Karkkipäivä-blogin lukijamatka Tukholma 3 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

Lauantai 20.5.
Pohjolan Matkan lähtöselvitys Helsingin Eteläsataman terminaalin 1. kerroksessa avautuu klo 15.45. Maihinnousukorttien nouto ja siirtyminen laivaan. Silja Serenade lähtee klo 17.00 kohti Tukholmaa.

Klo 17.30 kokoontuminen laivan kokoustiloihin ja yhteinen tervetulotilaisuus. Tervetulotilaisuuden jälkeen Virve Siljan entisenä kosmetiikkamyyjänä antaa vinkit tax free -shoppailuun laivan myymälässä. Illanvietto omaan tahtiin.

Huom! Mahdollisuus varata ruokailut laivalle etukäteen edullisemmin. 

Sunnuntai 21.5.
Klo 09.30 Siljan laiva saapuu Tukholmaan; satamassa siirtyminen Pohjolan Matkan bussiin. Lähtö pienelle Tukholman kiertoajelulle suomenkielisen oppaan johdolla. Katsotaan keskustan mielenkiintoisimmat kohteet, kuten Kuninkaanlinna.

Klo 11.15 kierros päättyy n. 15 km keskustasta sijaitsevaan, monipuoliseen ostoskeskukseen Täby Centrumiin, jossa sijaitsee mm. kaikkien meikkifriikkien ihannekohde Sephora. Keskuksessa on 250 eri liikettä. Täällä ostosaikaa klo 13.00 saakka.

Seuraavaksi siirrytään Tukholman keskustaan. Siellä on mahdollisuus lähteä Ostolakossa-blogin Virven kanssa kauneusteemaiselle kävelylle. Virve on kertonut blogissaan aiemmin Tukholman parhaista tärpeistä kosmetiikkamyymälöiden suhteen, ja nyt Virve kierrättää halukkaita näissä paikoissa. Huom.! Eleven-myymälä ilahduttaa matkalaisia tarjoamalla 20 % alennuksen tuotteista heillä ostoksia tekeville. Lue Virven juttu kohteista tästä >> 

Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista lähteä omatoimisesti tutustumaan Tukholman keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Klo 15.30 oma bussi lähtee takaisin satamaan Operan vierestä Strömgatanilta.

Klo 16.45 Siljan laiva lähtee kohti Helsinkiä; samat hytit käytössä kuin tulomatkalla.


Maanantai 22.5.
Klo 9.55 laiva saapuu Helsingin satamaan. 

Hintaan sisältyy
- laivamatkat Helsinki-Tukholma-Helsinki Silja Serenadella
- tervetulotilaisuus laivan kokoustilassa
- opastettu kiertoajelu Tukholmassa
- kauneusteemainen kävely Tukholmassa Ostolakossa-blogin Virven johdolla
- bussikuljetukset Tukholmassa
- Karkkipäivä-blogin Sanni mukana koko matkan ajan ja Ostolakossa-blogin Virve mukana menomatkalla laivalla ja Tukholmassa

Lisämaksusta
- ruokailut laivalla

Huom!
Ruotsiin matkustavan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä.
Ikäraja Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyillä joka päivä 18 v.

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Silja Serenade

Laivan tiedot

Silja Serenadella olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Laivan avara ja lämmin sydän on Promenade-kävelykatu, jonka varrelta löydät niin monipuoliset myymälät, viettelevät kahvilat kuin korkeatasoiset ravintolat.

Silja Serenade/risteilyaikataulu

Menoaikataulu

Helsinki Olympiaterminaali Lähtöaika 17:00
Tukholma Värtahamnen Saapumisaika 09:30

Paluuaikataulu

Tukholma Värtahamnen Lähtöaika 16:45
Helsinki Olympiaterminaali Saapumisaika 09:55

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi 1990/1991 (Serenade/Symphony)
Telakka Masa Yards, Turku
Kotisatama Maarianhamina/Tukholma
Pituus 203 m
Leveys 31,5 m
Syväys 7,1 m
Nopeus 21 solmua
Matkustajamäärä 2852
Hyttejä 986/995
Henkilöautoja 395 m

Hytit

A-luokka / Seaside

Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, näkymä merelle, kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkejä mukanaan kuljettaville.

Promenade

Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, näkymä Promenadelle, kansilla 8-11. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

B-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös allergikoille ja lemmikeitä mukanaan kuljettaville.

C-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Muutamissa hyteissä vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös lemmikeitä mukanaan kuljettaville.

Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Lisämaksusta laivaruokailut 

Ennakkoon ostetut ateriat

Aikuinen Lapsi 12-17 v. Lapsi 6-11 v.

Meriaamiainen

11,50 € 7 € 5 €

Erikoisaamiainen**

18,50 € 9,50 € 7,50 €

Buffet päivällinen

38,50 € 16 € 11 €

Alle 6-vuotiaiden lasten ateriat veloituksetta. Ateriajuomat sisältyvät hintoihin. Huom! Nämä hinnat voimassa vain matkatoimistoistamme ennakkoon ostettuina.

** Tavolàtan erikoisaamiaispaikkoja varattavissa ennakkoon rajoitettu määrä.

Buffet-kattausajat 
1. kattaus klo 16.45
2. kattaus klo 19.30

Meriaamiainen kattausajat
Hel-Sto klo 7.00-9.30
Sto-Hel klo 7.00-10.00

 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.