Konserttimatka Valamoon / Samuli Edelmann 1 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussikuljetus Heinävedelle, jonne saapuminen n. klo 12.30. Opastettu tutustuminen Via Finlandia -näyttelyyn. Näyttely on läpileikkaus suomalaisten mestareiden kultakauden töistä. Samalla se on Suomen taiteen historian läpileikkaus. Näyttelyn teokset ajoittuvat 1800-1970-luvuille ja omistajasuku on kerännyt ne 30 vuoden aikana. Omatoimista aikaa tutustua esim. Valamon kauppaan. Pienen myymälän hyllyiltä löytyy kattava valikoima ortodoksiseen elämäntapaan liittyviä tuotteita mm. käsin maalattuja ikoneita, rukousnauhoja, postikortteja, Valamossa valmistettuja mehiläisvahatuohuksia, luostariteetä ja paljon muuta. Valikoimassa on myös paljon erilaisia lahja- ja koriste-esineitä sekä makeisia. Luostari alueelta löytyy myös viinimyymälä. Valamon jälkiruoka-, kuohu-, puna- ja valkoviinit sekä liköörit ovat kaikki kypsyneet ja saaneet luonteensa luostarin rauhassa ja hiljaisuudessa.

Klo 14.30 lounas noutopöydästä luostarin Trapesa ravintolassa. Lounaan lämminruokavaihtoehtoja täydentää salaattipöytä, josta löytyy aina myös luostarin omaa hapankaalia. Lounaan jälkeen Samuli Edelmannin konsertti Valamon kulttuurikeskuksessa alkaa klo 16.00. Konsertin jälkeen paluu lähtöpaikkakunnille. 

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- opastettu Via Finlandia -näyttely
- lounas noutopöydästä
- konserttilippu

Huom! Sekä miesten että naisten toivotaan pukeutuvan kaikkialla luostarin alueella niin, että asu peittää ainakin polvet ja olkapäät.

 

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 


BUKI: Iisalmi-Siilinjärvi-Kuopio


Kajaani linja-autoasema 8.15
Iisalmi linja-autoasema 9.30
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 10.05
Siilinjärvi linja-autoasema 10.35
Kuopio linja-autoasema tilausajo 11.00
Riistavesi linja-autoasema 11.30
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.