkaliput postitamme noin 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

5. Nimenmuutokset ja peruutukset
Yleisistä matkapakettiehdoista poiketen noudatetaan seuraavia ehtoja:
Jo aloitettuun matkaan ei voi tehdä muutoksia. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa seuraavin ehdoin:
- viimeistään 25.2.19, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö
- myöhemmin kuin 25.2.19, mutta viimeistään 14.3.19 peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin peruutuskulut ovat 100 % matkan hinnasta
- lipunkirjoituksen jälkeen perimme mahdollisissa nimenmuutostapauksissa toimistokuluina 100 €/henkilö
Lisäksi perimme myöhäisestä muutoksesta/peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut, jotka palveluntuottaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli, matkanjärjestäjältä perii.
- peruutuksen yhteydessä perimme aina lisäksi etukäteen tilatuista ja vahvistetuista lisäpalveluista aiheutuneet kustannukset (esim. konsertti-, teatteri- ja pääsyliput).

Kehotamme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan erityisesti peruutus-, muutos- ja luovutusturvaehtokohdat, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.

6. Muutokset
Pohjolan Matka ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

7. Virhe ja virheilmoitus
Matkustaja ei saa vedota virheeseen matkan jälkeen, ellei hän ilmoita virheestä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.  Ellei virheen välitön korjaaminen ole tarpeen, matkustajan on asetettava kohtuullinen aika virheen korjaamiselle. Kohtuullista aikaa arvioitaessa tulee ottaa huomioon matkan kesto, kohde ja muut matkan luonteeseen liittyvät seikat.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 30 matkustajaa. Asiasta ilmoitetaan 18.1.2019 mennessä.

Nämä erityisehdot ovat voimassa toistaiseksi tai kunnes uudet erityisehdot julkaistaan.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotel Savoy

Hotel Savoy
Brunnsgatan 13-15 55317, Jönköping

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellissa 90 huonetta, ravintola, baari sekä kuntosali. Kahden hengen huoneissa suihku/wc.

Tietoja

Varustelu

Hissi Kyllä
Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.