Ideasta matkaksi

Ideasta matkaksi

Ryhmämatka on oiva tapa syventää ryhmän jäsenten välisiä suhteita ja nostattaa yhteishenkeä. Pohjolan Matka tarjoaa uudenlaisia ryhmämatkatyyppejä perinteisillä eduilla, mutta uusilla ideoilla.

Haluaisitko viedä asiakkaasi, lukijasi, työntekijäsi tai sidosryhmäsi matkalle? Me autamme. Tuleeko mieleen henkilöitä, joita haluaisit muistaa tai sitouttaa? Me järjestämme. Kaipaako tapahtumasi asiakkaita tai kävijöitä? Me selvitämme.

Ryhmämatka ei aina tarkoita bussissa istumista ja nähtävyyksien kiertelyä. Toki siihen voi sisällyttää juuri näitä elementtejä, mutta ryhmämatka voi olla juuri niin villi tai rento kuin itse päätätte. Jokainen ryhmämatka kun on erilainen, aina ryhmänsä näköinen. Matkan ohjelmana toimii yhtä hyvin vierailu kosmetiikkatehtaalla kuin esimerkiksi retkeilyvarusteiden myyjien workshopkin. Luodaan uutta yhdessä.

Ryhmämatkan edut saa käyttöönsä, kun matkalle lähtee vähintään 10 henkilöä. Hotellit ja laivat tarjoavat usein merkittäviä etuja ryhmävarauksista. Ryhmän yhteyshenkilönä voit keskittyä matkasta nauttimiseen ja vaikkapa sidosryhmäsi inspiroimiseen, kun me hoidamme puolestasi matkajärjestelyt.

Rakennetaan yhdessä porukallenne ikimuistoinen matka niin kohdevalinnan, aikataulun, ohjelman, majoituksen kuin kuljetuksenkin suhteen.

Ota rohkeasti yhteyttä, ideoidaan yhdessä!


Ryhmämyynti

p. 0201 303 304
ryhmat@pohjolanmatka.fi

 

Piia Räty
markkinointipäällikkö

p. 0201 303 399
markkinointi@pohjolanmatka.fi