Sibeliuksen jalanjäljillä Pielisellä 2 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Lieksaan. Paateriin saavutaan noin klo 11.00. Opastelulla aluekierroksella tutustutaan Eva Ryynäsen ateljeemiljööseen. Paaterissa sijaitsee hänen suurin työnsä Paaterin kirkko, taiteilijakoti, ateljee sekä galleriakahvila. Päiväkahvi Paaterissa. Klo 12.30 kuljetus Timitran Linnaan. Klo 13.00-15.00 konsertti ja lounas Timitran Linnassa. Lounaan jälkeen klo 15.00-17.00 veneretki (sis.pelastusliivit ja sadevarusteet) suurilla koskiveneillä Monolan aitalle samaa reittiä reittiä, jota Jean ja Aino Sibelius käyttivät saapuessaan viettämään häämatkaa Pielisen rannalle. Monolanniemessä nautitaan nokipannukahvit. Vaihtoehtona Monolan retkelle on opastettu tutustuminen Rukajärvikeskuksen näyttelyyn. Klo 17.00 kuljetus Kolille, jonne saavutaan noin klo 18.30. Majoittuminen. Klo 20.00 illalliskonsertti hotellin Grill it! –ravintolassa (illallinen lisämaksusta, varataan ja maksetaan paikan päällä). Konserteissa esiintyvät Sibeliuksen musiikkia sadoilletuhansille kuulijoille esittäneet sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian.

2. matkapäivä
Aamiainen. Aamupäivä aikaa ulkoiluun Kolin upeissa maisemissa tai hemmotteluun Koli Relax Spa -maisemakylpylässä (avoinna päivittäin klo 10.00-20.00, liput hotellin vastaanotosta). Huoneiden luovutus klo 12.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle.

Hintaan sisältyy
liittymäkuljetus matkaohjelman mukaan
- majoitus kahden hengen standard -luokan huoneessa Break Sokos Hotel Kolilla
- aamiainet ja iltasauna hotellissa
- veneretki Lieksa-Monola-Lieksa sisältäen nokipannukahvit Monolanniemessä tai opastettu tutustuminen Rukajärvikeskuksen näyttelyyn
- lounas ja konsertti Timitran Linnassa
- Paaterin aluemaksu ja opastus
- kahvi ja makea kahvileipä Paaterissa
- illalliskonsertti (illallinen lisämaksusta) Break Sokos Hotel Kolin Grill it! -ravintolassa

Lisämaksusta
yhden hengen huone (lisämaksu 53 €)
- illallinen Kolin Grill it! -ravintolassa (varataan ja maksetaan suoraan ravintolaan)
- Koli Relax Spa -maisemakylpylän liput

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Break Sokos Hotel Koli

Break Sokos Hotel Koli
Ylä-Kolintie 39, Koli
020 1234 662

Break Sokos Hotel Koli on upea elämyshotelli kansallismaisemassa 75 km Joensuusta pohjoiseen. Hotellissa majoitut mukavasti kaukana kaupungista, keskellä elämää ja huikean kauniita maisemia. Hotellissa on yhteensä 75 huonetta, jotka kaikki ovat savuttomia. Hotellissa on 2 ravintolaa, Maisemaravintola ja ravintola Rinnetupa.

Tietoja

Huoneita 73
Rautatieasemalle 75 km
Linja-autoasemalle 75 km
Lentokentälle 85 km

Varustelu

Hissi Kyllä
Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
Poreallas Kyllä
Internet Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

B4SI: Äänekoski-Jyväskylä-Varkaus-Joensuu


Äänekoski linja-autoasema 5.15
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 5.45
Varkaus keskusliikenneasema 7.50
Joensuu linja-autoasema 9.20
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Map data © Google

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.