Hyvää oloa mielelle ja keholle Haikossa 3 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussikuljetus ihastuttavaan Haikon Kartanoon, jossa majoittuminen kylpylähotellin huoneisiin. Nauti Haikon Kartanon upeasta ympäristöstä sekä hotellin kylpyläosastosta. Hyvän Olon saunat ja altaat tarjoavat rentoutusta aikuiseen makuun. Saunapolulla koet perinteiset saunat sekä infrapunasaunan, aromisaunan ja höyrysaunan. Anna poreiden rentouttaa, kokeile kylmäkaivon tai kuuma-altaan virkistävää vettä! Illallinen hotellissa klo 19.00.

2. matkapäivä
Aamiainen Kartanossa. Päivän aikana kuullaan Keho ja stressinhallinta -luento, kokeillaan kuinka rentoutuminen onnistuu kartanoa ympäröivässä metsässä sekä testataan joogasta tuttuja liikkeitä samalla, kun kädessä on lasi kuohuvaa. Aikaa jää myös nauttia kylpylän palveluista. Illallinen klo 18.00.

3. matkapäivä
Aamiainen Kartanossa. Kylpylä aukeaa klo 8.00, joten ehdit nauttia rentouttavasta kylpyläkäynnistä myös aamulla. Huoneiden luovutus klo 12.00. Bussimatka lähtöpaikkakunnille.


Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetus Porvooseen
- majoitus Hotelli Haikon Kartanossa (kylpylähotellin puolella)
- buffetillalliset Haikossa
- kartanoaamiainen Haikossa
- Keho ja stressinhallinta -luento 60 min
- Ikimetsän rentoutus 60 min
- Skumppajooga 60 min
- sisäänpääsy kylpylään

Muuta huomioitavaa
Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Muilla tavoilla varattaessa matkan varausmaksut määräytyvät seuraavasti:

- jos matkan hinta on alle 100 €, varausmaksu on 20 €
- jos matkan hinta on 100 € - 199 €, varausmaksu on 40 €
- jos matkan hinta on 200 € - 499 €, varausmaksu on 90 €
- jos matkan hinta on 500 € - 999 €, varausmaksu on 200 €
- jos matkan hinta on yli 1 000 €, varausmaksu on 300 €

Varausmaksuna voidaan myös periä yllä olevista poikkeavia summia, jos matkan hintaan sisältyy ennakkoon ostettavia palveluja, joiden arvo on suurempi kuin yllä mainittu varausmaksu. Varausmaksun eräpäivä on viikko varauspäivästä. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua, internet-varauksissa 28 vrk. 

Matkapaketin toteutuminen vaatii vähintään 25 matkustajaa. Matkanjärjestäjä voi peruuttaa yli kuusi päivää kestävät matkat 20 päivää ennen matkan alkamista, kahdesta kuuteen päivään kestävät matkat 7 päivää ennen matkan alkamista ja alle kaksi päivää kestävät matkat 48 tuntia ennen matkan alkamista (matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 14 §:n 1 momentti).

Matkustajalla on oikeus perua matka, mutta hänen peruuttaessa sopimuksen ennen matkapaketin alkamista, matkanjärjestäjä saa periä matkustajalta matkapalveluyhdistelmistä annetun lain 15 §:n 2 ja 3 momentin mukaisesti määritellyn asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano & Spa
Haikkoontie 114, 06400 Porvoo
+358 19 576 01

Hotelli Haikon Kartano - suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Tietoja

Huoneita 223

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

BUJP: Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Porvoo


Joensuu Kirkkokatu Taidemuseo ma 6.35
Joensuu linja-autoasema laituri 6.40
Reijola ramppi 6.50
Honkavaara Gulf pys. 7.00
Onkamo th 7.10
Tolosenmäki Neste piha 7.25
Kitee ABC piha 7.35
Puhos th. VT6 pys. 7.45
Kesälahti Pivanka piha 8.05
Saari SEO piha 8.20
Särkisalmi ABC piha 8.30
Parikkala rautatieasema 8.40
Simpele Teboil piha 9.00
Rautjärvi Pirholan th 9.15
Imatra Vuoksenniska SEO piha 9.25
Imatra keskusliikenneasema 9.35
Joutseno linja-autoasema 9.55
Lappeenranta ABC Viipurinportti 10.40
Lappeenranta Peltolan koulu 10.55
Sammonlahti pikav.pys. 11.05
Taavetti Satun Makiat piha 11.25
Utti ABC piha 11.50
Kouvola linja-autoasema 12.05
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 12.20
Elimäki Alppiruusu pys. 12.45
Pukaron Paroni piha 12.55
Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.