Patikointia Sound of Musicin maisemissa 6 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Lento Müncheniin lähtee Helsingistä klo 8.00 ja saapuu perille paikallista aikaa klo 9.35. Bussikuljetus Salzburgiin. Teemme Salzburgissa kävelykierroksen, jossa näemme mm. Schloss Mirabell -linnan upean puutarhan, Salzburgin tuomiokirkon, Festspielhaus-konserttitalon, arkkipiispan palatsin sekä lukuisia barokkiaikaisia kirkkoja ja aukioita. Liikumme myös Getreidegasse ostos- ja kävelykadulla, jonka varrella olevassa talossa Mozart syntyi vuonna 1756. Kierroksen jälkeen vapaata aikaa omatoimiseen lounaaseen.

Matkamme jatkuu kohti upeaa Salzkammergut-järvialuetta. Wolfgangsee järven rannalla olevassa St.Gilgenin kylässä on syntynyt Mozartin äiti, Anna Maria Pertl. Kyseisen järven mukaan Mozart on saanut yhden etunimistään. Majoitus Aberseen kylässä sijaitsevaan Seehotel Huberiin. Illallinen hotellissa.

2. matkapäivä 
Aamiainen hotellissa. Päivän reitti kulkee upeissa maisemissa Wofgangsee-järven rannalla kohti Stoblia. Ohitamme Bürgelstein kallioseinämän ja jatkamme vielä St.Wolfgangin viehättävään kylään. Halukkaat voivat nousta hammasratasjunalla ylös Schafberg-vuorelle 1780 m korkeuteen (lisämaksusta). Päivän patikointiosuus on n. 11 km. Palaamme lautalla hotellille. Illallinen hotellissa. 

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Matkaamme bussilla läheiseen Bad Ischlin kylpyläkaupunkiin, jossa keisariperhe vietti kesälomiaan. Aikaa omatoimiseen kahvitteluun; esim. Hovin Konditoria Zauner tarjoaa ihania leivoskakkuja. Kävelemme viehättävän Bad Ischelin halki hissiasemalle ja nousemme hissillä ylös Katrin vuorelle n. 1400 m korkeuteen. Vuorleta upea näkymä ympärillä oleville vuorille ja järville. Patikoimme kapeaa polkua pitkin vuoren harjalla kulkevaa reittiä pitkin kohti 1600 m korkeudessa sijaitsevaa Elferkogel huippua. Päivän patikointiosuus n. 10 km. Reitti on kivikkoinen ja vaatii tasapainoa sekä hyvät vaelluskengät. On myös mahdollista kävellä helpompaa reittiä tai odotella hissiaseman ravintolassa. Illallinen hotellissa.

4. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Patikoimme St. Wolfgangin kylästä Falkenstein-kukkulalle ja pyhiinvaellusreitille metsässä kulkevaa hiekkatietä pitkin. Matkan varrella lukuisia viehättäviä kappeleita ja upea näkymä Wolfgang-järvelle. Pidämme tauon Fürnberg kylän ravintolassa ja kauniissa maisemissa jatkamme vielä järven rantaa pitkin kulkevaa hiekkatietä St. Gilgenin kylään. Näemme kylän kirkon ja muita viehättäviä vanhoja taloja. Palaamme laivalla takaisin St.Wolfgangin kylään ja hotellille. Päivän patikointiosuus n. 10 km. Illallinen hotellissa.

5. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Matkaamme vellusbussilla ylös Postalm-alppiniityille ja patikoimme upeissa maisemissa, ihastellen järvi- ja vuorimaisemia. Kierrämme ylhäällä alppiniityillä n. 8 km lenkin, jonka varrella useita alppimajoja. Reitin korkein kohta on n. 1550 m. Illallinen hotellissa.

6. matkapäivä
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen bussikuljetus Müncheniin. Matkalla näemme mm. Baijerin Kansallisteatterin, Virtualienmarkt-torin, Frauenkirche-tuomiokirkon sekä Pyhän Pietarin kirkon ja tornin. Marienplatz-aukiolla ihastelemme Kaupungintalon kellotornia ja sen viehättäviä hahmoja. Vapaa-aikaa kierrellä keskustan kaduilla ja tehdä ostoksia. Lento Helsinkiin lähtee paikallista aikaa klo 18.50 ja saapuu perille klo 22.15. 

Hintaan sisältyy
- lentomatkat Helsinki-München meno-paluu Finnairin reittilennoilla
- 1 matkalaukku max 23 kg + käsimatkatavaraa 1 laukku max 8 kg
- lentokenttäkuljetukset
- majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiaiset hotellissa
- illalliset hotellissa
- ohjelmassa mainitut opastetut patikoinnit
- suomenkielisen asiantuntijaopas Kirsi Hytösen palvelut alkaen Münchenistä ja päättyen Müncheniin


Lentoaikataulu (sitoumuksetta)

To 11.6.2020
- Helsinki-MünchenAY1401 08.00-09.35
Ti 16.6.2020
- Müncen-Helsinki AY1406 18.50-22.15

Kysy liittymälentoja muilta kentiltä!

Muuta huomioitavaa:
1. Soveltamisala
Pohjolan Matkan järjestämiin kaupunkilomamatkoihin sovelletaan oheisia erityisehtoja, sekä lisäksi Yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkojen erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, matkojen erityisluonteesta johtuvien matkaohjelmaehtojen ja matkakohteiden erityisolojen vuoksi sovellamme yleisten matkapakettiehtojen kohdista 4.1.-4.3. sekä 7. poikkeavia peruutus-, muutos- ja luovutusehtoja; matkan peruutuksen, muutoksen tai luovutuksen syystä riippumatta. Varattua ja maksettua matkaa ei yleensä voi peruuttaa, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kuluitta.

2. Ilmoittautuminen ja maksut
Matkan varaus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun 350 €/henkilö, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta. Internet-varauksissa matkan hinta suoritetaan yhdellä laskulla. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy Matkapakettiehdot sekä Pohjolan Matkan erityisehtoihin sisältyvät määräykset, jotka Pohjolan Matka saattaa hänen tietoonsa matkan vahvistamisen yhteydessä. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vrk ennen matkan alkua, 11.5.2019 mennessä.

3. Hinnat
Matkanjärjestäjällä on kuljetusmuodon erityisluonteen vuoksi (YME8) oikeus korottaa hintojaan sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli näissä viranomaisen vahvistamissa lentohinnoissa tapahtuu korotuksia. Valuuttakurssien muutoksista johtuva mahdollinen erotus matkan hintaan hinnoitellaan 6 vkoa ennen lähtöpäivää.

4. Matkaliput ja vahvistus
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet ovat niin kuin ne ovat passissa, ja lähtöpäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Matkaliput postitamme noin 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

5. Nimenmuutokset ja peruutukset
Yleisistä matkapakettiehdoista poiketen noudatetaan seuraavia ehtoja:
Jo aloitettuun matkaan ei voi tehdä muutoksia. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa seuraavin ehdoin:
- viimeistään 11.03.20, peruutuskulut ovat 350 €/henkilö
- myöhemmin kuin 11.03., mutta viimeistään 11.5.20, peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin peruutuskulut ovat 95 % matkan hinnasta
- lipunkirjoituksen jälkeen perimme mahdollisissa nimenmuutostapauksissa toimistokuluina 100 €/henkilö
- Lisäksi perimme myöhäisestä muutoksesta/peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut, jotka palveluntuottaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli, matkanjärjestäjältä perii.
- peruutuksen yhteydessä perimme aina lisäksi etukäteen tilatuista ja vahvistetuista lisäpalveluista aiheutuneet kustannukset (esim. konsertti- tai teatteriliput).

Kehotamme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan erityisesti peruutus-, muutos- ja luovutusturvaehtokohdat, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.

6. Muutokset
Pohjolan Matka ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

7. Virhe ja virheilmoitus
Matkustaja ei saa vedota virheeseen matkan jälkeen, ellei hän ilmoita virheestä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.  Ellei virheen välitön korjaaminen ole tarpeen, matkustajan on asetettava kohtuullinen aika virheen korjaamiselle. Kohtuullista aikaa arvioitaessa tulee ottaa huomioon matkan kesto, kohde ja muut matkan luonteeseen liittyvät seikat.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 25 matkustajaa. Asiasta ilmoitetaan 11.3.20 mennessä. Nämä erityisehdot ovat voimassa toistaiseksi tai kunnes uudet erityisehdot julkaistaan.

Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme.

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Seehotel Huber ****

Seehotel Huber
Seestraße 105, Abersee

Aberseen kylässä, Wolfgangsee-järven rannalla sijaitseva hotelli. Hotellissa viehättävä ravintola ja pieni baari, kaunis puutarha sekä oma uimaranta. Huoneissa suihku, WC, puhelin, hiustenkuivaaja, TV, parveke.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on hankkinut lainsäädännössä suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä/yrityksistä tulee maksukyvytön/maksukyvyttömiä. 

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.