Mikä on ryhmämatka?

Ryhmämatkalla Pohjolan Matkassa

Ryhmämatka on antoisa tapa kokea uutta ja tutustua porukalla erilaisiin matkakohteisiin. Pohjolan Matka on täyden palvelun ryhmämatkajärjestäjä, jonka osaavissa käsissä hoituvat matkat sekä koti-Suomeen että maailmalle.

Ryhmämatkojen tyyppejä on niin monta kuin ryhmiäkin, mutta kiteytetysti ryhmämatkan voisi määritellä näin: Ryhmä matkalla olevia ihmisiä, joita yhdistää esimerkiksi harrastus, työ, elämäntilanne tai kiinnostuksen kohde. Ryhmämatkalaisilla on sama matkakohde ja -ohjelma.

Hoidamme matkan organisoinnin suunnittelusta kuljetuksiin ja majoituksista oheisohjelmiin – ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ryhmän yhteyshenkilönä tarvitset matkajärjestelyihin liittyen vain yhden numeron, Pohjolan Matkan yhteyshenkilön, jonka kautta onnistuvat kaikki matkajärjestelyt.

Käsissämme hoituvat niin kymmenen hengen kuin useiden satojen henkilöiden ryhmämatkat maalla, merellä, ilmassa tai raiteilla. Kun ryhmäsi matka on hyvin organisoitu, voitat aikaa, rahaa ja ennen kaikkea vaivaa.

Toimiva palveluketju alusta loppuun

Luotettavuus on asia, jota ei matkajärjestelyissä voi liikaa korostaa. Pohjolan Matka on pitkän linjan toimija, jolla on oma ja laadukas kuljetuskalusto sekä luotettavat yhteistyökumppanit.

Pohjolan Matkan ammattialaisilla on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tämän avulla pieninkin yksityiskohta osataan huomioida matkaa suunniteltaessa. Palveluketjun laajuus näkyy esimerkiksi pysähdys- ja majoituspaikkojen valinnassa, sillä omilta kuljettajiltamme saamme parhaan tiedon esimerkiksi siitä, missä paikassa pääsee ajamaan suoraan hotellin eteen tai minkä ruokapaikan palvelu pelaa takuuvarmasti.

Muistathan, että pelkkä idea matkasta riittää. Meiltä löytyy ammattitaitoa lähteä rakentamaan juuri teille sopivaa kokonaisuutta.